יופי צלסי 48 מליון יורו על מיקאל אסיין ממש חכם..רק שמישהו יסביר לי האם הוא יהיה שחקן הרכב?? הוא שחקן טוב מאוד ובן 24 אבל קיבינימט 48 מליון יורו?!הוא שווה חצי מזה! 48 מליון יורו! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx משוגעים :aaarofl: :aaatv:
אתם לא מבינים שעדיף לאברמוביץ' לבזבז סכומים ענקיים כאלה? ככה הכסף לא צריך לשבת בבנקים שלו באיי הבתולה בכל החברות הקש שהוא הקים.
כמו שחשדתי צ'לסקי והמאפיונרים שלה נהפכים אט אט לדיקטטור של הכדורגל המודרני, אין שחקן בעולם שהם לא יכולים לרכוש, ואף קבוצה בעולם לא תהיה מסוגלת להתמודד איתם על רכישת שחקנים! זה פשוט מחליא ומוציא את החשק מכדורגל, במילה אחת מגעיל(ולחשוב שפעם שנאתי את ריאל מדריד בגלל זה , וואלה היום אני חותם על אותו מצב שקומם אותי בזמנו, אין להם גבול)!
ווסט ברום השלימה את החתמתו של נת'ן אלינגטון מוויגאן תמורת 3 מיליון ליש"ט. לאט לאט בראיין רובסון מחבר חוליית התקפה רחבה ומגוונת בהורת'ונס. עם אלינגטון, ארנשאו, קאנו, קמבל וקאמרה יש לו עוצמה, טכניקה, ניסיון ועומק. מצד שני, מישהו שם בטוח לא ישאר מרוצה מהתחרות המוגזמת על המקום בהרכב.
ברומיץ' אינה מועמדת לירידה מבחינתי. פומפי תרד 1, וויגאן 2, סנדרלנד 3 חוליית ההתקפה של ברומיץ' באמת טובה ולדעתי הם יקבלו בחזרה מיונייטד גם את קירן ריצ'רדסון שאין לו סיכוי לשחק בא.טראפורד. אגב, אתם מפסידים בניוקאסל בשבת 0:3
אני בכלל לא בטוח, אבל נוח לי שאף אחד לא נותן לנו צ'אנס. הכי טוב לבוא כאנדרדוג בלי שום דבר להפסיד. לגבי ההחתמה של אלינגטון, לדעתי מדובר במעבר הרבה יותר משמעותי עבור וויגאן מאשר ווסט ברום. כפי שזה נראה עכשיו ללאטיקס אין שום דבר להציע בהתקפה ששוה פרימירשיפ, כשחלון ההעברות נסגר עוד שבועיים. אם חלוץ איכותי לא מגיע לJJB עד ה1 בספטמבר, נזכה לראות לא מעט משחקים כמו נגד צ'לסי בהם הנאיביות מול השער תפסיד לוויגאן נקודות.
לווסטהאם יש סיכוי אם פארדו יבין שניקאסל תלחץ מהפתיחה, ו2/3 מתפרצות טובות עם הקישור הזריז של ווסטהאם יכולות לעשות את העבודה. אלינגוטן רכש מצוין לברומיץ', השאלה היא מה קורה עכשיו עם ארנשואו.
ניוקאסל תנצח, היא יותר טובה. אלינגטון רכש טוב, ליד הארנב הוא יהיה אפילו יותר טוב. ברומיץ תהפוך מאחת הכובשות הרעות בפרמייר, לאחת הטובות שבו
בולטון צירפה אתמול את קשר נבחרת יפן ופיורנטינה, הידטושי נקאטה בהשאלה לעונה אחת "אני מרוצה מאוד להתחיל בחוויה חדשה בפרמייר-ליג", אמר היפני. "זו תהיה עונה חשובה מאוד עבור הקבוצה ועבורי". מנג'ר בולטון, סם אלרדייס, שנכשל מוקדם יותר הקיץ בניסיון לצרף את יוסי בניון, נשמע נלהב מהרכש החדש ואמר: "הידטושי הוא שחקן שאני מעריץ. הוא שחקן מלהיב שיוסיף לנו חוזק רב". נקאטה ישתף פעולה כמובן עם טל בן-חיים. "עם נקאטה יהיה לנו משהו כמו 14 לאומים וחמש דתות שונות בחדר ההלבשה. יהיה תפריט פנטסטי בחדר האוכל", התבדח אלרדייס. נקאטה, שרשם 66 הופעות בנבחרת יפן, שיחק ב-7 השנים האחרונות באיטליה - בפרוג'יה, רומא, פארמה (שרכשה אותו ב-18 מיליון ליש"ט ב-2002), בולוניה ופיורנטינה. http://img33.imageshack.us/img33/2176/424nakata22ge.Xxx