אגב, עד כמה לדעתכם נכונות הידיעות על סוג של נתק או ברוגז (לא יודע באמת מה המילה הנכונה) בין לוין לביבי?
הבעיה היא שבסוף ההתנהלות היא פוליטית. לפיד ממולכד בין גנץ מימין לבין מיכאלי/מרצ/מובילי-מחאה משמאל. לפיד חייב להציג עמדה קשוחה יותר מזו של גנץ ומתונה יותר מזו של השמאל. כמובן, אלא אם הציבור ישדר באופן ברור שהמאסות הגדולות בעד הידברות. מתקשה להאמין שהרפורמה תעבור בלי שינויים ומול התנגדות הקואליציה. ביטן כבר דיבר על 'לרדת מהעץ', יולי לא הסכים להתחייב שלא יצביע בעדה, דיווח שביבי ולוין מסתכסכים ועוד 'מתוני' ליכוד ששותקים.
"לא ייאמן שארגוני העובדים לא מבינים מה מתדפק על הדלת" איזה פטרונות מתנשאת. היא כבר מה החליטה בשביל עובדי ההסתדרות מה טוב להם. עסקנית שלא עבדה יום אחד בחיים שלה תגיד לנהג אוטובוס או למנופאי בנמל אם הם צריכים לשבות או לא צריכים לשבות.
חביבי... אין לי מנהיגים. מבחינתי כולם אפסים. מי זה "אתם"? לאיזה קבוצה אני משתייך? תמשיך עם הוואטאבאוטיזם, מה שעושה לך טוב
הציוץ של גוטליב נגד הפקידה חיות זכה לכמות לייקים גדולה יותר מכל ציוץ אחר שלה אי פעם אז לא, אין הסכמה שמדובר באחד הציוצים הדוחים, ממש לא.
בסדר, זה לא חדש שהכל במדינה הזאת הוא מפוזיציה. מעניין אם כל נותני הלייקים היו מסכימים גם במידה וחבר כנסת מהאופוזציה היו כותב את אותם הדברים. אותו הדבר גם לגבי כל המגנים מהצד השני... הרבה מאוד אנשים איבדו את הדעה שלהם. הכל פוזיציה, אין חשיבה עצמאית.
למי שעוד היה ספק בנחיצות של הרפורמה סיימו לימודי רפואה באונ אל-קודס בשיר הלל למחבל. בשל פסיקת ביהמש, המדינה מכירה באונ - חדשות רוטר
המפכל עונה לבן גביר: מחאה היא זכות דמוקרטית - ואני מגבה את המפקדים - חדשות רוטר אבל בן גביר לא ביקש ממך להפסיק את המחאה יא חתיכת דביל, הוא ביקש ממך למנוע חסימת כבישים בדיוק כמו שאתם עושים בהפגנות אחרות