הדמנטי הוא לא הנושא. הנושא הוא מנהיגות. לך אין ציפיות מהמנהיגים שלך, לא כאלו שקשורות ליכולות מנהיגות. אני עצוב בשבילך. בעיקר מראה מה חשוב לך. אני תוקף את ביבי כי הוא מראה אפס רגישות ויכולת מנהיגות(טענה נגדו) ואתה תוקף אותי אישית. ואז אני אובססיבי? אתה אשכרה נעלב בשבילו. מתפלל לעגל הזהב ואז צועק שהשאר לא יהודים. תהנה מהתחת שלו. מקווה שזה עושה לך טוב. אגב לא הבעתי פה את דעתי על העסקה בפוסט הזה, בניגוד לעבר שכתבתי כבר שאני ממש לא משוכנע בנרטיב שביבי מטרפד עסקה, כן משוכנע שהוא יטרפד אם זה לטובתו. שום דבר לא חשוב לביבי מלבד ביבי. יש לי 0 אמון בו. באופן כללי על העסקה - לחמאס אין שום רצון לשחרר חטופים כי זה הקלף היחיד שלו. משיכת זמן זו האסטרטגיה שלהם. נקודה סוף.
המנהיג בו בחרתי עושה אחלה עבודה בנושאים החשובים לי. אני ראיתי איזה ביקורתי היית כלפי המנהיגים שלך שהובילה את הממשלה הקודמת. יש לך מוסר מושחת מן היסוד. אתה אדם לא הגון, אובססיבי ובנוסף לכל שקרן.
חשוב להזכיר שזה לא יקרה בגלל אחוז החסימה הגבוה שמשמש כתעודת ביטוח לפוליטיקאים עלובים, ולכן הם גם לא ישנו אותו בחיים. כל עוד הוא גבוה השחקנים הפוליטיים היחידים שיכולים אולי להצליח לצוץ אלה ביטחוניסטיים לשעבר או סלבים. אפילו פעילים חברתיים די מרכזיים וידועים כמו אביר קרא לא יכולים כרגע להיכנס למערכת הפוליטית שלא דרך אחת המפלגות הקיימות. שלא נדבר על מפלגה ערבית/חרדית/מגזרית חדשה. אחת הרעות החולות של הפוליטיקה הישראלית והנושא הזה לא על סדר היום של אף אחד (הרבה כי לפוליטקיאים שכרגע בכנסת אין ולא יהיה אינטרס).
@italiano - כנראה שחשובה לך שחיתות, שנאה, הסתה ומעל הכל - החרבת המדינה לטובת המנהיג. ביבי יותר חשוב לך מהמדינה, מהחיים של האזרחים פה ומחייך שלך. שמח שאמרת את זה בשבילך, זו אמת שעד עכשיו התחמקת ממנה. אני אפילו לא מתעצבן על ההאשמות ההזויות שלך(קורא לי שקרן - למה הבטחתי להגן על אזרחי מדינת ישראל ואז לא עשיתי את זה ?) - זה כבר בשלב השעשוע. רק אל תגיד לי הכל עובר אליך וקקה בידך , זה ממש ישבור אותי. מקווה שהתפללת כבר למנהיג היום. או ירקת על סמולן או מה שלא עושים שם בכת הזו. בהצלחה לך.
הרל"בים יש איתם בעיה. בגלל שאצלהם הכל פוליטי - אז הם חושבים שגם אצל הצד השני הכל פוליטי. בגלל שהם מביטים על העולם במשקפים פוליטיות - אז הם בטוחים שכך כל העולם באמת נראה. כולל הצד שני. שבוודאי הוא גם פוליטי. וכל עיסוקו הוא מה יהיה הרכב הכנסת ומי ישב בלשכת רה"מ. טפו על ביבי הכלומניק האפס הזה. שיתלשו לי ולכולם את הציפורניים אחת אחת בכל יד שתצביע לו. אני. נגד. "עסקאות". עם. נאצים.
תוהה אם אתה מצליח להבין - שאם לא תטען ש''אצל ביבי הכל פוליטי'' - כל מה שנשאר לטעון, זה שביבי חושש לחיי משפחתך, יותר ממך.
אוי לא, משתמש באייסוקר קרא לי מסכן. ועוד אמרתי לו שאני שביר ולא אעמוד בזה שהוא יגיד לי הכל עובר אליך וקקה בידיך. סיימתי לעבוד היום(ממש לא מזמן) באזור עזריאלי, ראיתי עשרות אלפי אנשים. אני לא הולך להפגנות כבר המון זמן, אבל הייתי צריך את התזכורת לראות עשרות אלפי אנשים שיוצאים כי אכפת להם מהמדינה וזה דבר מרגש. אני לא מסכים עם עסקה בכל מחיר, ויש בהפגנות הרבה פוליטיזציה וסיסמאות שאני לא מסכים איתם, עד כדי כך שאני לא מרגיש שלם ללכת להפגנות האלה. אבל יחד עם זאת אי אפשר להתכחש שרואים את זה בעיינים - אלו אנשים שרוצים שיהיה פה טוב יותר. אני כותב את התזכורת הזו בדיוק בגלל הדיון עם אדון ׳פיפי קקי׳ איטליאנו, שלא יוצא מהבית בשביל שום דבר, וזה מטרגר אותו נפשית עד כדי הקצפה על המקלדת אם חס וחלילה אומרים משהו על עגל הזהב שלו. הם לא נוחבות ולא בוגדים. הם אוהבים את המדינה ולא מסכימים איתכם(בדיוק כמו חלק גדול בציבור הציונות הדתית למשל, מהצד השני). מי שבאמת ירצה לתקן פה את העם יצטרך להתעמת עם זה. מי שלא ימשיך לפזר סיסמאות ומשפטים ריקים כמו ׳הכל עובר אליך וקקה בידיך׳ או ׳מציאות טכנית׳ או אבל ההוא וההיא וההם.