אנגליה 2005/06 :: העברות ושמועות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏25/5/05.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברק אתה עושה צחוק נכון? מכל השחקנים שלהם דווקא בראון וקאריק? עידן טל עדיף עליהם בחיי...

אם כבר אני יכול להבין אם היית אומר אנדי ריד, לדלי קינג, ג'רמיין דפו ופול רובינסון, אבל לצמד שהזכרת אין מקום במילואי ארסנל בתור מצחצחי הנעליים של יוהאן דזו'רו, מה אנחנו קבוצת דיוויז'ן 1?

2. THE STRETFORD END Member

מי מאוהדי ארסנל שעניין הזהות לא מפריע לו כנראה גדל לתוך הכדורגל באמצע שנות ה-90.
    אין לי שום דבר נגד שחקנים זרים,חשוב שהטובים יגיעו בכדי לשפר,להוסיף בקבוצות אבל אסור שזה יגיע למצב מגעיל ודוחה שכמעט כל הסגל הוא כזה בלי שום נגיעה מקומית כמעט,
    הנרי,ברקאמפ,ווירה....אין בעיה אבל האם ארסנל של ונגר במשך השנים לא יכלה לגדל/להביא שחקנים בריטים טובים יותר מ:לוז'ני,סילבניו,גרימאנדי,קאנו,נלסון ויואס(איזה אפס),כריסטופר ראי,שוקר(הרבה אחרי שיאו),אלמנייה,להאמן,סיגאן ועוד?

ארסנל לא עד כדי כך חסרת אמצעים שהיא לא יכלה או יכולה לו היתה רוצה להתחרות כספית על שחקנים כמו ריו פרדיננד,ג'ו קול,לאמפארד,אנדי ריד,שון רייט,דאונינג,סקוט פארקר ועוד,
    אם במשך השנים ארסנל שנמצאת בצמרת לא מצליחה לעורר חשק בפני שחקנים בריטים לשחק בה האם אין בזה בכדי להניף דגל שחור?

ונגר פשוט דוגל במדיניות הזו,הוא כמעט ולא ניסה להתאמץ ולחפש/להביא כישרונות מקומיים או לתת להם צאנס אמיתי לאורך זמן,מספיק זמן.

קל יותר למנגר צרפתי להביא צרפתי כמו שלספרדי קל יותר להביא ספרדים אבל חייב להיות לזה גבול!
    ליברפול למרות ההצלחה העונה באירופה לא תצליח ואפילו תסבול מכך שהסגל שלה הופך לאט לאט להיות ספרדי לכל דבר.

ארסנל מעולם לא קראה תיגר באירופה הרבה בגלל הסיבה הזו!
    ארסנל למרות הכל עדיין לא הצליחה לזכות באליפות אחר אליפות ולשלוט בכדורגל האנגלי לאורך שנים כמו יונייטד או ליברפול בעבר הרבה בגלל הסיבה הזו!

3. barakrom Member

לא יודע אם זו הסיבה העיקרית. דווקא בעיני ארסנל שומרת על רוב הסגל קבוע כבר שנים. ויירה, הנרי, פירס, קמבל-מוליכים את המועדון שנים רבות וזה מעיד על עוצמה.
    ברור שצחקתי כשציינתי את קריק ובראון, לאף שחקן טוטנהאם פרט לדפו, אין מקום בארסנל

4. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

רובינסון וקינג...אבל ניחא.

5. barakrom Member

נכון, רובינסון כן. קינג? לא יודע

6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהגנה שתכלול את קמבל וקינג תיהיה מהטובות באנגליה.

7. barakrom Member

יש מצב

8. קינג לדלי Member

סטרטפורד כמו שציינתי ילדי "כנס הרצליה" והG8 שלא ידעו את יוסף.
    תמשיכו להביא צרפתים ולספר לנו מעשיות שאתם קבוצה אנגלית.
    באירופה אתם רק עושים בושות ולמה ? כי ברגע האמת אין את הלב של קראגר או גרארד ! ליברפול קבוצה בינונית לקחה את ליגת האלופות אחרי שעברה קבוצות גדולות ואתם לא מסוגלים לעבור את בשיקטש ולמה ? כי בדיוק פירס סידר את הפוני וסיגאן חלם שהוא שחקן כדורגל.
    אתם הבדיחה של אירופה,ככה הייתם וככה נשארתם. שנה הבאה תוותרו מרצון ותנו למידלסברו להיכנס במקומכם.

