לא מסכים. בסופו של דבר המרכיב העיקרי שמביא אוהדים הוא הצלחה. כמובן שאפשר לשפר את זה אבל לא תוכל לקחת קבוצה שנכשלת שנה אחר שנה ולגרום לקהל להמשיך לבוא בהמוניו. אלא אם כן תוריד את מחירי המינויים למחירי הפסד ומחירים מגוחכים. נכון לכרגע המועדון מצליח לגרום לאוהדים לבוא למרות היכולת הרעה שזה הדבר שיחסית חריג.
מספיק לי שיסיימו את הקירוי בפינות של הדרומי לקראת התקנת המערכת הסולארית על הגג ושיחליפו את שאר הכיסאות בצפוני וככה הוא יחזור להיות אסתטי. זה משהו שאפשר לעשות במקביל ותוך שבוע לסיים וגם בתקציב לא גדול בכלל (מקווה שיקרה עד המכביה בקיץ 20017). ושישימו את הדגלי ישראל וירושלים על הגדרות בדרומי כמו שעשו במכביה הקודמת בשביל היופי באופן קבוע. בתור אוהד בית"ר אני מוכרח לציין שהדרומי הוא נכס בשביל לשים שם אוהדי קבוצות חוץ - זה פשוט מבטל להם את כל האקוסטיקה וגם העובדה שהוא מפלס אחד ויציע ממש ענק מנתקת את שאר הקהל מהגוש. דעה אישית שלי
צודק לגמריי לגבי הדרומי. מנטרל לחלוטין את קהל החוץ. אמנם לא יצא לי להיות במשחק האחרון בינינו, אבל האוהדים שלנו פשוט זעמו על היציע הזה.
תהיה שראיתי איפשהו- אם הפועל ת״א רוצה להקים אצטדיון בבת ים ומכבי ת״א מחפשת להקים אצטדיון- למה הולכים לשפץ את בלומפילד בעלות מטורפת? Sent from my iPhone using Tapatalk
זאת הסיבה שהשיפוץ של בלומפילד נדחה שוב ושוב. אם הקבוצות היו חותמות על התחייבות לשחק בבלומפידל המשופץ כפי שהעירייה מצפה, השיפוץ של בלומפילד כבר היה בעיצומו. אם הפרוייקטים בבת ים וברמת גן יתקדמו, אל תתפלאו אם תשמעו שהשיפוץ בבלומפילד נדחה שוב.