חחחח איך הם מנסים לסתום לה את הפה. אבל ההוא שאיים בנשק קיבל מחיאות כפיים. המאפיה הזאת עומדת לקראת סופה.
אז בגלל שבנט יכל להשתמש בלפיד כתירוץ זה אומר שהממשלה שלו הייתה יותר ימנית? אני אגלה לך סוד, לאף אחד אין כח להתעסק עם זה, וכל ההתעסקות בזה זה כלי לניגוח פוליטי, כן גם כלפי בנט(כי הוא היה הראשון לבקר את נתניהו על כך) וגם את נתניהו (שהוא לא ימני ובלה בלה), ועכשיו את הממשלה הנוכחית. אנחנו צריכים לשאול את עצמנו מה נשיג בפינוי הזה? האם זה משהו שאנחנו רוצים להתעסק איתו עכשיו? אולי יש דברים יותר דחופים? עם איך שהמדינה נראית לדעתי יש דברים יותר דחופים...
חאן אל אחמר זה רק סימפטום לבעיה נרחבת יותר בישראל: המדינה עוד לא החליטה האם יהודה ושומרון הן שטח ישראל או לא, והאם צריך להחיל את החוק על השטח הזה. האכיפה של החוק זו בעיה משנית כבר.
לא אמרתי את זה, וכן גם בדברים פעוטים אפשר להתעסק כל עוד הם לא צורכים תשומת לב גדולה ולא מביאים להשלכות ענק. וכן אין לי ספק שזה בעיקר פופוליסטי המהלך הזה, אבל זה כל כך לא דורש השקעה שזה לא מפריע לי
תמיד יש דברים דחופים יותר. בכל מקרה, אם לא רוצים לפנות - אז שלא יפנו, אבל שיסגרו את הסיפור הזה אחת ולתמיד. לא יבעטו את הכדור שוב כמה חודשים קדימה עד הפעם הבאה.
איזה חתיכת חרא. אבל העיקר שביש עתיד עשו קמפיין "ביבי מפלג". שיסתכלו קודם על הדבשת של עצמם. זה כבר לא דבשת, זה הר
העיתונאי אלי ציפורי: עוד דוד חודק שאיים לכאורה לפתוח באש חיה הוא עד תביעה של הפרקליטות בתיק 1000 - חדשות רוטר
לא. זה אומר שבנט לא נכשל במבחן כי הוא לא עמד בו. בנט יכל לפנות את חאן-אל-אחמר בערך כמו שקשר שמאלי יכל. סמוטריץ ובן-גביר כן יכולים, ולא עושים את זה. הם מוזמנים להגיד 'בעצם זה לא כזה חשוב', אבל לספר כמה זה הדבר הכי חשוב וכמה אם תקום ממשלת ימין על מלא הם יטפלו בזה ואז לקפל את הזנב בין הרגליים זה עלוב. @DRORIKO מה שגוי במה שאלעזר שטרן אומר? ברור שבמדדים המקובלים - כסף וצבא - מצביעי גנץ-לפיד-ליברמן-עבודה תורמים הרבה יותר מאשר מצביעי מחל-שס-ג-צד. חלק גדול ממצביעי הקואליציה גאים בזה מאוד, ואני בטוח שיש אינספור הודעות שלך ביחס לחרדים שאומרות את זה בצורה בוטה בהרבה.
קודם כל רוב מצביעי גוש הימין כן עובדים ומשלמים מיסים. דבר שני, יש גם מנהלים ועובדים בכירים שהצביעו לגוש הימין. דבר שלילי, בוא נגיד בהכללה שבגוש השמאל מרוויחים יותר כסף מאשר בגוש הימין, סו וואט? האם נהג באוטו זבל תורם לחברה פחות ממנהל של סטארט אפ? נכון הוא מכניס פחות כסף למדינה, אבל מי ינקה לך את הזבל בשכונה?
שטרן הוא הוא מהכת הסרוגה של יונמו אשכנזי סרוג עם רגשי נחיתות. מלקקים לאליטה הצפונבונית כדי להרגיש חלק ממנה