אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Ice Cream חסה

באמת תודה רבה לבג"צ שעל חודו של קול אחד הציל אותנו מלנפוך למדינה ערבית לאומית תוך 10 שנים...

2. Eric Cantona Member

הוא מציל אותנו על בסיס קבוע מפני הפיכה למדינה ערבית אחת תוך כדי פסילה של התנחלויות חדשות.

3. Bensh Member

4. VAR Member

בטח שלא מקרי, רוצים למנוע ממנה להתמודד לכנסת הבאה, אתה לא יכול לעשות את זה שנתיים לפני כן.

ותומר ניסח את זה יותר טוב ממני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה יופי שאפשר להתחמק מדיון ענייני על עובדות ע"י פשוט סיווג אנשים כשמאלנים חארות?

6. מזגן Member

זה תקף על כל תחום חיים בהתנהלות המדינה הגופים השונים בה? כל עוד זה חוקי זה גם ראוי?

7. אלי מתחן Member

אם היא הייתה עובדת מדינה הייתי מסכים איתך שיש התנהגות לא ראויה. חברי כנסת בראש ובראשונה מייצגים את מי שבחר בהם, זה לא כמו כל עובד מדינה.

8. yonmu Member

איפה סיווגתי אנשים כשמאלנים חארות?

אתה חושב שבג"ץ גוף מאוזן פוליטית?

9. מזגן Member

שמע זה היה יותר מכוון אישית אליו ומה דעתו. לא סתם הוא בחר להחליף בתגובה שלו את המילה "ראוי" במילה "זכאי".

לי אישית אין שום דבר נגד כל מה שזועבי וטיבי עושים. כמו שאתה אומר הם מייצגים את קהל המצביעים שלהם. באמת שאני רואה בזה ביטוי לדמוקרטיה ולשוני בדעות. כאשר שני אנשים כאלה עושים את מה שהם עושים בכל מה שקשור לשקרים סילופים התפתלויות מול המצלמה כאשר נשאלת שאלה נקודית וקשה. זה הכל בסדר. אבל המשט הזה זה כבר עבר את הגבול מבחינתי.

10. אלי מתחן Member

יש דברים שאנחנו לא יודעים, אם היא עשתה משהו לא בסדר מעבר לגועל נפש שלה היא הייתה מואשמת. אם מדינת ישראל לא רוצה שאנשים כמוה יהיו בכנסת, שתפעל להוריד את רמת השנאה אצל הערבים.

לא ראיתי אותם עוד מתפתלים מול המצלמה מהסיבה הפשוטה שאנשים אצלנו לא מסוגלים להשאר אדישים מולם וזה הופך די מהר ליציע העיתונות פוגש את ריאדה אל חאמיסה. הפוליטיקאים שלנו מרוויחים מזה, הם מרוויחים מזה, רק האנשים השפויים (ערבים ויהודים) מפסידים.

11. Emile Zelicky Member

מי קובע מה ראוי ומה לא?
    אני לא בעד מה שהיא עשתה אבל זכותה.

וזה עמוד גדול חח

http://www.facebook.com/pi1000?fref=ts

טעימה קטנה
    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/546336_421811411224402_50596195_n.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/13
  12. StevieG Member

אז לא להסכים למדיניות הממשלה היא משהו שצריך לפסול אותו עליו?

המצור, העונש הקולקטיבי שהטילה ממשלת ישראל על האוכלוסיה האזרחית בעזה, הוא נושא שנוי במחלוקת. לא רואה שום בעייתיות בכך שהיתה על המשט. גם נושא הטיפול באלימות שעל המשט הוא שנוי במחלוקת.

13. מזגן Member

מזה מי קובע. אני שואל אותך אם היא ראויה. מה אני מדבר עם עצמי? שאלה כל כך פשוטה. למשהו אתה מתחמק עם כל מני הסברים עקיפים. ונותן לי כל מיני עמודי פייסבוק הזויים. עוד חסר לי שתתחיל להעלות פה את סיפורי אלף ביבי וביבי של ארץ חדשה.

14. מזגן Member

אני מבין בדיוק את מה שאתה אומר. וזה נכון, זה גם מפתיע אותי הרבה פעמים איך הם לא מצליחים להשאר אדישים. "הנסיון" שלהם לאדישות נראה כמעט מבוים. הרי טיבי וזועבי לא פה מהיום ולא אומרים את מה שהם אומרים מאתמול, זה לא אמור להפתיע כבר אף אחד או להרגיז יותר מדי. בחיי שאני אישית רואה בזה כבידור הרבה פעמים (לפעמים מגדיר את זה כקרקס כמו נאומי טיבי בכנסת למשל).

אין שום בעיה עם אנשים כמוהה בכנסת. כמו שאמרתי כבר אני רואה את זה כמשהו דמוקרטי, אבל בחייך לפעול כנגד ההסגר על עזה כאשר היא יודעת בדיוק מה הולך לקרות למי שינסה לפלוש לספינה ואז לספר סיפורי סבתא על זה שהם חבורה של דובוני אכפתלי בתחפושת של פעילי שלום ולא היתה שום כוונה לפגוע באף אחד.

15. optimus Member

המצור הימי על עזה שנוי במחלוקת? דו"ח פאלמר אומר שהוא חוקי למהדרין.

באשר לזיכויה של חנין, נכון השופטים החליטו פה אחד אבל האם זה אומר שוועדת הבחירות באו עם הצעות לא ביסוס התשובה היא לא. לא היה די בראיות שהביאו ובעניין כזה צריך ראיות שלא ישאירו בך ספק. מעניין מה יהיו הנימוקים לזיכוי.