אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. סיונרה Member

איזה קטע שהימים האלו הם עד חצי שנה לפני הבחירות. אתה לא עושה כאן רושם.

2. alexshw Member

ספין מביך של ביבי. נשיא תמיד מטיל על ראש המפלגה שלקחה הכי הרבה מנדטים. אין מצב שהוא יעשה דווקא לביבי אם ליכוד יקחו הכי הרבה מנדטים, כפי שגם פרס הטיל עליו למרות יריבות מרה.

3. Gass12 Member

4. Gass12 Member

הריקלין הזה פשש..איזה דבר.מסתבר שהוא ידע קודם.(כבר בשבוע שעבר )מי יודע לקרוא שפת גוף ויאמר מה פרצופו המחוויר של סער אומר?
    הפרשה הזו לא תגווע אל מותה היא תייצר המון גלים שבסופה היא תפרק את הליכוד.כך או כך לא רואה את גדעון סער משיג מיקום גבוה בפריימריז
    מה שיוביל אותו כנראה לחבור לאחד הכוחות העוינים את נתניהו למפלגה חדשה (וכאלה יש מלא). נהיה מענין

5. סיונרה Member

בתרגיל אתה מתכוון להאשמות שברור לכולן שחסרות ביסוס ומגובות (באופן מפתיע) רק על ידי כל כלבלבי נתניהו?
    יותר ממסריח זה פשוט עלוב. גדעון סער הוא לא איזה עילוי פוליטי, אבל הפראנויה של נתניהו כבר מוגזמת.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הדרך היחידה של סער לתפוס את השילטון היא לתת לנתניהו לנצח את הבחירות ואז לעשות פוטץ'.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר היחיד שעולה מהסרטון הזה בחיבור העובדה שריקלין הוא לקקן ידוע של נתניהו, הוא שנתניהו ומקורביו דאגו ליידע את ריקלין על הפרנויות שלהם לפני שבוע.
    גם יעקב ברדוגו, עוד כתב חצר ידוע של נתניהו שהתגלה בעבר שמעביר בתוכניתו בגל"צ מסרים מלשכת ראש הממשלה בתור פרשנויות, הקדים את "ישראל היום" ודיבר על קונספירציית גדעון סער כבר ביום שלישי.

8. Gass12 Member

ואתה כידוע מתנגד מאוד לכתבי חצר ומלקקים למינהם ע״ע אברמוביץ עב״ל ברק ,אלשייך
    זו תופעה ידועה וראויה לכל גנאי אבל הליכוד לא המציא כלום.ועדיין לא אמרנו מילה על רזי ברקאי.אני מבין שקשה לך לשמוע בתחנה שלכם דברים שהם לא רעל
    מזוקק ,תתמודד

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצלחת לדחוף כל כך הרבה כשלים לוגיים בהודעה כל כך קצרה, בהחלט מרשים.
    מה רלוונטיות הדעות שלי לתוכן של הדברים שלי?
    ואיך העובדה שאולי לשמאל גם יש כתבי חצר, הופכת את כתבי החצר של הימין ללגיטמיים? האם אתה נוטה להצדיק ככה אירועים גם בחייך הפרטיים? אם תגלה שהשכן שלך מרביץ לזקנות אתה גם תתחיל להרביץ לזקנות, וכשיבואו אליך בתלונות תפנה את המתלוננים להתנהגות של השכן שלך?

Franco אוהב/ת את זה.
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נורא פשוט. יש ראייה? שיציגו אותה. עד אז, זה פשוט הבלים.

11. רוברטו באגיו31 Member

גדעון סהר נמצא בבעיה גדולה, בין אם יש ממש בהאשמות של נתניהו וגם אם לא .
    סהר לטעמי הוא פוליטיקאי די בינוני ואפור...הוא כיהן כשר חינוך במשך 4 שנים ללא הצלחה מיוחדת, וכשר משפטים הוא אחראי למינוי אשת השמאל הקיצוני דינה זילבר כמשנה ליועמ"ש .
    בנוסף, הוא די אהוד על הברנז'ה והתקשורת, נשוי לעיתונאית בכירה שידועה בחוסר האהבה שלה לנתניהו, ובשביל אנשי "ליכוד" וימין בכלל זה לא עובר חלק בגרון .

סהר לא מסוגל להתמודד אל מול נתניהו, זה ברור לגמרי .
    הוא עשה טעות גדולה כשהסתכסך איתו לפני מספר שנים ועזב את הפוליטיקה למספר שנים .

אין לו מקום ב "ליכוד" והוא גם הצהיר מספר פעמים שלא יקים מפלגה משלו או יצטרף לאחת אחרת .

12. Gass12 Member

הגם אתה ברוטוס?תקרא, תבין ! ואל תתנשא עלי

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין לא הבנתי איך החלק המודגש, או כל חלק אחר בהודעה שלך, מסביר למה ריקלין הוא פרשן מוצלח(כמו שכתבת קודם) ולא כתב חצר של נתניהו. ועדיין לא הבנתי מה הדעה שלי או ההתנהלות של השמאל משנה לדיון. ואני גם לא מבין מה מתנשא בהודעה הקודמת שלי, שהצבעתי על הטעויות וההיגיון השגוי בהודעה שלך? זה לא חלק מהמהות של פורום?

14. Gass12 Member

כתבתי שתופעת כתבי החצר ראויה לכל גנאי.מבחינתי זה אומר שמאל וימין גם יחד.
    לא כתבתי שריקלין פרשן מוצלח. כתבתי פששש איזה דבר והכוונה שלי היתה לצורת הגשת השאלה לגדעון סער (זה היה לטעמי).
    ועכשיו הפכת להיות גם פסיכיאטר מדופלם כשקבעת שביבי ומקורביו (מי אלו המקורבים) סובלים מפרנויה.
    הגוש השמאלי אמר אותו הדבר לאחר שבנימין נתניהו חשף את נסיון הפוטש הקודם (לאחר חוק ישראל היום).
    (כולם המשיכו לשקר עד שזהבה גלאון אמרה שפנו גם אליה והיא לא הסכימה)
    כך או כך זהו מהלך מבריק של נתניהו.
    עכשיו אני מצפה שתצביע על ההגיון השגוי בתגובתי

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כלבלב כמו ריקלין(או "ההגשה" שלו) זה מה שמעמיד לך - קטונתי.
    כמו שאמיר כתב, ביבי פרנואיד עד שהוא יוכיח אחרת. אם יש לו סיבה מוצדקת לחשוד בגדעון סער הוא מוזמן לחשוף אותה.

ולא, עדיין לא הבנתי מה דעתי/דעת המחנה השמאלי קשורות לדיון. אני גם לא אבין, כי 2 הדברים לא קשורים להודעה הראשונה שכתבתי לך.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 19)

1. YYY
  2. RubberSoul