אחרי תחרות מאוד מאוד קשה עם מאי גולן, טלי גוטליב, אלמוג כהן, צביקה פוגל וכנראה שכחתי עוד, יש זוכה בתואר הח"כ הכי מטומטם בכנסת. לא הייתי נותן לו להיות יו"ר ועד בית.
שוב, לנוכח המחיר שהדבר גובה מהתובע, למה לו להעניש את עצמו? יש כאלה שבוחרים לעשות זאת. רבים לא. זה זוועה לראות באי הגשת תביעה משהו שמגביר חשד.
טלי גוטליב האלופה חושפת את כל מחנה השמאל בציוץ אחד-פופוליסטי, צעקני ומטומטם. ככה זה היה תמיד וככה זה ישאר תמיד.
תחקיר חושף: צהל הפעיל תעמולה בקרב אזרחי ישראל - חדשות רוטר צה"ל הפעיל בוטים. גם הארץ פירסם את הידיעה.
כמעט אף אחד לא תובע דיבה במקרים האלה. הנזק לפרסונה ממשפט מתוקשר סביב אישומים כאלה גדול מכל רווח שהוא עשוי להשיג. 1. לא דיברתי על מינוי השופטים אלא על המינוי בתוך בג"ץ. 2. מי שמינה את השופטים זה הועדה לבחירת שופטים, שבה לשופטים יש וטו, למשפטנים יש רוב, ונציגי הציבור במיעוט. 3. אני לא צריך לדעת איך אנשים ספציפיים הצביעו כי בישראל יש זיהוי סוציולוגי ברור. בדיוק כמו שאפשר לטעון שמצביעי יהדות התורה תורמים פחות לבטחון ולכלכלה מאשר מצביעי המחנה הממלכתי. יש פרמטרים סוציולוגיים שעל פיהם אפשר לשייך, סטטיסטית, לקואליציה/אופוזיציה. אם מסתכלים על שופטי בג"ץ היום שמונו לפני ששקד היתה חברת הועדה, יש לנו את: אסתר חיות, עוזי פוגלמן, יצחק עמית, דפנה ברק-ארז וענת ברון - כולם חילונים מתל אביב, ואת נעם סולברג הדתי המתנחל (מאלון שבות). בתל אביב הצביעו כמעט 70% לאופוזיציה (כולל מרצ ובלד). באלון שבות הצביעו כמעט 90% לקואליציה (כולל שקד). האם תאורטית יכול להיות שכל 15 שופטי בג"ץ הצביעו להדר מוכתר? כן. האם דיון עם יושר בסיסי יניח ככה? לא.
כבר רואה את הכותרת של אל ג'זירה 12: "צעירים חרדים הצטרפו למחאה מול ביתו של העבריין המורשע אריה דרעי". נ.ב. אין דבר שיותר מעצבן ומאמלל את האנרכיסטים מהשמחה שממול, זאת התגובה הכי טובה שיש!
בזמנו היה לי ויכוח עם החכם באדם סיונרה על הפנסיות התקציביות. עכשיו מסתבר שהן לא רק נטל כלכלי על המדינה כמו שטענתי אז אלא גם נטל אנרכיסטי.
הבן של האיש שאשם במהפיכה המשפטית של בג״צ ושבלי קשר רודף את נתניהו באופן אובססיבי. אבל אחרי זה אמיר ענבר ו-walkon ינפנפו לנו ב״כלכלנים״ כאילו שאין להם מניעים זרים.
המשטרה של גלי בהרב מיארה כרגע בצומת איירפורט סיטי, כתבת ערוץ 14 בהריון מותקפת עי מפגינים וקצין מגב מורה לחייליו שלא להתערב. - חדשות רוטר