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: פיגו בדרך לליברפול?
    על פי דיווחים ליברפול מעוניינת בפיגו וכבר סיכמה איתו
    מה שנותר הוא הסכום שריאל תדרוש

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/05
  10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, עדיין לא ענית על השאלה שלי אבל אני גם מניח שלא תענה.

דבר שני, אתה לוקח את ליברפול כדוגמא? ליברפול הופיעה לגמר הצ'מפיונז ליג עם שני אנגלים על המגרש ושום אנגלי על הספסל, בדיוק כמו ארסנל, שגם לה יש רק שני אנגלים בהרכב! איזה פלא... אז אתה אומר שליברפול זכתה בליגת האלופות כי יש לה שני אנגלים בהרכב וארסנל נכשלה בגלל שיש לה רק שני אנגלים בהרכב, מה אני אגיד לך, התסכול שלך מכך שאין לקבוצה שלך שום קשר לצ'מפיונז ליג מעביר עליך את דעתך...

סטרטפורד :

תעשה לי טובה, אף אחד מההעברות ברשימה שלך לא ריאלית. או שהמחיר גדול מדי או שהשחקן לא מספיק טוב, וזה כולל לגבי כל אחד מהשחקנים האלה.

פרדיננד - יונייטד שילמה עליו 30 מליון פאונד, אין שום סיבה שארסנל תשלם כזה מחיר על בלם.
    ג'ו קול - בארסנל אין תפקיד של קשר מאחורי החלוץ, שבו משחק קול (אולי השנה זה ישתנה, אבל עד השנה לא היה תפקיד כזה), ובמקום פירס אף מאמן שפוי לא היה שם אותו.
    אנדי ריד - נו באמת! שחקן כל כך חסר ניסיון להרכב של ארסנל? במקום מי תכניס אותו?
    שון רייט - מחיר ענק, למרות שיש שמועות על כך שיגיע.
    למפארד - אני בטוח שצ'לסי תסכים למכור אותו, ועוד במחיר נורמלי. ואני בטוח שהוא גם רוצה להגיע.
    דאונינג - בורו לא תשחרר אותו.
    סקוט פארקר - לא יכול להיכנס להרכב.

ארסנל בוחרת שחקנים לפי היכולת והמחיר, אין לנו תקציב בלתי מוגבל כמו צ'לסי שקונה כל אנגלי שהיא רוצה או בזמנו סכומים ענקיים לשפוך על רוני או פרדיננד, אין אף שחקן אנגלי טוב מספיק לארסנל שמבחינת המחיר העסקה משתלמת לה. אז יש שלוש אפשרויות : 1) לקחת שחקנים אנגלים בינוניים בכוח כמו שג'רמיין רוצה (אני בטוח שהוא רוצה, משעמם לו באמצע הטבלה לבד) 2) לקנות את כל נבחרת אנגליה בסכומים ענקיים ולהתפרק כלכלית 3) להתבסס על זרים זולים וטובים יותר.

מי לא היה בוחר פה באפשרות השלישית? אתם יכולים להגיד שארסנל לא מצליחה באירופה אבל ב-4 השנים האחרונות ארסנל לוקחת תואר בכל שנה, ב-4 השנים האחרונות ארסנל הקבוצה הכי מצליחה באנגליה ומאז שונגר הגיע אנחנו לא יורדים מהמקום השני. אגב, קמפבל ואשלי קול הם הוכחה לכך שכל הדיבורים על כך שונגר לא שם אנגלים בגלל המוצא שלהם בקבוצה הם שטויות, אם השחקן טוב מספיק הוא ישחק בארסנל.

