ההבדל בין חברי המפלגה הניאו נאצית האלה לבין אלו שקוראים לפעול נגד הסודנים בדרום תל אביב הוא שחברי המפלגה הם ניאו נאצים שמונעים ע"י שנאת זרים טהורה כל עוד אתה זר אתה שנוא בלי שום קשר לשום דבר אחר, האנשים שקוראים לפעול נגד הסודנים בדרום תל אביב לא שונאים אותם מעצם היותם זרים הם שונאים אותם כי האנשים האלה אונסים מכים בוזזים וגונבים אנשים לא יוצאים מהבתים שלהם בגלל הסודנים ואני מדבר מניסיון יש לי משפחה בשכונת התקווה ורק מי שמכיר את זה מקרוב יודע מה הולך שם, האנשים האלה השתלטו על כל חלקה באזור הזה של העיר רובם ככולם מחוסרי עבודה אז הם גונבים מבתים שודדים במכות מזקנים אפילו אנסו כמה ילדות. אני בטוח שהאנשים האלה לא באמת מאחלים לסודנים לקבל כזה יחס הם פשוט מיואשים מהמצב, אם היה אפשר לפתור את זה בדרכים דיפלומטיות אז אני בטוח שהציבור המוחה היה מעדיף לפתור את זה בדרכים נעימות יותר.
מעט מאוד אנשים באמת שונאים זרים כי הם זרים, לרוב מאשימים אותם ברעות חולות חלק באשמתם וחלק לא. אם התיאוריה שלך לגביי היוונים הייתה נכונה הפופולריות של המפלגה הנאו נאצית לא הייתה עולה בזמן משבר כלכלי אלא נשארת יציבה לאורך כל הזמן.
ובכם עכשיו שאתה מזכיר את זה, הם כן הזכירו שהסודנים הם "הרבה יותר שחורים" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx ואני לא ציני.
עד שזה לא דופק אצלך בדלת אתה חי בבועה שלך מעיר הערות מתנשאות ולא יודע שום דבר, תחסוך ממני את התגובות האלה בבקשה. אני לא גזען אני בטוח שאתה לא חי את המציאות הזאת יום יום כמו המשפחה שלי שגרה שם כמה שאני לא ינסה לתאר לך וכמה מזוויע שזה לא ישמע אתה תמשיך להיות מתחסד ולקרוא לאנשים גזענים כי הם טעונים כלפי אנשים שהורסים את שגרת החיים שלהם, אז תשמור את השטויות האלה לעצמך. אם זה היה מיעוט אף אחד לא היה יוצא ומפגין ברחובות, לפחות תפעיל קצת את הראש שלך לפני שאתה שולף את ההערות המתנשאות והמתחסדות האלה. מה אתה יודע בכלל כמה אנשים עושים את זה ומה הם עושים? תלך תגור שם יומיים לא יותר מזה ותחזור אליי. ג'ו קול, גם היטלר עלה לשלטון בזמן אחד המשברים הכלכליים הכי גדולים בהיסטוריה של גרמניה, בהתחלה הוא הבטיח עתיד טוב יותר לעם הגרמני כמו המפלגה הנאו נאצית ביוון ואז תלה את ההאשמות בזרים.
מי אלה האנשים האלה? איך אתה מכליל את הקבוצה הזאת? היטלר רכב על המצב הקשה בעזרת שנאת זרים. אין מה לעשות, כאשר המצב קשה האספסוף מחפש אשמים, הכי קל להפיל את זה על הזרים ולרכב על הגל. מיכאל בן ארי ומירי רגב יודעים את זה מצויין.
אני מסכים עם South Boy. אף אחד לא רוצה שהשכונה שלו תהפוך לגטו של זרים מיבשת אחרת שמשליטים טרור, אונסים רוצחים וגונבים את התושבים החוקיים של השכונה. בערך כמו שקורה באירופה(ובמיוחד בצרפת) לא?
