אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Luis Suárez Member

אתה גר בקנדה כרגע?

2. Ricky van Wolfswinkel Member

3. מסוטיזם Member

4. VAR Member

כן, כי ישראל מעולם לא הייתה תחת איומים של מדינות ערב ומעולם לא הותקפה על מנת לסיים את קיומה.

אני חייב לדעת מה גורם לאנשים לחשוב שבחוץ הכל שקט ופסטורלי והציפורים מצייצות, ורק בישראל רוצים להראות לכולם למי יש הכי גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/12
  5. Ricky van Wolfswinkel Member

כמעט 39 שנים לא.

6. אלי מתחן Member

האמת איפשהו באמצע. ישראל לא חותרת לשלום, אבל גם לא למלחמה.
    מה נראה לך שמנהיגי מדינות ערב עושים כדי לאחד את העם מאחוריהם ולשמור על השלטון? בדיוק מה שביבי עושה. מדיניות הפחדה מאחורי אוייב משותף.

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מירי רגב: "הדברים לא מפתיעים אותי. פרס, שגם בעבר לא גיבה את ראש הממשלה דאז מנחם בגין לפני התקיפה של הכור בעירק, נשאר אותו פרס שמאלן תבוסתן וחתרן שאינו מגבה ראשי ממשלות. בעקבות התנהגות זו אני בודקת אפשרות להפסיק את כהונתו. אני מצפה מהנשיא פרס שלא יעסוק בסוגיות שהן באחריות ראש הממשלה. אין בעולם נשיא שמגבה נשיא מדינה אחרת ולא את המדינה שהוא מייצג"

כמה מטומטמת האישה הזאת יכולה להיות בחיי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

8. VAR Member

טוב, תמשיך לקבור את הראש בחול. כן, אחמדינג'ד מתלוצץ כשהוא אומר שהוא רוצה להשמיד את ישראל. בכלל לא צריך לקחת אותו ברצינות. ונסראללה הוא בכלל חפרפרת של המוסד, לא שלח רקטה לעבר אוכלוסיה אזרחית בישראל בכל ה-39 שנה האלה.

איזה סמים אתה מעשן?

נכון היא לא חותרת לשלום ולדעתי בצדק. כמה אפשר לזרוק את הסיסמאות היפות האלה של שלום במציאות הזו ולעבוד על כולם עם כל המשא ומתנים האלה, שכולם יודעים בדיוק איך יגמרו? בתנאים שהצד השני רוצה לא יהיה כאן שלום בחיים, הדיבורים הם כיסוי תחת, גם מהצד של הפלסטינים. נגזר עלינו להיות ערוכים תמיד למלחמה? אז שכך יהיה.

אני אשאל אותך שאלה פשוטה: איראן גרעינית באמת לא מפחידה אותך? המטוסים הישראלים הם סכנה לאזרח איראני במידה שווה כמו פצצה גרעינית איראנית לאזרח ישראלי? תהיה הגיוני.

9. Ricky van Wolfswinkel Member

איזה רווח בדיוק יהיה לאחמדינג'ד בהשמדת ישראל? זה שהוא מוסלמי זה לא אומר שהוא טיפש.
    נסראללה יזם ירי רקטות רק במלחמות לבנון השנייה שבפעם האחרונה ששמתי לב, הממשלה שלנו התחילה בלי שום סיבה הגיונית.

כמעט 39 שנים עברו מאז מלחמת יום כיפור, מלחמת האין ברירה האחרונה שהייתה לישראל, המלחמה האחרונה בה ישראל הותקפה ולא תקפה, המלחמה האחרונה בה היה איום קיומי על מדינת ישראל, מאז נלחמנו בשתי מלחמות חסרות סיבה ואולי עכשיו נלחם גם בשלישית.

פקיסטן גרעינית כבר שנים והם שונאים אותנו בדיוק באותה מידה, אני לא מרגיש ממש מאויים.

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

כנראה שהם לא אוהבים אותנו יותר מדי, אבל לי לא יצא לשמוע לאחרונה את נשיא פקיסטן יוצא בהצהרות שצריך למחוק את הישות הציונית או כל דבר בסגנון.

11. Ricky van Wolfswinkel Member

12. VAR Member

http://img27.imageshack.us/img27/1905/picardfacepalmy.Xxx

ועכשיו ברצינות,

http://img825.imageshack.us/img825/5078/facepalm16.Xxx

תחזור לשיעורי היסטוריה ותחפש ציטוטים של אחמדינג'ד בגוגל, העסק הזה גדול עליי כנראה.

13. אלי מתחן Member

אם נוחת לי טיל על הבית, הוא יכול להיות גרעיני או לא התוצאה תהיה זהה.
    איראן גרעינית זאת סיסמא, המציאות הרבה יותר מורכבת. השנאה בין הודו לפקיסטן גדולה בהרבה ומעולם לא היה אפילו ספק שהנשק הגרעיני שלהן הוא להרתעה בלבד.
    האם ישראל צריכה לשאוף לשלום זאת שאלה לדיון אחר. אבל תסכים איתי שמדינה לא שוחרת שלום (אתה בעצמך אמרת) שמחזיקה נשק גרעיני זה דבר מפחיד. אתה יכול להבין את המדינות שסביבנו שרוצות גם הן להתחמש.
    תאמין לי שהדבר שהכי מפחיד אנשים שמחזיקים נשק גרעיני זה היום שבו הם ייאלצו להשתמש בו. זה נשק שאמנם יכול להשמיד את היריבה שלך, אבל באותה מידה יביא גם להשמדה שלך. והשליטים האיראנים עם כל הדיבורים שלהם, הם לא מתאבדים חסרי היגיון.

ביבי ואחמדיניג'אד מתנהלים בדיוק באותה שיטה כדי לשמור על השלטון שלהם. הם יודעים שאיחוד של העם כלפי אוייב משותף יסית את הדיון הציבורי מהשגיאות שלהם. ביבי יכול לתת את המדינה לחרדים ולהשאר בשלטון כי יש איום איראני, ואחמדיניג'אד יכול לבזבז כספי ציבור על שטויות כי יש איום ישראלי.
    אני מודה שבתור ישראלי ידאיג אותי הרבה יותר פצצה איראנית מאשר ישראלית, אבל זה לא אומר שאני אמור לתמוך בפעולות ש:
    א. אין לי מושג מה סיכויי ההצלחה שלהם.
    ב. אין לי מושג מה תהיה התוצאה שלהם
    ג. אין לי שום דרך להעריך מה תהיה ההשפעה של אי העשייה שלהם.

14. Ricky van Wolfswinkel Member

http://www.youtube.com/watch?v=OuLWgVOLbG4
    הנה, הוא אמר שלא יהיו מיסים חדשים אבל כן היו.

רוצה עוד מנהיגים שדברו דברים מסויימים ועשו ההפך?

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחמדינג'אד הוא פקיד. מביך בכלל להתייחס אליו. בטח שלא בתואר "מנהיג".

האיש שנותן את המילה האחרונה הוא עלי חמינאי או בשמו הידוע - עובדיה יוסף על ספידים. רציונליות לא מהתכונות הבולטות. פנאטיות דתית דווקא כן. לכו תקראו קצת דברים ש**הוא** אומר ובדברים ש**הוא** מאמין בהם במקום לבזבז זמן על מריונטה שבקרוב תוחלף על ידי מריונטה חדשה.