השמועות עכשיו מדווחות על כך שסמיר נאסרי, הפליימייקר בן ה-18 של מארסיי ונבחרת הנוער של צרפת, צד את עיניו של ארסן ונגר. מדובר בכשרון נהדר לגילו ממה שראיתי, פליימייקר מחונן ופנטזיונר בחסד, אבל גם הוא לא בדיוק חיזוק דחוף לארסנל. כמו כן ג'ון מאקן, שלא יכלל בתוכניותיו של סטיוארט פירס בעונה הבאה, עזב את מנצ'סטר סיטי לטובת היורדת קריסטל פאלאס תמורת סכום לא ידוע.
אוויי דייי, אני לא מסוגל. האתר של סקיי ספורטס על תקן "וואלה" עם תמונה של בניון בכותרת ועם דיווח מלא בשטויות וחצאי ציטוטים של מקורבים. רק מלחשוב מה יקרה פה בעיתונות המקומית אם בניון באמת יגיע לפרמיירליג נהיה לי רע... אגב, סקיי הלכו עד הסוף עם הזעזוע ודפקו באותו עמוד גם תמונה של הפרצוף של מרלון הרווד - מפחיד זו לא מילה. אמא'לה!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
ראפה בניטס הציע עשרה מיליון ליש"ט לוולנסיה עבור פאבלו איימאר: www.football365.com/news/transfer_gossip/story_153874.shtml
מוריניו אישר היום את השיחות עם אסייר דל-הורנו, וחוץ מזה הודיע ש-3 שחקנים הולכים לעזוב את צ'לסי בקיץ, ו-3 יצטרפו (מגן שמאלי,קשר וחלוץ).
-האם סקוט פארקר בדרך חזרה לואלי? צ'רלטון ע"פ הדיווחים רוצה להשאיל את הקשר המבוקש. -אזהרה לערן - אם חשבת שאיאןהארט מגן שמאלי גרוע, השחקן החופשי סרג'י מבוקש על ידיכם ע"פ כמה עיתונים. הוא כל כך מעבר לשיא שזה עצוב. ספרדי נוסף, אלברט סלאדס הנודד מועמד לפטישים.
כנראה שהיום הוא יום הישראלים מכיוון שיש כתבה גם על עידן טל וציטוטים בעיקר של הסוכן שלו שמתעקש שבולטון רוצה אותו..
רוד מודיע שהוא לא רוצה לעזוב. אתם אולי תאמרו שמצפה לנו עוד שנה של צלילות ברחבה וגולים מאופסייד, BUT WE DONT CARE.
- ולנסיה החתימה את חלוץ ניוקאסל בעונה שעברה, פטריק קלייברט. - צ'לסי מעוניינים בדיארה קשר ליון. - טוטנהאם קרובה לסגירת עסקה עם פאלאס בנוגע לצמד ראוטלג' ואנדי ג'ונסון. פאלאס מעוניינת בג'ובי מקאנוף (מקווה שכתבתי טוב) קשר קארדיף כמחליף.
I don't understand what Valencia found in Kluivert?? he is finished. -Newcastle entered the race for Scott Parker. Emre from Inter is very close to the Magpies.
דווקא חשבתי שולנסיה העיפה את ראניירי - טעות שמזכירה את רמת הניהול של הליצן מפירנצה. לא ברור. לא הייתי מרחיק לכת ואומר שצ'לסי מעוניינת בדיארה. שמועות שמפיץ הסוכן שלו - וככה צריך להתייחס לזה. ג'ובי מקאנוף כבר חתם בקריסטל פאלאס באופן רשמי לפני שבועיים.
מעולה!(יש לך את הכתבה במקור שאוכל לעיין בזה ראטלודג שחקן נפלא מי שראה את המשחק מול טוניס ראה כמה שחקן נפלא לצד שמאל שלנו. ואיי גיי הוא החתמה טובה מאוד בגלל עזיבתו של רובי קין אני מאוד מרוצה. אגב המרס פאן רברוב כבש השנה איזה שער? תומאס רוזיסקי הודיע שהוא לא מעוניין לעזוב את דורטמונד אזהוא כבר לא אופציה