אבל בניון הוא שחקן שנלחם, אולי פיספסת תמשחקים שהוא ירד ועשה הגנה? כדי לשמור על היתרון שהתאבד על כל כדור גכדי למנוע גולים. בניון זה שחקן לוחם ולא בכיין כמו ברקוביץ' שהיה בהרבה קבוצות וכל הזמן רק קיטר(סיטי,סלטיק) בניון לא שחקן כזה ולכן הוא לא צריך ללכת לווסטאהם ולנסות לעזור להם לא לרדת ליגה כמו בסנטאנדר הוא צריך ללכת לקבוצה שהייתה ב6 הגדולות כמו בולטון ולנסות להתקדם איתם עוד קצת ולריב על מקום בהרכב ולהוכיח את עצמו. הוא לא ירצה ללכת בדרכו של ברקוב'ץ כי הוא וברקו שחקנים שונים באופי ובדרך חשיבה.
בדיוק היום הייתה לי שיחה עם חברים בצבא. אמרתי להם "אתם לא קולטים שכל יומיים ממציאים לכם קבוצה חדשה? לפני יומיים זאת לא הייתה ניוקאסל שהתרפקה על סף דלתו של בניון? הם כמובן, לא מאמינים. עכשיו הם בטוחים שהוא בדרך לווסטהאם. ובהקשר אחר - אולי ווסט ברום מצאה לעצמה את החלוץ שהיא מחפשת? מי שראה העונה את דינמו קייב בוודאי שם לב למקסים שטצקיך, חלוץ מצויין שלדעתי דווקא יכול להסתדר יפה בפרמיירשיפ.
אוףףף, אחרי מה שמלר אמר אני כבר לא יודע, בווסטהאם יש את הסיכון להיאבק נגד הירידה, ובבולטון יש את הסיכון לא לקבל הרבה דקות. אבל לא נראה לי שבולטון תשלם 3.5 מיליון בשביל שיוסי יהיה על הספסל, אני עדיין אומר שיוסי צריך ללכת לבולטון.
הסיכוי של בניון לתפוס מקום בהרכב של בולטון קטן בהרבה מהסיכוי שלו לקבל אותו בווסטהאם. לשבת על הספסל בקבוצה שמשחקת (עד המשחק השני בערך) בגביע אופ"א מספק קצת פחות חשיפה מאשר לשחק בקבוצה שמתמודדת על הירידה. חוזים ארוכי טווח והבטחות כאלו ואחרות שניתנו לשחקנים ממש אבל ממש לא מבטיחים שום דבר. יש אלפי דוגמאות לשחקנים שהבטיחו להם מקום בהרכב, נתנו להם חוזה ארוך טווח וזרקו אותם בסיום העונה אחרי בערך שלוש הופעות ליגה. הבטחה להיות בהרכב זה דבר שלא קיים מחוץ לביצה בארץ כי אין דבר כזה בכדורגל המקצועני - מי שטוב משחק.
גם בוואן מפורסם...האמת במקרה הספציפי הזה אני אקח את המילה של אתרי הספורט שפירסמו את זה...בכל אופן זה לא עוד סתם ידיעה נוסח יניב קטן...עכשיו כבר יודעים שבאמת אלו 2 הקבוצות שיילכו עליו... ועדיין בהשוואה לפעמים לידיעות הטיפשיות שהתקשורת הישראלית מביאה...האנגלים הם מספר 1 בלהפליץ ידיעות.
אותו ספורט 5 שכבר טען שהוא סגור בחצי ליגה ספרדית, חתום ברוסיה, ועושה שופינג בניוקאסל? אני אחכה לידיעות קצת יותר קונקרטיות.
במידה ועסקה זו אכן התממשה 25 אלף פאונד בשבוע זה המון זה המון. תוך עונה יש לו יותר מ8 מיליון שקל. מישהו יודע אולי כמה מקבל טל בן חיים בשבוע?
שידרגו לבן חיים את החוזה לכיוון ה-20 אלף פאונד בשבוע בעיקבות העובדה שהוא הגיע למספר מסויים של הופעות במהלך העונה. החוזה המקורי שלו עמד בערך על 8. וזה המון כסף, תלוי ביחס למי.
לפי מיטב הבנתי בולטון אכן הציעו לבניון חוזה עדיף מבחינה כספית אך הוא מעדיף לחכות אם ווסטהאם ישוו את ההצעה של בולטון כדי לחתום אצל הפטישים..