התקשורת מראה משהו שאיטליאנו לא אוהב: "תשקורת מי מאמין להם אל ג'זירה" התקשורת מראה משהו שאיטליאנו אוהב: "הנה עבודה מדהימה של התקשורת, אמרתי לכם שכל מה שנאמר שם אמין!!!"
אתה דבע מדי כדי להבדיל בין תחקיר עם עובדות לבין קשקושים ועלק פרשנות של כל מיני חסרי מושג כמו מצליח, אברמוביץ' ודנה וייס. אגב, אתה קצת מזכיר אותם.
ממש צריך להיות מדען כדי להבין את ההבדל מבחינתך. תחקיר: משהו שתואם את מה שחשבת לפני קשקושים ועל פרשנות של כל מני חסרי מושג: משהו שלא תואם את מה שחשבת לפני לפחות תן לנו קצת קרדיט שאנחנו יודעים מי אתה ומה אתה כותב כאן כל פעם
לא יודע על איזה איש קש אתה נובח אבל הביקורת שלי היתה על האם הערוץ מצדיק את מאות המיליונים שמושקעים בו. תחקיר ספציפי אחד לא עונה על השאלה.
והנה עוד מכל הטוב הזה, לא שזה כזה מפתיע אבל מרתיח כל פעם מחדש. אחרי זה אנחנו מתפלאים שהשופטים משחררים בסיטונות את הפורעים משומר החומות? אם אתה לא זהבה גלאון שמאלה אין לך מקום בבית המשפט. דיווח: מועמדותו של דר אביעד בקשי לשופט מחוזי תא סוכלה - בשל מעורבותו בחקיקת חוק הלאום - חדשות רוטר
למה בדיוק? מה אכפת לי מי שונא את התחקיר שלי אם הוא עשוי כהלכה ומבוסס על עובדות? כאילו שאפשר לרצות את איטליאנו ומעכשיו הוא יתייחס באותה רמת אמונה לכתבה באותה התוכנית עם אותם האנשים שתרחיב לנו קצת על תיק 4000. למה שהשמאל ישנא תחקיר על שחיתות בהנהלת בתי המשפט יותר מהימין או להיפך? תחקיר שחושף שחיתויות והתנהלות קלוקלת זה אינטרס אזרחי, לא פוליטי