אתה מדברר מאפיונר מושחת שלא רואה אותך ממטר ומזלזל באינטליגנציה שלך. הפוזיציה מעל הכל. זה מביך פעם הייתה לשמאל אידיאולוגיה. לא נשאר מכם כלום. שנאה, צביעות ושחיתות, זה מה שנשאר מכם
ישראל צריכה לעשות בעיקר בשביל להפחית זיהום אוויר אצלה. גם אם נניח שהאנושות משפיעה על האקלים(דבר שלא באמת הוכח מדעית), בלי צעדים של סין, רוסיה והודו זה לא באמת שווה משהו. ישראל היא פסיק קטן על הגלובוס. בשביל מה צריך משלחת כה מנופחת לועדה הזו לא ברור. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אתה יכול לחזור על זה גם פעם שלישית, כדי שנבין - שאין לך דבר חוץ מאשר לחזור על אותן סיסמאות נבובות ושקריות שוב ושוב ושוב? פליזזזזזזזזזזזזזזז. תאגר אותי!
אוקי, אתה רוצה להתגייס למען החור באוזון על הכיפאק, אז תסבסד לתושבים כלי רבים פעמים, כמו שאתה עושה פיקוח על מחירי הלחם תעשה פיקוח על מחירי כלים רב פעמים.
פיקוח זה לא דבר טוב והוא צריך להיעשות רק על מצרכי יסוד. כל העניין בכלים רב פעמיים הוא שברגע שאתה קונה אותם, אתה לא צריך לקנות אותם שוב כל יומיים או כל חודש או כל שנה. בכל מקרה, השימוש בכלים חד פעמיים לא נובע ככל הידוע לי מטעמי חיסכון, אלא מטעמי נוחות - קל יותר להשתמש ולזרוק מאשר לשטוף שוב ושוב ושוב. אז שאנשים ייצאו מאזור הנוחות שלהם. בדיוק כמו שהם התרגלו להיכנס לסופר עם תיקים רב-פעמיים ששייכים להם לנשיאת המצרכים במקום להתבסס רק על שקיות שיש בסופר.
אתמול שאלו את המאפיונר באולפנים על הכספים הקואליציוניים שהממשלה מחלקת( כמובן שלא הקשו עליו) הוא התחיל לגחך. חושב שכולם שכחו שהמפלגה המושחתת שלו חגגה על כספי ציבור. הוא לא סופר אף אחד במדינה כי הוא יודע שהתקשורת איתו. זה אדם שאני אשמח לראות אותו גוסס למוות
דרוריקו ישלם עוד 30 ש"ח בחודש על מס והוא נכנס לטנטרום. מעניין איך הוא ירגיש כשהקיצוצים האמיתיים והעלאות המיסים יגיעו בתקציב הבא
פותחים את הכשרות לעוד גורמים מה שגורם (לטענת העסקים) להוזלת מחירים בחלק ממוצרי המזון בגלל ביטול הבלעדיות של הרבנות הראשית. פתחו לבשמים, משחות שיניים וכו' ייבוא מקל יותר כמו במדינות באירופה כמו אנגליה וכו' מה שיוזיל את המחירים בסופר פארם. פתחו אפשרות לעסקים קטנים לקבל פטורים של ייבוא מוצרי חשמל שיוזילו את המחירים. העבירו תקציבים חסרי תקדים לקידום הרכבת הקלה והכפלה של התחבורה הציבורית מתוך הבנה סוף סוף שאי אפשר לבנות עוד ועוד מחלפים. ואני יכול להמשיך עוד הרבה. בקיצור, זה שיש הרבה גורמים פוליטיים שמציגים את התקציב הזה כי רק דברים רעים.. לא צריך להתרגש מזה.
אין ספק שזאת לא בעיה להעביר תקציב. זאת גם לא בעיה להעביר את האוטו טסט. אז מה, אני עדיין מכיר אנשים שנוסעים בלי טסט סתם כי לא היה להם כוח או שהקטינו ראש ואמרו "לא קיבלנו במייל זימון שצריך". על זה בדיוק הביקורת על ביבי. שהוא בחר לא לעשות דבר כזה בסיסי.
ביבי נכנס למלחמה שלא בחר בה. השנתיים האחרונות שלו לא היו טובות אבל האשמה הכמעט בלעדית מבחינתי נופלת על מי שגרר אותו ואת המדינה לכאוס. אי אפשר לנסות להרוג בן אדם ולצפות שלא ינסה להתגונן.