ואן דר-סאר אומנם שוער טוב, אבל הפתרון לבעיית השוערים של יונייטד הוא בטח לא. קשה לי לראות איך שוער בן 34 שכבר נמצא מעבר לשיאו יכול להוות פתרון ארוך טווח לבעיה ארוכת שנים. שיוחתם במהרה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx בינתיים החדשות המרעישות מהממלכה ממשיכות לבוא מכיוונו של אשלי קול: המגן השמאלי הבוגדני טוען היום שדייויד דין, סגן הנשיא של ארסנל, כפה עליו לעזוב את המועדון בכך שהוא פתח את פרשיית "קולגייט" (סטגדש). קול אמר בראיון כי הוא חושב שגמר הגביע מול היונייטד היה משחקו האחרון במדי התותחנים, מאחר וחלקים מסוימים בהנהלת המועדון לא מעוניינים לראות אותו ממשיך, כדייויד דין עומד בראשם לפיו. קול טען בנוסף כי הוא לא מתכוון לעבור לקבוצה אחרת באנגליה, מפני שהוא לא יוכל לשחק מול הקבוצה בה גדל, וכי הוא מתכוון לעבור לשחק בחו"ל. נראה אם הלכאורה נאמנות למועדון תחזיק מעמד גם מול מבחן כספי המאפיה הרוסית. שלום ותודה אשלי! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
עוד מגן שמאלי לצ'לסי? גם ברידג', גם דל הורנו, גם קול. קאחה קלאדזה גם למכירה, ואולי גם יקנו את רוברטו קרלוס.
אני אישית שמח שצ'לסי מעמיסה על עמדותיה שלושה-ארבעה שחקנים סופר איכותיים, מגדיל את הסיכויים לקבוצות הלונדוניות מסביב להשאיל אחד מהם... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לא הייתי נסחף. פולהאם בהחלט מביאה שוער שיש לו פוטנציאל להיות יותר טוב מואן דר סאר בכושרו הנוכחי - אבל לפחות כרגע, הוא לא כזה. רוברט גרין הראה אומנם לא מעט ניצוצות של כישרון לאורך העונה אבל היו לו גם לא מעט טעויות קריטיות שעלו לקבוצה שלו בשערים. ההגנה של פולהאם ככל הנראה לא תעשה הקיץ קפיצת מדרגה ותישאר באותה רמה - וזה אומר, לא מעט עבודה לשוער. במצב הזה, כשיש לך מנייה יציבה כמו ואן דר סאר זה פלוס ענק. כשאתה צריך להתחיל לחשוב עם איזו רגל ילד כמו רוברט גרין עלה למגרש, זה בעייתי. הכיוון של פולהאם בהחלט חיובי ונכון, אבל הם יצטרכו לשדרג את ההגנה שלהם כדי שרוברט גרין יוכל לבוא לידי ביטוי.
- ויגאן העולה החדשה מתעניינת בסטפן איברסן, חלוץ ולרנגה הנורבגית בהווה וטוטנהאם ו-וולבס בעבר. - מנצ'סטר יונייטד מתחרה מול ולנסיה על שירותיו של דויד ווילה, חלוץ ריאל סרגוסה. סכום ההעברה אמור להיות בסביבות 12 מיליון יורו. - ראדי ג'הידי הטוניסאי ביקש לעזוב את בולטון. הבקשה נדחתה ע"י יו"ר המועדון.
מה קרה ביונייטד צריכים חלוץ חמישי בכיר? אין מצב שהם מעוניינים בדויד וייה, פשוט אין מצב. זו העמדה היחידה בקבוצה שלא דורשת חיזוק כלל, וקשה לי להאמין שעם המשאבים הנוכחיים הדלים שלה היא תשפוך 12 מיליון יורו דווקא על חלוץ. איברסן גם כן לא נשמע כמו רכש מדהים לוויגאן. יש לקבוצה חלוצים טובים בדמותם של נת'ן אלינגטון וג'ייסון רוברטס, ולא נראה לי שהיא ממש צריכה פנסיונר נורבגי שכבר נמצא הרבה מעבר לשיא כחיזוק לפרמיירשיפ.
אלינגטון חידה, כי הוא מעולם לא נוסה ברמות הגבוהות באמת (אבל בין השחקנים היחידים באנגליה שהספיקו לשחק בכל שאר הליגות המקצועניות, ובהצלחה יש לומר), אבל רוברטס היה כשלון בפרימיירשים כששיחק בווסט ברום לפני שלוש שנים, וויגאן חייבת חלוץ טכני עם ניסיון בפרימיירשיפ כדי להשלים את ה"דוכס מוויגאן". איברסן בטח לא הפתרון. אם כבר נורווגים, אולי סולשיאר?
צ'לסי כבר קיבלה לפחות שתי הצעות מעל 6 מיליון פאונד, לא רואה התפשרות על פחות. אני גם לא רואה את פארקר הולך לניוקאסל. אברטון בצ'מפיונס, הישארות בלונדון (ספרס) או מעבר לברמינגהאם שרודפת אחריו הכי הרבה זמן נראים לי הרבה יותר סבירים. אני הייתי מעדיף שיושאל לעונה אחת ויחזור להחליף את מקה...