בשנים הראשונות לשלטון של היטלר הוא לא הזכיר בשום נאום ובשום במה את הזרים כבעיה של גרמניה, ברור ששנאת זרים הייתה המשנה שלו והמצע של המפלגה שלו אבל בשנותיו הראשונות הוא ממש לא התעסק בזרים וממש לא רכב עד לשלטון על שנאת הזרים, הוא הבטיח לעם הגרמני עתיד כלכלי טוב יותר ולהחזיר את הכבוד מחרפת מלחמת העולם השניה והסכמי ורסאי ורק אחרי שהוא ביסס את השלטון הוא פנה ל"בעיית הזרים" וחשוב לציין אפילו שבהתחלה הנאצים לא חשבו בכלל על שואה אלא פשוט לרכז את היהודים והצוענים באי בודד ורק אחרי הפלישה לברית המועצות הם חשבו על שואה, אז מה שאתה אומר ממש לא נכון. ואפילו עם מיכאל בן ארי ומירי רגב האזכור הזה לא עושה צדק, תפסיק כבר עם הפרובוקציות האלה אי אפשר לנהל איתך דיון כמו בנאדם? גם שולמית אלוני היא חנין זועבי ויוסי שריד הוא אחמד טיבי. אני מכליל כי אני רואה בעיניים שלי מה הם עושים, כל המעשים שתיארתי כאן נעשים ע"י כל הסודנים שם ללא יוצא מן הכלל הם יושבים בקנוניות ופועלים ביד אחת, וחוץ מזה אתה לא יותר מדי מטומטם כדי להבין שדי במעשה מגונה אחד כדי להצית שכונה או קהילה שלמה כנגד קהילה אחרת. והנה לואיס סוארז מעליי העלה דוגמא שברחה מהראש שלי, אתה ראית את התוכנית של צבי יחזקאלי? אחד לאחד מה שקורה בשכונת התקווה ובדרום תל אביב בכלל רק שמדובר בסודנים ולא במוסלמים, בדיוק אחד לאחד.
איזה פרובוקציה בדיוק? מירי רגב ומיכאל בן ארי הסיתו נגד המסתננים בהפגנות בדרום תל אביב, לא יותר ולא פחות. נו באמת, הפרוטוקולים של זקני חרטום. מדובר באנשים מסכנים, חלקם פנו לפשע, ובהם צריך לטפל. הם לא הביאו את האונס, הרצח והשודים לישראל, אנחנו עושים את זה מספיק טוב בעצמנו. אני גם לא רוצה שהשכונה שלי תהפוך לגטו של זרים, השאלה את מי מאשימים, את מי שהביא אותם לשם ונותן למצב הזה להשתרש או למי שרק רוצה למצוא עבודה ולשלוח כסף למשפחה שלו במדינת עולם שלישי.
הטענות לממשלה שמסרבת לבדוק את מצבם, להכיר במי שצריך כפליט ולתת להם אישורי עבודה ועבודה בארץ, במקום לייבא עוד 2500 תאילנדים בסחר העבדים שמתקיים שם. הממשלה היא האשמה. האשמה היחידה.
אסור להם לעבוד בכלל אף אחד מהם לא בא לעבוד הם באו למצוא מקלט מדיני עם כל המשפחות שלהם על איזה "לשלוח כסף למשפחה" אתה מדבר?! אנשים מסכנים זה אנשים ששדדו להם את הבית אנסו אותם ובמקרים קשים יותר רצחו אותם, אתה יודע כמה שכנים בסביבה של סבתא שלי שגרה שם נשדדו?! אני מדבר איתך על אנשים מבוגרים חסרי ישע! אתה יודע שמוכר שעונים ליד השוק של השכונה נרצח שם בזמן שוד?! וזה לא אדם אחד או שניים הם כנופיות שלמות ריבונו של עולם תסלח לי אבל אתה פשוט בנאדם טיפש ואטום, כל כך משתמע מהדברים שלך שבחיים לא חווית דברים כאלה על בשרך אתה חי לך ברמת אביב או בכפר שמריהו או מאיפה שאתה לא מגיע את החיים הטובים שלך בזמן שאנשים שחיו כל החיים שלהם בשכונות רואים איך משתלטים להם על השכונה והופכים אותה לגטו מול העיניים שלהם והם לא עושים כלום! תחשוב פעם אחת גם על הצד הזה כי הם המסכנים האמיתיים ולא הסודנים האלה שבחרו להתמודד כך עם קשיי הקליטה שלהם, גם הסודנים הכביכול מסכנים שיושנים בגנים ציבוריים גונבים וגם הם נטפלים לילדות קטנות. תסביר לי איך רצח ואונס עוזר להם לשפר את רמת החיים שלהם ואם תצליח אני מבטיח לך לא להגיב פה. את מי תאשים את הממשלה? היא האחרונה שהייתה מביאה אותם איזה אינטרס יש לה להכניס לכאן את כל הפליטים האלה? הם מבקשי מקלט ואי אפשר לאסור עליהם להכנס בגלל האמנות של האו"ם. מזגן כמו שאמרתי היטלר תמיד התבטא נגד היהודים ותמיד הצהיר על שנאתו לזרים אבל זה לא מה שנתן לו את השלטון, המצב הסוציו אקונומי שם היה על גבול מדינת עולם שלישי והיטלר הבטיח שהוא יחזיר את גרמניה לגדולתה ויבטיח עתיד כלכלי לגרמניה ולאזרחיה וגם ימחה את החרפה שנפלה על גרמניה מהסכמי ורסאי. (הצבא שלהם קטן הם היו חייבים לאפשר לחיילים צרפתים לפקח עליהם לשלם לצרפת מילארדים לוותר לטובת צרפת על שטחים חשובים כמו אלזס לורן ועוד סנקציות שהיו בהסכם הזה)