אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. optimus Member

ברגע שצה"ל יבטל את ההסגר ימי על עזה בני דודינו ינצלו זאת וייחלו עשרות משטים הנושאים צעצועים ושוקולד וכל טוב, צה"ל יהיה עמוס מעל הראש למצוא עילה לעצור את הספינות ולבצע בדיקה ביטחונית בשביל לוודא שאין בהן אמל"ח. צה"ל לא יכול להתמודד עם זה, אי לכך ובהתאם לזאת הגיעה ההחלטה להסגר ימי. לא לא בגלל שצה"ל נהנה למנוע מהפלסטינים אכילת שוקולד. בכל אופן אפשר להעביר דרך המעברים היבשתיים.

מה שיימנע מחמאס להתחזק זה שליטה על מה שנכנס לרצועה, הברדק שהולך במעבר בגבול אנחנו הרגשנו בעמוד ענן ובעופרת יצוקה מה שחסר לנו שגם מהים יתחילו הברחות.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/13
  2. חוצפן חיובי Member

לא הבנתי מה עשתה זועבי שאמור לזכות אותה בפסילה. הועלו פה שני טיעונים: שהיא ניסתה לשבור את המצור על רצועת עזה, ושהיא השתתפה באירוע שבו הייתה אלימות כלפי צה"ל.

הראשון ממש מגוחך: אם הכוונה היא שהיא באופן ממשי ניסתה להעביר סחורות, הרי שאין פה שום עבירה. הצבא יכול (לצורך העניין, לא שאני תומך בזה חלילה) לאסור עליה להעביר את הסחורות האלה ובזה נגמר הסיפור. אם הכוונה היא שהיא ניסתה להביע מחאה ולהביך את ישראל כדי לשנות מדיניות, הרי שגם זה אמור להיות לגיטימי. או שמפסיקים להתיימר להיות מדינה דמוקרטית שבה אי אפשר לבקר את המדינה.

השני אפילו יותר מגוחך, כי הוא גם צבוע: אם פוסלים את כל מי שהשתתף באירוע שבו הייתה אלימות נגד צה"ל, אפשר לפסול חלק נכבד ממתמודדי הימין שהשתתפו במאבקים נגד פינוי התנחלויות שבהם הופנתה אלימות כלפי צה"ל. האם מי שבעד פסילת זועבי גם בעד פסילה של חברי כנסת מימין?
    ואפשר ללכת גם יותר רחוק. ביבי השתתף (באופן הרבה יותר פעיל) באירועים שהיוו הסתה לרצח ראש הממשלה. האם מי שבעד פסילת זועבי גם פסילתו של ביבי?

ובכלל, מעניין כמה פה היו בעד פסילתו של הארכי-טרוריסט אריאל שרון.

3. yonmu Member

4. אלי מתחן Member

כמה אנשים בליכוד נמצאים מאז?

אז מה אתה אומר, שבית המשפט לא מספיק כדי לקבוע האם בנאדם עבר על החוק? אתה קובע?
    בסופו של דבר, לבית המשפט כולם מציגים את הראיות שיש להם. בית המשפט החליט שהיא לא עשתה שום דבר שמצדיק את פסילתה, לא החליט שהיא לא עשתה שום דבר שלא מעצבן אנשים.

5. VAR Member

אז אני צריך להגיד אמן על כל מה שקובע בית המשפט? אתה מודע לכך שגם בית המשפט טועה לפעמים?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=454...24417043&type=1

אני חושב שהרבה פוליטיקה נכנסה בהחלטה הזאת. כמובן שמי שרוצה לראות את העולם במשקפיים ורודות, אי אפשר למנוע ממנו לעשות כן.

6. אלי מתחן Member

אם בתי המשפט יכולים לטעות, זה לא אומר שהם טעו עכשיו. וזה לא אומר שאתה צודק.

7. yonmu Member

בתי משפט יכולים לטעות?
    איפה היה המשפט הגאוני הזה כשכולם התרעמו על זה שהרב אבינר אומר שקצב זכאי.

- מצטער שאני תורם רק באנקדוטות.

8. אלי מתחן Member

שוב פעם, בתי המשפט יכולים לטעות. זה לא אומר שהם טועים תמיד, לא אומר שהם טועים רוב הפעמים ולא אומר שהם טועים אפילו בחצי מהפעמים.

9. Ricky van Wolfswinkel Member

דו''ח הרפז יצא ובמקום שיעשו ממנו כותרת ראשית מתייחסים אליו כדרך אגב.
    חס וחלילה שהעם יבין את הגועל שעומד בראש הצבא הקדוש.

אותו דבר זה ההעלמה המוחלטת של הסחר של העופרים עם האיראנים או החיילת הפוסטמה שקבלה תשבוחות על זה שהיא רצחה איזה ערבי שחבר שלה הלך איתו מכות (התקשורת טוענת שהוא איים עליו עם אקדח צעצוע אבל בצילומים לא רואים שום אקדח) בשביל שלא נחשוב שמג''ב פאשיסטים.

10. FelaKaT Member

מה אתה יודע על הסחר של העופרים עם האיראנים?
    שאר ההודעה שלך כמובן פאשיסטית וגזענית ולא שווה התייחסות.

11. Ricky van Wolfswinkel Member

אני לא יודע כי לא נותנים לי לדעת.
    התקשורת התקפלה רגע אחרי שהיא צייצה בנוגע לנושא הזה.

טוב, אז שאר ההודעה שלי היא כמובן גזענית ופאשיסטית. קודם כל, איפה הגזענות והפאשיזם פה? ועוד דבר, במקרה שלא הבנתי, אמרתי ''שלא נחשוב שמג''ב פאשיסטים'' התכוונתי לזה שהתקשורת תגרום לנו לחשוב דברים כאלו, זה לא אומר שאני אישית חושב שמג''ב הוא חיל פאשיסטי.

http://news.walla.co.il/?w=/551/2597856
    איפה האקדח פה?

12. מזגן Member

איפה האנשים פה? אני רואה כמה כתמים נעים.
    אני אישית הייתי עד לשטויות שמגבניקים ומ"צים היו עושים גם נגד אזרחים ישראלים. אמנם לא ראיתי שיורים במישהו.

ריקי תביא איזה קישור לדו"ח. או לפרסום שקראת בו לגבי הדו"ח. עניינת אותי.

13. Ricky van Wolfswinkel Member

אין דו''ח וגם אם יש דו''ח לא רוצים לפרסם אותו כי זה יפגע בצה''ל.
    גם אם כן היה אקדח, היא הייתה צריכה לנטרל אותו ולפי מה שנמסר בתקשורת היא ירתה לו בראש שזה לא יכול להיות ניטרול כי זה מסכן את חייו של המנוטרל. החיילת ירתה בשביל להרוג ובמקום שינזפו בה, משבחים אותו ועושים ממנה גיבורה גדולה.

חוץ מזה, אני בטוח שאם התקשורת תרצה להוציא את מג''ב רע, לא תהיה לה בעיה למצוא חומרים. פשוט צה''ל הוא קונצנזוס בחברה הישראלית ואסור לפגוע ב''שם הטוב'' שלו.

14. FelaKaT Member

הציבור לא חייב לדעת הכל.

לגבי שאר ההודעה שלך, מזגן כבר אמר הכל.

15. Ricky van Wolfswinkel Member

למה שאני לא אדע את זה? כי זה פוגע בהון שלטון? בשבילך כל מה שהממשלה לא רוצה שאני אדע, אני לא צריך לדעת?