יאיר לפיד מאז מעולם לא אהב לעבוד. ככה זה שאין לך אידאולוגיה ואתה חלול בניגוד לנבחרי ציבור ממרצ או הציונות הדתית שבאמת באים לשנות ולא לחפש כבוד. אפילו את התמונה בגשרים הוא כבר עשה ובקרוב ימשיך לנוח בחופשות בחו"ל.
זה ידוע שלפיד הוא האיש הכי עצלן ובטלן בפוליטיקה הישראלית אי פעם.. מה חדש? כל היום בטן גב, והלפידיוטים מריעים.
חברים, אם יורשה לי, אני מתעסקים יותר מדי בתפל, ביבי, לפיד, ושות' - השמאלנים, הימנים. זה למעשה המטרה של הפוליטיקאים מ-DAY 1, שתמשיכו להתעסק בזה, ואני יודע שאני אומר את זה ל-2.5 אנשים ב-ASOCCER, אבל אם בן אדם אחד אפילו ישנה את זה אז כבר עשינו משהו. הבעיה מספר אחת של פוליטיקאים בישראל היא שהם לא מתחלפים ומשהם לא מתחלפים, הם כתוצאה מכך בעיקר כבר לא עובדים בשביל הציבור. צריכים להתעסק בדברים האמיתיים: * ביטחון אישי * מערכת המשפט * יוקר המחיה * תחבורה * חינוך * בריאות לא באיראן, לא בחמאס, לא בשלום עם הפלשתינאים. הדברים האלה הם גם שוליים וגם לא יקרו ב-3 דורות הבאים (54 שנה). הבעיה הגדולה מבחינתי בקדנציה של הממשלה המתהווה - היא העובדה שהחרדים - יעצרו פה כל השקעה שכבר היתה אמורה להיות בתחבורה מבין הדברים שציינתי.
ואת אזרחי מדינת ישראל סדר עדיפויות הזה מעניין? לא קיבלתי את הרושם לכך. הם בבחירה שלהם גם מעודדים זנות פוליטית, חוסר משילות, חוסר יכולת של ממשלה לתפקד, הרי לממשלה הקודמת לא היה באמת סיכוי אם תוך חודשים ספורים, הסוסים הטרויאנים של ביבי מעשית הפילו אותה. מנעו מהקואליציה יכולת לתפקד. האזרחים חזרו לחיקו של מי שלא טיפל בבעיות האלה 12 שנים. אז מה המסר כאן?
זועבי הפילה את הממשלה, השותפים ממרצ,רע''מ והמשותפת גבו 24/7 דמי פרוטקשן מהממשלה.. מה חשבת שממשלה עם שותפים אנטי ציונים יכולה לשרוד לאורך זמן ? לפידיוט מצוי. מתי תבין שלפיד עושה עליכם סיבוב. לפיד לא יכול להקים ממשלה יציבה. מה היתה האסטרטגיה שלו בבחירות האחרונות אתה יודע ? להישאר ראש ממשלת מעבר, להמשיך את חוסר יציבות, העיקר שהוא יהיה עוד כמה חודשים בשלטון
בפעם האחרונה שבדקתי, הטיקט של גוש הימין היה ביטחון אישי, מערכת המשפט ויוקר המחייה. אז לא ברור לי מאיפה הרושם שזה לא מעניין את הבוחרים (חוץ מהפוזיציה כמובן).
אתה לא מצביע לממשלה חילונית. אין ממשלה חילונית בלי הליכוד וביבי. אתה מצביע בעד המשך הכאוס במדינה. למזלך רוב האזרחים ''קצת'' יותר חכמים ממך