כל העולם טועה. אבל במדד שלי בנט בצמרת טבלת הטועים. ובמדד הפאשיזם גלעד קריב בתחתית. היום הכופר הזה דרש שרופאי משפחה ינפיקו פטורים ממסכות.
איך אתה בכלל מגיע ממה שאני אמרתי למשפט הזה? זה יפה לראות איך עברת מלהסתכל בעיניים שלך לאיזה מדד קיקיוני שלא באמת אומר כלום
אחד המדדים המוערכים ביותר בקורונה אבל נעזוב את זה. גם המספרים לא נכונים? היינו מדביקים פחות מרוב מדינות המערב, היום אנחנו מדביקים יותר מרובם. אבל נו גם כל מדעני הנתונים בעולם הם ביביסטים עיוורים, וגם נגיף הדלתא הוא ביביסט עיוור בטח. מעניין מה האינטרס של בלומברג, בטח הם תומכי נתניהו שם הגויים האלה. רק לפיד!
איפה המדד הזה מוערך? ממתי הוא מפורסם? מה המאפיינים שלו? אתה חי כרגע בישראל, מה המדד הזה משפר לך את ההבנה של מה שקורה כאן? * אף מדען נתונים לא היה מעורב כאן
המדד הזה בעייתי מהסיבה הפשוטה שהוא מודד איך אתה ביחס לאירופה, ולא ביחס למדינה שלך ומדד התחלואה. לצורך העניין אם באופן תאורטי הקורונה בעולם היתה נעלמת ולך היו 50 חולי קורונה כל יום, היית מאוד נמוך במדד. רוצה לומר, יכול להיות שהממשלה תתנהל גרוע אבל המדינות בעולם יחוו גל אדיר בחורף שיגרום לנו לזנק שוב למעלה במדד. אז מה פתאום בנט והממשלה כן התנהלו נכון?
רוזין על סערת קולט אביטל: "לא נמחק את זכרון שמעון פרס" - וואלה! חדשות כרגיל בשמאל, פמיניזם בעירבון מוגבל-עד שזה מגיע לאלילי השבט הלבן.
אלעזר שטרן, עוד אידיוט. חבר טוב של לפיד עוד לפני ששניהם נכנסו לפוליטיקה אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה
לפיד: "אם שטרן היה אומר שגרס תלונה על הטרדה מינית, היינו נפרדים" | מעריב האיש הטיפש בהיסטוריה הולך להיות ראש ממשלת ישראל.