יש ברשתות החברתיות שיחה מוקלטת של בנט עם אבא של החייל הפצוע, לך תשמע אותה ותגיד לי שבנט מנהל את המדינה הוא עסוק 24/7 בלשחד אנשים כדי לשמור על הכיסא שלו. האיש מגלומן חולה נפש. איך אתה לא מתבייש לתמוך בו
@סיונרה ביחס למיכאלי - אני אולי לא מספיק עקבתי אחריה, אבל ההתרשמות שלי ממנה זה של דמות שהטיפה וקידמה אג'נדה מסוימת. להטיף לאג'נדה קיצונית כשאת יכולה לעשות פרסה וקהל היעד שלך לא - זו בעיה מוסרית בעיניי. ביחס לדיון הגזעני - אפשר כמובן להתעלם ולקוות לטוב, אבל באותה מידה אפשר להתעלם מהשיחה הפמיניסטי וכו'. זה חשוב לאנשים ולכן זה חשוב בדמוקרטיה. לדעתי העובדות הברורות הן: 1. סטטיסטית יש הטיה פרו-אשכנזית מובהקת. 2. הפער הזה מצטמצם. 3. הפער הזה כמעט ולא קורלטיבי למחנות הפוליטיים היום.
קהל היעד של מירב מיכאלי אלה מצביעי מפלגת העבודה. להם כמו שראית לא ממש הזיז סיבוב הפרסה של מיכאלי, הם אפילו לא זכרו את הציטוט ההוא של מיכאלי. מי ש"טרח" להזכיר להם הם מצביעי הליכוד, כנראה שהם לקחו את הנושא מאד קשה.
השיח הפמיניסטי הזה מתקיים בעיקר בטוויטר. מירב מיכאלי היא פוליטיקאית ומחוייבת קודם כל לבייס הפוליטי שלה.
https://pbs.twimg.com/media/E9d8vKpX0Acizp7?format=Xxx&name=large איך הוא אוהב לרקוד על דם של חיילים. יצור מבחיל.
פוסטמה רצח. מדהים לאיזה שפל היא הגיעה כדי להגן על בנט. מעניין מה היא מקבלת ממנו בתמורה, מזומנים או קידום מקצועי?
אגב אני לא עוקב אחריה ולא מכיר את הדעות שלה אבל יש מצב שמדובר בגזענות כלפי מזרחים. קאריק אולי יודע אם מדובר בכתבת חצר מבחילה או בגזענית מבחילה
להכיל להכיל להכיל. עבאס לא מאשר להגיב. ויש פגישה עם ביידן השבוע, המגלומן הבזוי והנאלח רוצה תמונה עם ביידן בכל מחיר