אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. אלי מתחן Member

אם אתה לא מבין אז אל תדבר יותר מדי.
    הבנאדם יצא מהשבי, גיבור של מדינה שלמה, הוא לא מנצל שום דבר, הוא בסך הכל מנסה לחיות את החיים שלו. לא אשמתו שכולם מתעניינים בו.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מסכים לחלוטין עם מזגן. אני שירתתי במילואים באותה תקופה באיזורים האלו וגם אני מכיר את המצב שהיה שם בזמנו, אבל אין ספק שהיא הביאה על עצמה את זה. זה כמו שיזהירו אותך לא להכנס לאתר בניה כי מסוכן שם וכל אדם בר דעת לא יעשה את זה, אבל אתה בכל זאת תכנס, תפגע ממשהו שם ותמות. אם שירתת בצה"ל ואתה חי פה מספיק זמן, אתה יודע יותר טוב מכל אחד בחוץ שצה"ל זה לא צבא שרוצח אנשים. אתה רוצה לדבר על צבא שרוצח? אני אתן לך מספיק דוגמאות מהעולם. אם צה"ל הורג אנשים חפים מפשע (אני לא מדבר על רייצ'ל, כי מבחינתה היא לא חפה מפשע) תוך כדי לחימה כדי להגן על אזרחיו כמו שכל צבא של מדינה היה עושה, שיהרוג את מי שצריך שכדי שאתה אני וכל מי שחי כאן, לא יפגע בשערה אחת מראשו. רייצ'ל קורי הביאה את זה על עצמה, היא לא היתה צריכה להיות שם למרות האזהרות, היא לא הקשיבה ושילמה על כך בחייה. שמח לראות שיש עדיין שופטים נורמלים בישראל.

ריקי, אנחנו בד"כ מתווכחים על נושאים בספורט, לך יש את הדעות שלך ולי את שלי וזה בסדר, אבל פוסט כל כך מטומטם על נושא כ"כ רגיש שאין לך ולו שמץ של מושג על כל החיים שם (לאו דווקא השבי, גם על החיים בצבא כשאתה במארב ומת מפחד), אני פשוט מהעצבים החלטתי לא לרשום לך את מה שהתכוונתי. תאמץ את מה שכתב לך מיסטור ג'ו קול.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/12
  3. Ricky van Wolfswinkel Member

אם החיים שלו זה להשתמש בעובדה שקוראים לו גלעד שליט בשביל לקבל ג'וב אז כנארה שהוא חי חיים בכלל לא רעים.
    עידן: אין שום סיבה שזה יהיה נושא רגיש, האיש יצא מהשבי והוא אמור להיות כמו כולנו, הוא אמנם ממומן על ידי המדינה ומקבל ג'וב רק בגלל השם שלו אבל הוא בדיוק כמו כולנו וכמו שאפשר לבקר אותי ואפשר לבקשר אותך, אפשר לבקר גם אותו.
    אני רוצה שתסבירו לי מה ההבדל בין גלעד שליט שמקבל טור בידיעות אחרונות (בו הוא כותב על נושאים שהוא בכלל לא אמור להבין בהם) רק בגלל שהוא היה בשבי לאלירז שדה שמקבל תפקיד בערוץ 24 רק בגלל שהוא זכה באח הגדול.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הייתי מסביר לך בשמחה, אבל אין לך את ההבנה (לא בקטע של לרדת עליך, אני מדבר בשיא הרצינות) להפנים ולהבדיל בין השניים. אני רק באמת מאחל לך לא לעבור ולו שניה אחת ממה שגלעד עבר שם.

5. מסוטיזם Member

6. מזגן Member

מהתגובות: למה לא לינץ'? למה רק תקיפה?

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מה להשוות בין מה ששליט עבר למה שפליט ריאליטי כזה או אחר עבר. אפשר להשוות את הצורה בה שניהם משתמשים עכשיו בהכרה שצברו. אני חייב לומר שאני מופתע מהעניין. כל השנים דיברו על גלעד שליט ביישן ונחבא אל הכלים. הוא לא ממש מתנהג ככה ונראה שהוא בסך הכל נהנה מאור הזרקורים וההתחככויות.

הטור בידיעות אחרונות הוא בושה וחרפה. אבל הוא קודם כל בושה של העיתון.

8. Emile Zelicky Member

שאלה:
    אם מגרון הוא שטח פרטי, איך זה קרה שבונים שם?
    כלומר מחר יכולים לבוא מתחת לבית שלי ולהכנות שם קראוון?
    או שהדברים האלה קוראים רק בשטחים?

עריכה:
    סרטון הסברה טוב על המצב:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/8/12
  9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

10. Luis Suárez Member

איזה ג'וב בדיוק?
    עריכה: מה? טור בעיתון? זה מה שאתה מבזבז עליו שינה?
    דרך אגב טוב שהרייצ',ל קורי הזאתי מתה. היה לי ריב ב-YOUTUBE עם איזה אחד פרו-ערבי(אין כזה דבר פלסטינים), והתמונת פרופיל שלו הייתה התמונה הידועה שלה. חשבתי שזה בכלל גבר כל הזמן עד שראיתי את הערך עליה בויקיפדיה עם התמונה. הוא התחיל איתי כמובן.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/12
  11. FelaKaT Member

12. מזגן Member

אישה התעלמה מאזהרות החליקה נפלה ודרס אותה בולדוזר.
    טראגי? כן.
    ההורים שלה על איזה פיירול של איזה ארגון אנטי ציוני ישראלי מטיילים בעולם מפיצים רעל תמורת תשלום? סביר להניח שכן.
    פסיקה שפויה בנושא מדכאת? תלוי את מי שואלים אנטישמים\פוסטי ציונייים\שמאל קיצוני מרקסיסטים\שונאי ישראל - כן, השאר - משמח, סוף סוף שופט שפוי.
    הערבי הפסיכופט שהתפרע על טרקטור ברחובות ירושלים מדכא? תלוי את מי שואלים.
    שטור יס"מ שקפץ על הבן **** ותקע לו כדור בראש מטווח 0 גיבור? תלוי את מי שואלים.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/12
  13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, גם אין כזה דבר עם יהודי.
    "דרך אגב טוב שהרייצ',ל קורי הזאתי מתה", אין ספק שאתה מבין עניין.

14. FelaKaT Member

ואתה כמובן טועה. יש עם יהודי גם היסטורית וגם חוקתית.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא טועה, כל העמים הם המצאות שהומצאו בפרקים שונים בהיסטוריה, אין לך זכות להטיל ספק בקיומו של העם הפלסטיני. אתה לא זה שמגדיר את הפלסטינים כעם או לא, הם אלה שמגדירים את עצמם.

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/12