הזומבים ברחובות נאבקים על זהות המדינה הגוש האמוני רוצה מדינה יהודית ודמוקרטית גוש החלולים רוצים מדינת כל אזרחיה הרפורמה לא מעניינת אותם. תועמלנים משחקים לכם במוח על זה גם היה הבחירות. כולם ידעו מי הולך עם מי אנחנו מדינה דמוקרטית. והתוצאות היו ברורות בעיה שלהם שהם מרגישים שדורסים אותם שיבואו בטענות למנהיגים שלהם שמחרימים את נתניהו
חרדים בבני ברק מחלקים בקבוקי מים ועוגות למפגינים, מכה אנושה למארגני המחאות, לאופוזיציה ולתועמלנים. הם רצו דם תזמינו אמבולנס לבן כספית
אולי עכשיו יבינו למה אני מעדיף לחיות לצד חרדים למרות שאני לא מסכים עם כל דבר איתם ולא עם אליטה חסרת רחמים שתדרוס כל מי שהם לא משלהם. בני אדם. אחים. יהודים. חרדים
אז לא הבנתי גלנט התקפל? חחח אני חשבתי שפשוט הוא יתפטר והם ימשיכו בשלהם. אפילו את זה לא קיבלנו. איזה מפלגה של חדלי אישים הליכוד נהייתה, בחיי.
''נהייתה''. זו מפלגה של חדלי אישים מאז ומעולם הערכה של אראל סגל: החוק לבחירת שופטים יעבור במושב הנוכחי, בג''ץ יוציא צו ביניים, ובזמן הזה יסכמו עם האופוזיציה על מתווה אחר בקיצור עוד ריכוך, עוד התקפלות. הצגה מתוכננת
שער הדולר היום: שער דולר שקל רציף (USD ILS) - Investing.com מדהים איך הדולר ירד בשמועות אחה"צ וטס בחזרה בדקות האחרונות. Sent from my LE2113 using Tapatalk
חלאות אנרכיסטים. מיצו עם סמוטריץ׳ ורוטמן אז הלכו לחסום את צומת סגולה. סתם כי בא להם. סתם כי זה המדינה של הכושלאמא שלהם
עד היום ידיי היו כבולות, אני נכנס לאירוע ו... לא עושה שום דבר, האירוע ממשיך כפי שהיה. נאום תמוה. לא ברור מה הוא מנסה להשיג.