מעניין שאף אחד מהקואליציה לא משתמש פתאום במילה הקסומה "אנרכיסטים", דווקא כשהיא (סוף סוף) כן מתארת בצורה נכונה את המציאות. Sent from my LE2113 using Tapatalk
כן אתה יודע, ציפיתי שבסוף יהיו עצורים, מדובר בכל זאת בפוגרום לא חסימת כביש. עכשיו בוא נראה מתי ישוחררו או מה יקבלו אם בכלל. ובוא, אני יצאתי טמבל? לא באמת אמר לי את זה עכשיו מי ששופך פה רפש בלתי נגמר על אליטות ואז בלי שום טיפה של אירוניה עונה לטיעון (ענייני, מנומק) של בנאדם ב"אבא שלי מיליארדר אני יודע מה אני אומר". טוב לפחות יצאתי טמבל פעם אחת ולא כמו שעון מספר פעמים ביום.
חסר ישראלים בעלי ממון שלא חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת, יש להם בעלות על הארץ והקול שלהם שווה ערך ל 100 אלף קולות של מצביעי ליכוד/חרדים/ציונות דתית נחותים? יש הרבה כאלה. פשוט קולם אינו נשמע בערוצים שאתה צופה בהם. לא אני ולא אחי ולא אבי נמנים על האליטה. אנחנו אנשים פשוטים ורגילים, לא מתיימרים ולא רוצים להיות חלק מהחרא הזה. הולד איט - בנוסף, שירתתי ביחידה מובחרת ואני לא חושב שמגיעות לי זכויות יתר במדינה על כך!הלם אה? יש כאלה שבוחרים לא להיות פריבילגים מטונפים בזכות חינוך מצוין. אתה שוב יוצא טמבל(כנראה אתה טמבל). חבל.
מתרגש מהעמידה של מחנה השמאל מאחורי חווארה. איזה אומץ. איזה יופי לראות אותם מגנים בחירוף נפש על חפים מפשע. רק חבל שזה קורה רק כלפי האויב. בחיים לא נשמע אותם מגנים כך על חרדי או מתנחל שבוצע בו פוגרום. אם זה בכלל היה מוציא מהם קמצוץ של רגשות. המטונפים המטורללים האלה, אם היו יכולים, היו מחבקים גם את היטלר כי הוא פוגע בממשלה שהם לא בחרו.
אין קצת כמו וואטאבאוטיזם והאשמות על דברים תיאורטיים על הבוקר. מי שהיה מעורב במה שקרה אתמול ומי שתמך בזה - לרבות חברים בקואליציית הטרור הנוכחית - הוא חלאה.
אלו רכבים ממגרש גרוטאות. מקווה שבן גביר היום יציב אולטימטום לממשלה: תגובה קשה ו''חסרת פרופורציות'' על כל פיגוע או שאני מפרק את הממשלה
תהרוס בתים ותגרש משפחות לעזה ואז נראה. הרי אין ברירה... בסוף. גם אדם (כמוני) שתומך בהסתלקות מיידית מכל יו"ש מלמעלה עד למטה. מבין שאם אחרי שזה יקרה עדיין יהיה טרור: אז התגובות יהיו הרבה יותר אלימות מגירוש משפחה אחת. אני רוצה לחיות. אני לא רוצה למות טהור. ---------------------------------------------------- @alexshw ברור שאין משילות. זה כל העניין. זה למה אנשים מרשים לעצמם לחסום כבישים. לצאת בהצהרות שלא הולכים למילואים. לעמוד מעל במה ולהכריז שצריך לצאת לקרב או להשתמש בנשק אוטומאטי. פקידים/בעלי תפקיד יורקים בפרצוף של השרים/הראש ממשלה הממונה עליהם. להשתולל בלב ירושלים ולשרוף פחים. לצאת החוצה לכפר שכן ולשרוף ולבזוז. בימים ההם אין מלך בישראל. איש כ-ישר בעיניו יעשה. זה לא התחיל כעת עם מינוי הממשלה הנוכחית. אבל מהרגע שהממשלה הזו נבחרה הכל החריף: כל מוקדי הכוח. בדגש על המילה "כל". כל דרג מקצועי. דרג אומנותי/תרבותי. דרג תקשורתי. דרג אקדמאי. ראשי עיירות. מילואימניקים. הייטקיסטים. מערכת המשפט. שופטים כבר לא מדברים דרך פסקי דין אלא עושים מסיבת עיתונאים. אנשים שבכלל לא התאגדו בעבר, כעת מתאגדים, -וקוראים תיגר על סמכות הממשלה למשול. או בכלל לקבל החלטה. מה חשבת שיקרה..? שהאנרכיה, שהחוצפה, שהאנטי ממסדיות, שהפתגם "איש כ-ישר בעיניו יעשה" יעצור רק בצד אחד של המפה הפוליטית?