@Walkon עוד כלכלן שהתנגד לרפורמה. ראש אגף התקציבים באוצר לא סתם. אבל גם כאן אין שום מניעים פוליטים. ניתוח כלכלי נטו. זה המומחים שאתה מסתמך עליהם נחשף: הבכיר שהציע מילארדים לחרדים - בממשלת בנט לפיד ותקף אותם ב..
1. הגיבן הזה היה תומך נלהב של כפיית חיסונים מפוקפקים. 2. מומחים כמוהו וכנראה גם הוא שידרו פניקה במקום להוציא ממגירה תוכנית מוכנה מראש לטיפול במגיפות. פורום קהלת העתיק ממדינות אחרות כי המומחים פה לא סיפקו את הסחורה. ועכשיו אביר זכויות האדם בע"ם משכתב את ההיסטוריה.
חגי לוין רץ בבחירות האחרונות עם בוגי יעלון. אז להגיד שהוא מגיע ממקום א-פוליטי? לא מדוייק. אגב הכולירה הזה גם קרא לרופאים לעזוב את החולים ולצאת להפגין. אין לי ספק שבוגי גאה. לא אתפלא אם הוא גם תדרך אותו לעשות את זה.
?.?- ????? ??????? ?????? ????? ??????? ?? ???? ????? ?????? ??????? ????????| ?? ????? ???????- ????? ???? ?? ?????? - ????? ???? הבאנו בן גביר עליכם
האיסלאם מסוגל לפרק יותר תאים במח מאלצהיימר ???? ????: ????? ??? ?? ?????? ??? ?-661 ?????? - ????? ????
אני אוהב דברים כאלה. https://en.m.wikipedia.org/wiki/First_Squad מתי יהיה הסרט על סוכני מוסד בימי הביניים?
אפשר להגיד שזה המסמר האחרון בארון של הרפורמה המשפטית. מי שחשב שלוין יאיים להפיל את הממשלה אם הרפורמה לא תעבור אז מסתבר שלא רק שהוא לא יעשה את זה הוא הולך עכשיו לצעוק על אנשים אחרים שמאיימים להפיל את הממשלה.
לוין בחיים לא יפיל את הממשלה. לא חושב שהוא יאיים בזה אפילו. הוא כן צבר כוח גדול בליכוד וביבי כבר מנסה "לטפל" בו. לא חושב שזה יצליח לו ואם הוא לא יעביר שום רפורמה במערכת המשפט הוא גם יגרום ללוין להתחזק יותר. אני כבר יודע במי אבחר בפריימריז
כיוון שהממשלה היחידה שבה בן גביר יכול לשבת היא ממשלת נתניהו, ומצד שני נתניהו בהחלט יכול לשבת בממשלה שבה אין את בן גביר - אז תרצה או לא תרצה, בן גביר סמרטוט של נתניהו. חוקי הפורמט.
אחלה בן גביר אפשר לצחוק עליו כמו לפידיסט מצוי, אבל כל בר דעת מבין שהוא זה שמושך את הממשלה ימינה מבחינה בטחונית, בזכותו הממשלה מיישמת מדיניות ימין בטחונית בליכוד מצפים שהוא יהיה סמרטוט שלהם. הם חושבים שהוא איזה פראייר סטייל שקד/בנט שימשיך להילחם על מה שמגיע לו וישים *ין על שופרות הליכוד.