בן גביר בטוח שהוא רוצה שכל עברו יצוף בבית משפט? בן גביר שלח מכתב התראה לחלק מארגוני המחאה בעקבות קמפיין שבו הוא כונה משתמט - תובע מהם 10 מיליון שקלים ופרסום התנצלות - חדשות רוטר Sent from my SM-S906E using Tapatalk
במסגרת המלחמה ברפורמה המשפטית השמאל השתמש בהכפשת ישראל בעולם, איום על כלכלת ישראל, צה"ל, יום השואה ועכשיו הגיעו תורם של הנופלים במערכות ישראל. בהנחה שלא נראה מצידם בקרוב פיגועי התאבדות בלב ערים חרדיות הייתי אומר שנמוך יותר אי אפשר לרדת, מטורללים.
העבר המשפטי החשוף של בן-גביר די מוצלח, ומאיך שזה נשמע ככל שיחשף יותר דווקא מערכות הבטחון יובכו. ותודה למערכת המשפט. בכל מקרה ככל שדנים בו כטרול המוצלח שהוא ולא כפוליטיקאי הכושל שהוא - הוא מורווח.
השקרים היחידים הם שלך ושכמותך, שתופסים איזה פריים חלקי מאוד מהמחאות והופכים אותו לפנים של המחאה כולה.
לא יכול לחכות ליום חמישי מעניין כמה יגיעו, להערכתי לא פחות מ250 אלף תהיה רפורמ ה או לא תהיה, מהפך יהיה גם יהיה נפגין מתי שצריך ונגד מי שצריך הימין מאורגן, מגובש. יש הרבה ארגונים חדשים. למדנו מהשמאל אף אחד לא יוכל להתעלם מאיתנו יותר
אתה כנראה לא מודע לכל הדיבור ברשתות. החולצה של ההיא מ"שיר לשירה" נתנה למתנגדי הכיבוש בוסט אדיר לצאת מהארון ולהראות נוכחות בהפגנות. https://twitter.com/LealIris_/status/1649839192048914436
אני מבין שהשמאל ניכס לעצמו גם את השכול ומשפחות השכול. לדוגמא מר גונן בן יצחק מגיע לבאר שבע ביום הזיכרון. מה המטרה חוץ מלהתסיס ולגרום לבעיות?
אותה מטרה של להיכנס לבני ברק או לישוב שבן גביר התפלל בו. אנשים חסרי חיים, ליטרלי, שמחפשים אקשן בשביל להעמיד לעצמם את הזין.
מכל הפלגים של המחאה הכי עולים לי על העצבים זה המילואימניקים. מה הפאקינג קשר בין הרפורמה המשפטית לנסיך הקטן מה? יא חבורה של גורילות בלי מח
ירידה משמעותית בכמות המפגינים. לצורך העניין בכפר סבא בשיא הגיעו 20 אלף. כמובן שנמשכת הנוכחות הדלה במעוזי הליכוד.
שאלה למי שמכיר - מה בעצם קורה בחברה הערבית מתחילת השנה? 56 מקרי רצח מתחילת השנה, וכל פעם משווים לשנה הקודמת שבה היוה פחות (בערך שליש). משהו דרמטי השתנה? זה קשור לממשלה או סתם הדרדרות או מאבק חדש שלא קשור לפוליטיקה הישראלית בשום צורה?