מקינגסטון ,ג'מייקה.לא ייאמן אבל חודש וחצי במרכז אמריקה ולא נכנסתי דקה לאינטרנט.רוב הפעמים לא היה וכשהיה לא יכלתי להכנס. חודש וחצי של ניתוק מוחלט מהעולם.יש בזה הרבה ייתרונות................
אני זוכר שלפני שבועיים ככה אחד אמר לג'נאס שבקרוב הוא יצטרך להחליף תניק שלו וג'נאס אמר שהוא לא יצטרך והפלא ופלא הוא צריך להחליף תניק שלו אחרי שג'נאס ניהיה שחקן טוטנאהם.
אני חייב לתת כמה מילים טובות ל-Gianzola שפשוט צפה לפני כמה חודשים שאואן חייב ללכת לניוקאסל, ובסוף התברר שכך היה. כעת שההתקפה בסדר גודל רציני, עם אואן, לוקה והמאסטרו שירר, ולמרות העזיבה של ג'נאס שדי תפגע בקישור אני בטוח שנסיים במקומות 4-7.
אני לא חושב שזה פוגע בקישור, אלא מחזק אותו. סונס יעבור עכשיו לשחק עם קישור של ארבעה, שניים באמצע, שניים באגפים. משהו שצריך להראות ככה: לוקה---פארקר----אמרה----דאייר -------אואן-------שירר-------- סוף סוף יש קצת יותר Vision במשחק של ניוקאסל. במידה וסונס יציב את שחקניו בסדר הזה, אני צופה הצלחה רבה במשימה של המגפייס.
מממ ליברפול החתימה את Ramon Calliste ממנצ'סטר יונייטד. למישהו יש מושג כלשהו על פשר הרכישה ההזויה הזו?
לכל הקנאים מה יש לכם להגיד עלינו עכשיו??? סונס לא סונס אבל ההרכב שלנו ברמה גבוהה. סולאנו סגר בדיוק בסוף חלון העברות והצטרף לקישור שלנו. מאמן חדש+2 שחקני הגנה חזקים ואנחנו חוזרים לאירופה. זה יקרה אם לא השנה אז שנה הבאה.
מצוין , חוליה קדמית וקישור כזה הוא אחד הטובים בליגה אולי השלישי בטיבו אחרי זה של מנצ'סטר וצ'לסי , אבל פארקר ואמרה נפצעים די הרבה , אין להם תחליפים טובים כל כך על הספסל , אולי רק לי בויר. לגבי ההגנה בומסונג שאמור להיות מרכז ההגנה בינתיים די מפשל , צריך מישהו יותר רציני לידו. בכל מקרה הפתיחה הגרועה מאוד של ניוקאסל הרסה די הרבה לפתיחת העונה , הפער מהמקום הרביעי עומד כבר על 9 נקודות , יקח זמן לניוקאסל להתחבר ולהתחיל לתת רצף נצחונות למרות שבלי פציעות ארוכות במיוחד ההרכב הזה יכול להתמודד בקלות על מקום 4. וגם עדכון סופי של ההעברות האחרונות שנעשו ביום האחרון למועד ההעברות : :aa1: נולברטו סולאנו חוזר לניוקאסל שנה וחצי אחרי שעזב אותה עבור אסטון וילה , כחלק מהעסקה הוילה קיבלו את הקיצוני הצעיר ג'יימס מילנר לשנת השאלה. בנוסף הוילה החתימו גם את הקשר הנורבגי של לידס איריק באקה. :aa1: מידלסברו החתימה את פאביו רושמבאק שהיה מושאל בעונה האחרונה בספורטינג ליסבון מברצלונה , בנוסף הקבוצה החתימה את אבל קסויאר מגן פורטוגזי ששיחק ברומא בעונה שעברה. מי שעזב את הקבוצה לאחר שנה אחת בלבד הוא מיכאל רייזחיר שחזר להולנד וחזר ל PSV. :aa1: ווסט ברומיץ' החתימה את מגן לוטון קרטיס דיוויס תמורת 3 מיליון ליש"ט. :aa1: פומפיי החתימה את קשר ליברפול סאליף דיאו לשנת השאלה , בנוסף החתימה הקבוצה את קשר נבחרת צרפת הצעירה פראנק סונגו שעבר מברצלונה. פומפיי החתימה גם את החלוץ הותיק דאריו סילבה בהעברה חופשית שהגיע מסביליה. הרבה העברות ליום האחרון , פומפיי הבינה שכנראה בלי חיזוק מאסיבי אין לה שום סיכוי להישאר והתחימה ארבעה שחקנים ביום אחד , גם הבורו הביאו חיזוק ראוי. סולאנו יהיה טוב לרוטציה כאשר דאייר פצוע.