הוא לא כזה גרוע, הוא מקבל הרבה מאד שבחים אבל אני באמת חושב שהוא מקבל יותר מדי כי הוא עושה הרבה טעויות. בכל זאת הוא צעיר ויש לו הרבה פוטנציאל וכשרון.
לדעתי הוא בכלל לא רע. העונה שעברה עשתה לו שירות די גרוע היות והוא בשום פנים ואופן לא מגן. כבלם הוא הוכיח שקט וביטחון. סך הכל מדובר בילד ובעיקר בתפקיד הזה פאקטור הניסיון מאוד מכרריע - אבל אני דווקא צופה לו עתיד קצת יותר ורוד מלנפילי הג'ורדיז הגדולים.
אנדי ואן דר מיידה בדרך לאברטון בעיסקה שככל הנראה תושלם עוד בסוף השבוע הקרוב. לא ברור לי כל העסק. הרי גם לפני שבועיים וחצי ואן דר מיידה היה בשוק ואז עוד היה לאבטון את התקציב הוירטואלי של הצ'מפיונס ליג. מה פתאום מוייס מתעורר עכשיו עם החתמות?
מאיפה לאברטון יש כל כך הרבה כסף ? הרי הם עפו מליגת האלופות. אם זה הכסף מהמכירה של רוני, למה הם משתמשים בו רק עכשיו ולא לפני שנה ?
אנדי ואן דר מיידה סיכם בטופיס תמורת 2 מליון פאונד בלבד.עכשיו נותר רק לעבור את הבדיוקת הרפואיות. בולטון סיכמה עם יובה על עונת השאלה של איגור טודור הבלם/קשר אחורי הקרואטי
כמו שהזכיר Barcik מוקדם יותר: לוקה חתם בניוקאסל המועדון החם ביותר בשוק ההעברות כרגע, השלים את החתמתו של אלברטו לוקה הספרדי מקבוצתו ב'ליגה' דפורטיבו לה קורנה. מחירו של החלוץ בן ה-27 מוערך בכ-10 מליון לירה-שטרלינג והוא חתום אצל המג'פייז למשך חמש השנים הקרובות. לוקה ילבש את החולצה מס' 20 ויצטרף לקבוצה כבר במחזור הבא מול מנצ' יונייטד. האתר הרשמי של ניוקאסל מאשר סופית: פרארי הושאל לעונה אחת לאברטון! האיטלקי, לשעבר ברומא, הוחתם לעונה אחת עם אופציה לרכישה עתידית והוצהר בתור הרכש האחרון של מוייס לעונה זו. האתר הרשמי של אברטון מאשר
בכל מקרה אני לא מאמין שמייקל אואן יגיע גם הוא. המועדון שלנו קמצן מידיי בכדי להוציא עוד 17 מיליון בשבוע אחד. בכל מקרה נחכה ונראה מה קורה למרות שחייב עוד רכש.