הנפילה של בנק סיליקון ואלי(60%-)- מאות חברות טכנולוגיה ישראליות חשופות| חברות שהעבירו כספים עקב הרפורמה חוששות שכספן בסיכון - חדשות רוטר תענוג
לא הייתי פה בערב אז אני רוצה להתייחס לכמה אירועים מרכזיים שהיו “בהיעדרי״: 1.ההדחה של עמי אשד מוצדקת מאין כמוה. לא יכול להיות שלמשטרה לוקח שעתיים לפנות מפגינים מאיילון. מי שחושב שאשד פעל כשורה בעצם מקבל מציאות שהמפגינים בכל פעם שיחפצו בכך יסגרו את המדינה לכמה שעות. המשטרה באופן כללי לא אמורה להיות רופסת, המפגינים זה עוד כסף קל. מה יהיה אם עוד פעם הערבים יתפרעו. אני רוצה ניצבים עם הסכין בין השיניים, לא יפי נפש שחושבים קודם על מה יגידו עליהם בחדשות 12 2.פיגוע נוראי בדיזינגוף, הרחוב הכי מוכה פיגועים בישראל ולא בכדי, הוא נתפס אצל הפלסטינים בתור הבטן הרקע של הישראלים. דיזינגוף זה תמונת הניצחון של חלאות האדם האלה. אני מאד מקווה שאנחנו לא בפתחו של גל טרור. אם הממשלה לא תטפל בזה אני אהיה מהמבקרים הגדולים שלה. אגב זה מעלה לדיון שאלה שהעלתי לפה לפני שבועיים. בצה״ל טוענים שכמות השב״חים ירדה פלאים, מבקר המדינה מציג תמונה הפוכה לגמרי. מי מביניהם צודק?
אגב אם לבני גנץ ימאס ממנו הוא יגמור בדיוק כמו זהבה. עמוק עמוק מתחת לאחוז החסימה. לא חושב שיש לו יותר מ-200 תומכים.
אין מנוס מלגרש את כל הבדואים לעזה. קם לנו פה אוייב בתוך המדינה שרוצה להשמיד אותנו וצריך לטפל בו כמו ב-48. שישה בדואים תקפו אמש קשות תלמיד ישיבה חרדי בן 20 מנתיבות לאחר שהוא סרב לנשק את הידיים והרגליים של אחד מהם - חדשות רוטר
יש לי בעיה שהמטורף הזה אומר שהמדינה נלחמת באנרכיסטים יותר חזק מבמחבלים. במחבלים היא נלחמת בנשק חם, באנרכיסטים היא טיפלה בכפפות של משי אפילו ביחס להפגנות של אוכלוסיות אחרות. מה הוא מזבל את השכל הנחש משקפיים הזה.