11. THE STRETFORD END Member

Dennis Bergkamp
    פראנק לאמפארד עוד לפני שצ'לסי שמה עליו יד.
    ג'ו קול יכול לשחק גם בצדדים ובהחלט יכול להתמודד מול פירס או ליונברג בצדדים.
    שון רייט מחיר ענק?אז מה,כמו שגרמיין כתב על רייס שילמתם 20 מיליון!!!
    דאונינג במוקדם או במאוחר לא יישאר בבורו,חוץ מזה במחליר הנכון בורו ישחררו אותו.
    לגבי פארקר או ריד,שחקני סגל לגיטימים לחלוטין בכל קבוצה באנגליה,רק שבארסנל מעדיפים שגם שחקנים מהסוג הזה יהיו צרפתים!

ושוב אני שואל,האם סילבניו,גרימאנדי,קאנו,נלסון ויואס,כריסטופר ראי,שוקר,אלמנייה,להאמן,סיגאן מספיק טובים בשביל להיות בהרכב/סגל של ארסנל וסקוט פארקר או אנדי ריד לא?
    האם אף אחד ממחלקת הנוער(מקומי)לא יכל להתמודד מול אותם כישלונות שונגר הביא בכסף?

בוודאי שכן פשוט המדיניות של ונגר נוגדת זאת והסיבות/תירוצים שלו לכך נשארים עימו!

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גלאטאסראיי רוצה את רוברט פירס, וואלעק אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

13. RedWhiteArmy Member

אבל עדיין יש הבדל ג'ררד כשהם עלו למחצית השניה שפך את כל הנשמה שלו על המשחק הזה ואותו דבר קארא (שם ארוך מידי)

וזה היה מצב ממש דומה כמו שהיה ליונייטד נגד יובה בעונת הטרבל כשקינו פשוט הכניס אדרנלין לכל הקבוצה כשהיינו בפיגור 2-0 והיה לקין כרטיס צהוב והוא ידע שהוא לא ישחק כבר בגמר..
    אבל הוא רצה לטובת הקבוצה רק ורק בעזרת הנשמה של קינו עלינו הוא זה שפתח את המשחק מחדש בנגיחה (מאוד נדיר בשבילו) בידיוק כמו ג'ררד 2 קפטנים 2 נגיחות 2 חזרות למשחק..
    עכשיו תשווה את שניהם,
    אחד מיהם נולד במועדון,
    והשני (קין) מגיל 20-1 במועדון
    ולדעתי אם ווירה וארסנל היו במצב דומה לזה לא משנה איזה משחק לא משנה איזה מעמד,
    לא נראה לי שהוא היה עושה את מה ששניהם עשו...
    ווירה הוא לא שחקן בית של ארסנל,
    ווירה בכל שנה עוזב את הקבוצה שנה שעברה היה כבר דיבורים על זה שהוא שם כבר את הבית שלו למכירה בשביל לעבור למדריד זה שחקן שיתן את הנשמה שלו לקבוצה?...
    אהה ועוד דבר אמרת שרק ג'יימי וג'ררד היו האנגלים היחידים אצל ליברפול?..
    וגם בספסל לא היו לה אנגלים?.. נכון..
    אז מעניין אותי מאיפה קירקלנד\קארסון?.. מה הם גם צרפתים שעד היום חשבו שהם אנגלים?..
    ואחד מיהם ישב בטוח על הספסל!
    רק לא זכור לי מי בידיוק.

14. barakrom Member

ברור שלהשוות את ג'ררד כסמל לויירה-זו טעות יסודית. ואפילו שכך-תראה איזה בושות עשה ג'ררד לעצמו בהתנהלות שלו במו"מ מול המועדון שהוא כל כך מסמל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

15. RedWhiteArmy Member

שיעשה בושות לעצמו לאוהדים למועדון כמה שהוא רוצה ועד מתי שהוא רוצה,
    הכוונה בתגובה שלי הייתה לא אייך הוא עושה בושות אלה אייך הוא היתנהג באותו גמר ליפני חודשיים וקצת..