הבן אדם מכר את החברה שלו לא מזמן ב-2 מיליארד דולר, כשהשווי שלו הוא 2 מיליארד דולר כשווי, לא כעל הנייר, פרט לכך. הוא רוצה לבנות איצטדיון שיהיה בבעלות של מכבי ת"א, כשכמובן חלק מהבניה תבוא מחסות על האיצטדיון. פרט לזה אין שום סיכוי שמישהו יבוא וישים כסף, אז כן, נראה לי שהוא מסוגל ויכול בקלות לבנות איצטדיון למכבי ת"א מהכיס שלו.
שוב עקיצה לגבי דרכי הגישה לאצטדיון בנתניה. הפעם עמיר פלג בפלג בחמישי. ואני שואל עד מתי? בסמי עופר מבקשים מהאוהדים להגיע מוקדם. שעות לפני המשחק. בטדי אין מצב לאף אחד להתקרב לאצטדיון עם מכונית ברגע שיש משחק מושך קהל. במשחק של נתניה עם מכבי ת״א העונה היו באצטדיון בנתניה 11,000 צופים. כולם נכנסו בזמן. אף אחד לא הגיע שעות לפני. אפילו יונתן כהן סיפר שכדי להגיע בזמן לגמר ליגת האלופות בברלין היה צריך לצאת שעות קודם וגם הפינוי היה איטי. מעניין עד מתי ימשיכו לספר סיפורים על האצטדיון בנתניה כאילו הוא יוצא דופן במשהו... אם כבר יוצא דופן לטובה! את הפקקים בכביש החוף בשעות הערב המוקדמות מי שיפתור יקבל פרס נובל לתחבורה. לאצטדיון זה בטח לא קשור...
עמיר פלג רואה שחורות ומחפש רע כל הזמן, אני אישית משתדל לדלג על הטור שלו בעיתון. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
האמת שזה היה ממש ממש ממש שולי בכתבה אבל זה עיצבן אותי. הפעם המטרה בטור שלו היתה אלי טביב שבוחר מאמנים עם בעיית אישיות וגזענות ושלף איזו אמירה של סלובו לגבי מרוקאים... כמובן שהזכיר את "המעידות" של גיא לוי וקורצקי... איזה איש קטן... אבל יאמר לזכותו שהוא שנון ונוקב ולפני שבוע אפילו ממש הצחיק אותי כשכתב שהגמל שאלונה בחרה כסמל צריך להיזהר שהיא לא תנהל לקראת העונה הבאה מו"מ עם הכבשה מאחורי דבשתו... חחח...
עידן אולי בשנה הראשונה הייתה בעיה רצינית. לגבי השנה הנוכחית שהשתמשנו לא מעט פעמים באצטדיון אני באמת יכול להגיד שאין בעיה לא בכניסה, לא ביציאה, ולא בחניה, הבעיה מתחילה ומסתיימת בכביש החוף.
במשחק הפתיחה של האצטדיון נתקעתי באצטדיון איזה שעה ומשו אחרי המשחק, אבל כן העונה היה שיפור גדול בכל מה שקשור ליציאה וכניסה לאצטדיון. הפתרון לבעיות כביש החוף במשחקים זה עצירת רכבות בסמוך לאצטדיון.
בשבת אין בעיה של פקקים בכביש החוף. באמצע שבוע כשיש משחק בסביבות 20:00 בערב רכבת יכולה להיות פיתרון לעקוף את זה.
בדרך כלל המשחקים שמתקיימים בשבת יש הרבה פחות קהל ורוב מוחלט של הקהל הוא ביתי, המשחקים שזה יותר רלוונטי הם בראשון ובשני.
מוזמנים להיכנס לאתר האוהדים הרשמי של אצטדיון טרנר : אצטדיון טרנר באתר תוכלו למצוא את כל המידע על האצטדיון, חדשות, גלריית תמונות, מספרים ועוד... http://i.imgur.com/kfhtFNb.Xxx