אני לא מאמין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י EladLR, ‏8/12/02.

1. Emil Member

עם כל הכבוד לדבידוביץ', נראה לי שהתחלתם ליצור סביבו מן כזה מיתוס שמתעצם כל הזמן...כנראה כי אתם לא רואים אותו משחק...

דבידוביץ' לא כזה שוער גדול, נכון, הוא טוב, אבל עדיין לא כמו שעשיתם אותו. הוא לא רמה אחת מעל אף אחד, הוא בהחלט ברמה הישראלית, אמנם (ואולי) הכי טוב, אבל לא רמה מעל.

לדבידוביץ' יש את החסרונות המשמעותיים שלו, כמו קליטת בעיטות ממרחק ועוד.
    בכל מקרה, אף אחד לא יודע איזה דבידוביץ' תקבלו אחרי שנתיים ללא כדורגל, דבר כזה יכול להשפיע קשות על שחקן. ומה יקרה אם הוא יפצע שוב, דבר שסביר מאד שיקרה?

כמו שאמרתי, אתם לא יודעים איזה דבידוביץ יחזור מהפציעה. אל תהפכו אותו לאיזה אל יווני מיתולוגי, כי הוא לא.

2. Roy Member

אמיל, ברור שהוא לא איזה לב יאשין קטן, אבל תיזכר באיזה משחק הוא נפצע

הוא הגיע לשיא כושרו נגד ספרד, חסם את השער במנעול ובריח, הופעה שהרבה זמן לא נראתה פה, וזה נתן לאנשים טעם של עוד...
    מחכים לראות אותו חוזר באותה יכולת (מה שזה קצת בדיוני), כדי שלנבחרת ישראל סוף סוף יהיה מישהו נורמלי בשער (אהמ אוואט אהמ....)

3. burning soil Member

מסכים אתך שהוא יהיה אחר בחזרה שלו
    אבל הוא כן שוער ברמה אחת מעל כולם,תראה מה אני חושב..

שטראובר שוער טוב לליגה שלנו וכרגע הוא בכושר לא רע,אבל אני לא בטוח שהוא יכול להיות השוער הראשון במוקדמות היורו,צריך להזכיר שהוא חסר נסיון (יחסית)

דודו אוואט,הוא עקרונית שוער טוב,אבל אף פעם לא היו לו משחקי שיא,כמו לשטראובר ודבידוביץ',אבל יש לו נסיון כי הוא כבר 3 שנים שוער נבחרת למרות הגיל הצעיר.

שביט אלימלך כבר לא צעיר,הוא שוער לא רע,אבל לא מספיק טוב להיות בנבחרת..

דבידוביץ' שלפניי הפציעות היה שוער מעולה,שגם נתן משחקי שיא,וסומן ככשירון גדול.

זאת דעתי..

4. EladLR Member

אני מקווה שאוואט ימשיך על הספסל...כמה שיותר זמן

5. Tomzo Member

אם יש שחקן שאני שונא בחיפה זה אואט אין מה לעשות הוא הורס תקבוצה
    תום אלמדון נתן הופעה מעולה נגד כפר סבא אבל אני עדיין לא רוצה לפתח ציפיות ואז להתאכזב לכל שחקן יש את השיאין שלו ואולי זה היה רק רגע שיא
    ונכון שדבידודויץ' הוא לא כזה מיתוס כמו שעושים ממנו אבל לדעתי הוא השוער הכי טוב בארץ וכמה שזה נשמע מוזר לדעתי להיות השוער הכי טוב בארץ זה כבוד בגלל שאם יש לנו משהו נורמלי בארץ זה שוערים
    בכל מקרה תום אלמדון בהצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx :arrow:

6. EladLR Member

דוידוביץ עוד חודשיים חוזר לכושר משחק מלא!!!!

יש סיכוי להעפת אוואט כבר העונה!!!

7. OriTheKing Member

לפי דעתי למרות שאני חדש בפורום אני חושב שצריך לתת קצת יותר גיבוי לשוער דודו על כל פעם שזוכרים לשוער את זה שהוא לא היה טוב אף פעם לא תזכרו את זה שדודו הוא שוער מעולה הוא הציל את חיפה מהמון מצבים.

תנו קצת יותר גיובי לדודו.......!
    :shock: :shock:

8. N-castle Member

דודו אוואט שוער טוב, יש לו בעיה בכדורי גובה אבל הוא מעולה ביציאות ובכלליות טוב. למרות זה אני לא בעד שישחק בחיפה.
    אני שונא את ההעברות מקבוצה ליריבתה, שחקנים שעושים את זה מראים שלא היה אכפת להם מהקבוצה, שאין להם מסירות ושהאינטרס המרכזי שלהם זה הכסף.
    בגלל זה הייתי מאושר שראיתי את אלמדון פותח בכפ"ס ואיתי היה כל הקהל, שהוא עלה למגרש נשמעו קריאות חזקות "תום אלמדון, תום אלמדון", האוהדים רוצים שחקן בית, רוצים טיפוח טוב של קבוצת הנוער ואני מקווה שהוא ימשיך לפתוח בהרכב הראשון.