קירוב של המזרחי והמערבי לדשא משמע הקטנה של הצפוני והדרומי כאשר הפינות הן שערי החירום. אני בטוח ששיקול הקיבולת עולה על שיקול ה-2 מטר האלה.
זה ממש ממש רחוק. תסתכלו גם על התמומות מהצפוני והדרומי כל היציעים רחוקים מהדשא בצורה משמעותית הרבה יותר רחוקים מטדי ראש הזהב נתניה ובלומפילד.
איזה הגזמה, זה אולי יותר רחוק במטר, לא צריך להגזים. הייתי בתוך האצטדיון ורואים מצוין בכל זווית באצטדיון.
בוא נעמיד דברים על דיוקם- "ממש ממש רחוק" זה וסרמיל. זה? אולי טיפה יותר רחוק מכל האצטדיונים החדשים, אבל בטח לא רחוקים בצורה משמעותית!!
יכול להיות שזה נראה רחוק בגלל שזה ריק. ברגע שישימו שם גדר , שלטי פרסום המרחק יראה יותר נורמלי. בד"כ יש גם מרחק כלשהו מהשורה הראשונה לגדר גם אל תשכחו.
זה 5 מטר, זה נראה רחוק כי זה צולם מקרוב. אתם קצת מגזימים לגביי המרחק "ממש ממש רחוק" אתם מעדיפים לחזור לורסמיל?
היה כל כך קשה לעלות כמה שורות למעלה במקום זה?(אם זה באמת היה השיקול) גם ככה מדובר באצטדיון נמוך יחסית.
שאלתי את זה כבר פעם ומישהו כאן אמר לי שיש קימור ביציעים אף על פי שזה שהם פלס. גם מישהו שהיה שם מספר פעמים אמר לי שהיציעים ישרים כמו סרגל. אז היציעים ישרים או שיש מעט קימור?
שלוש דברים על טדי: 1) רק לאחרונה קראתי ב"ישראל היום" ישן מלפני כחודש שאלי טביב טען במסיבת עיתונאים לפני מספר שבועות שיקר לו לממן משחקים "אירופאיים" של בית"ר ירושלים בטדי ואיים לבחון אפשרות משחקים באצטדיון המושבה. מזל שזה היה רק איום ושבית"ר מארחת בטדי גם את המשחקים האירופאיים שלה (וספק כמה עוד נותרו..). 2) אגב כמה שטדי יקר, זה לא הפריע לפועל באר שבע להצהיר שאת המשחקים האירופאיים שלה תארח בטדי (לפחות את שהאצטדיון שלה יהיה מוכן). 3) הבטיחו בקיץ להתקין על הגג בטדי מערכת סולארית לייצור חשמל ואפילו להשלים את הגגון הדרומי אבל תכלס מה שלא התחילו מיד עם סיום העונה הקודמת הופך לסימן שאלה אם יבצעו בכלל את התקנת המערכת בשבועות הקרובים (או השנה!) ואם יתחילו באיחור האם זה לא ישבש קיום משחקים בטדי (שלא לדבר על השיבוש הצפוי בשיזרוע החורף).
בתמונה נראה שהשליש התחתון ביציע קצת משנה זווית, אבל לא בצורה בולטת כמו השורות התחתונות בטדי. אפשר גם לראות שיש אשליית "שינוי צבע" לכיסאות שכביכול מונחים בזווית אחרת בחלק התחתון ביציעים http://up379.siz.co.il/up3/gnmzmqeg5y4z.Xxx ואגב בבלומפילד יש עיוות אחר שהיציעים קצת מעוגלים (אגב גם בהברפלד בראשל"צ). http://wiki.red-fans.com/images/8/89/0910_foot_23_bloomfield.Xxx