אנגליה 2005/06 :: העברות ושמועות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏25/5/05.

1. The_Magpie Member

ברק ג'נאס לגמרי לא בינוני, הוא הקשר הטוב ביותר בניוקאסל ללא ספק וגם אחד הקשרים ההגנתיים הטובים בפריימר-ליג, עושה גם עבודה הגנתית וגם התקפית, שחקן רב-גוני. אם הוא יעזוב זו תהיה אבידה רצינית לניוקאסל.
    לדעתי הוא ופארקר יכולים לשחק אחד לצד השני בקישור האחורי.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברק, אפשר לומר בזהירות שכששירר יפרוש, ניוקאסל תיבנה (או לפחות הייתה אמורה להיבנות) סביב ג'נאס. קשר מעולה, חכם וכפי שנאמר ורסטילי מאוד. לא חוכמה לשפוט אותו ע"פ העונה האחרונה שהייתה גרועה עבור כל שחקן ניוקאסל באשר הוא. אני חושב שאם מוציאים את סטיבי ג'י מהמשוואה, ג'נאס הקשר האחורי הטוב באנגליה. השאלה היחיד היא האם הוא מתאים למערך של היונייטד, כי ממה שהבנתי הוא אמור להיות המחליף של קינו.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שבמקום סטיד מלבראנק שלא הסכים לעבור לוילה פארק, יהיה זה אותו ג'ייסון קומאס שהוזכר ממש לא מזמן בדרך לקבוצה של או'לירי. מצד אחד קומאס אחד השחקנים הטכניים שראיתי בבריטניה לאחרונה, מצד שני לא ממש הוכיח את עצמו - העונה רק עשר הופעות (נפצע באמצע העונה) ובישול בודד. או'לירי ממשיך להסתמן כרוכש בינוני למדי.

4. NewcastleFan Member

לאמר על ג'ינס שחקן סוג ג' מראה על חוסר ידע או על מחסור בזמן צפייה בו(תבחר ברק).
    כמו שציינו פה.קצת היה קשה להתבלט בעונה כלכך בינונית של הקבוצה.בנוסף לכך הבאתו של פארקר גם תתרום ,לדעתי, לג'נאס לעשות את הפריצה.
    ניוקאסל לא תמכור אותו ליונייטד גם בסכום גבוה מ 7 מיליון ליש"ט.
    ג'ייסון קומאס? נו באמת.שימו לב לרכש עד כה של הווילנס - פטריק ברגר וארון יוז(!).
    זה רכש לחיזוק?

5. barakrom Member

הכל תיאורטי. ג'נאס עוד לא הוכיח שהוא שחקן ברמה של הצ'מפיונס, כזה שיכול למלא את החלל שהולכים ומותירים סקולס וקין. כדי לקפוץ לכזו מדרגה, צריך שחקן להרביץ 3 עונות גדולות ביציבות וג'נאס פשוט לא עושה זאת. אני איתן בדעתי, הוא לא שחקן ברמה של טופ הפרמייר-אשמח להיווכח שאני טועה

6. spurs Member

היור של פאלס סיכם את סוגיית מעברו של גונסון שאמר שהוא לא נותן לו לעזוב והוא מעדיף לאהוד את מילוול מאשר למכור אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Hammers Fan Member

אנדי ג'ונסון נחוש בדעתו לעזוב את פאלאס. החלוץ בן ה24 לא מוכן לוותר על החלום שלו להכלל בסגל של אנגליה למונדיאל בגרמניה ורוצה עוד עונה בפרימיירשיפ כדי להמשיך להוכיח את עצמו. פאלאס אמנם לא מעוניינת למכור אותו, אבל כנראה שלא תהיה לה ברירה.

אם לאלן פארדו יש ביצים, שיחתוך 6 מיליון מהתקציב וילך על עליו. חלוץ פנטסטי, הרבה יותר טוב מכל השאר שקושרנו אליהם.

8. barakrom Member

אי ג'יי חייב לשח'ק באחת הגדולות בפרמייר

9. eastlands Member

אני מקוה שארסנל תתענין בג'ונסון סוף סוף יהיה לה אנגלי בהתקפה לצד הנרי , צ'לסי והי,,,,ד אן סיכוי שיתעניינו , אולי ליברפול תיקח אותו , הלואי והיה לנו כסף -אחלה חלוץ

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפרמיירשיפ? אוקיי. באחת הגדולות - לא, עדיין לא.

11. spurs Member

גונסון חלוץ טוב אבל שכמעט כל השערים שלו הם פנדלים? זה מדבר בעד עצמו

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אויש נו לא שוב הויכוח הזה... אז נכון שכמות נכבדה משעריו של ג'ונסון היא פנדלים, אבל אתם שוכחים שמדובר בשחקן ששיחק במשך רוב העונה לגמרי לבדו בקריסטל פאלאס. מי שראה את הקישור הפשוט מגוחך של פאלאס (למעט ראוטלדג' כמובן) יודע בדיוק על מה אני מדבר, ולכן איי ג'יי ראוי להערכה. הוא כבש העונה הרבה שערים של מבצעים אישיים לא רעים בכלל ברחבת היריב, נגח, לחץ, וגם את מרבית הפנדלים שהוא כובש הוא גם סוחט בעצמו. אני חושב שהוא בהחלט הרוויח את הצ'אנס שלו בנבחרת ביושר, קל וחומר הזדמנות לשחק עונה נוספת בפרמיירשיפ. אני חושב שאני לא אגזים גם אם אני אומר שהוא תפור על ארסנל כמו כפפה, אבל כאן כבר יש הרבה שיחלקו עלי.

13. Hammers Fan Member

ראשית, זה מצויין שיש לך על המגרש שחקן שבועט פנדלים בבטחון והופך אותם לשערים.

שנית, מי בדיוק היה זה שהוכשל ברב הפנלים של פאלאס בעונה שעברה? ג'ונסון.

איך שלא תסובבו את זה, הוא חלוץ ענק- הבקיע 57 שערים (!) רק בשנתיים האחרונות. הסטטיסטיקה לא משקרת, הבחור יודע איפה הרשת.

14. Hammers Fan Member

לורן רובר בסוף בפומפי?!

מה השתבש במשא ומתן עם בולטון?

15. Ampelmann Member

:aa1: 'מעריב' החליט לצאת בידיעה נוסח ה'סאן' או 'סקאי ניוז' ולפרסם שמועות "מבוססות", לטענתם, על מעבר עתידי של סטיבן ג'רארד לריאל מדריד, שרוצה גם את רוביניו.

אני מגנה בחריפות טיפשות, לכן גם הפעם, אני נאלץ להזהיר בתוקף את הנשמחים או מתעצבים מהידיעה.
    ספק אם ג'רארד, שנשאר בליברפול למרות הצעות טובות יותר בעבר "רק בשביל האוהדים" (ואנחנו מדברים
    פה על הצעות טובות יותר בהרבה) יעבור עכשיו לספרד.
    מצד שני, טוען מעריב, החברות של סטיבי ג'י עם מייקל אואן יכולה להשפיע על החלטתו.

דעות?

דעתי היא, שנמאס לי כבר מבניטז הליצן הזה. כדורגל מגעיל ("טקטיקן") ויותר מדי ספרדאיכס בליגה.
    הלוואי שיקפלו כבר את הליצן הזה מאנגליה, יחד עם כל החבילה הביתית שלו ויזרקו לאיזה בור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/05