???? ??????? ??????: ?????? ?????? ????? ????? ??????? ????, ?? ???????. - ????? ???? גוף ראשון ששובר את השביתה של השמן. זה רק ההתחלה, הוא לא יודע לאיפה הוא הכניס את עצמו.
הם אוהבים את המדינה... -ולכן הם מפגינים בעד מהלך שנגמר (או יותר נכון: מתחיל) בשחרור רוצחים צמאי דם. ובעד נסיגה שתאפשר לרוצחים להתחמש. הם לא אוהבים את המדינה @Bianconeri . -הם שונאים את הממשלה.
@טל. - צא ותפגוש את האנשים ואל תזרוק לי סיסמאות. לא מדבר על שקמה או ׳מוביל׳ מחאה כזה או אחר. לך בין האנשים שסתם עומדים עם שלט או דגל - ואז תגיד לי אם זה המצב. @italiano - אין לך מה להגיד אז עברת לטיעון במילואים כאילו זה נותן לך עליונות עליי או על מישהו? גם אני הייתי לוחם - הטריק הזה לא עובד עלי. חוץ מזה שחשוב לך רווחתו של המנהיג העליון ושנאה לסמולנים אין לך כלום. אתה מגלם את ההגדרה של עגלה ריקה. * נ.ב - רק אל תגיד לי שוב ׳יאיר לפיד׳ או ׳צבוע׳ או כל שיט אחר שאתה תמיד זורק שאין לך מה להגיד. כלומר אתה בטח תגיד כי אין לך שום דבר אחר.
ביבי לא פיטר את גלנט כי הוא פחד שהמוני יצאו לרחובות. אז הנה עכשיו גם ככה המונים יצאו לרחובות אז כבר אין חשש לפטר את גלנט. יאללה ביבי.
איזה סיסמאות אתה מדבר בן אדם? מי לעזאזל האנשים האלה שמרשים לעצמם לסכן אותי ואת המשפחה שלי? באיזה זכות? באיזו זכות הם בכלל עומדים שם ותובעים בעלות על דגל ישראל מדירים אותי ממנו. מגייסים את הדגל למטרה שלהם? באיזו זכות? אלו אנשים מנוולים מהמעלה הראשונה. אני לא יכול לחשוב על מנוול, שאיננו חמוש בנשק, שגדול מהם.
רשות פלסטינית מתחדשת ?????? ?? ??? ?????? ????? ?-??? ???? ????? ?????? ????? ?? ???? ??????? ????? ????? ?????? ?????? ??? ????? ???? ????? ????? ?? ????? - ????? ????
?? ??????: ??????? ?????, ???? ????, ??? ???, ????? ???? ?? ????? ?????? ??????? ??? ?????? ?? - ????? ???? קיצר כל הרשויות שמזוהות עם השמאל שובתו, כל הרשויות שמזוהות עם הימין לא שובתות, אין כאן שום קשר לחטופים
עכשיו גם נציב המדינה והממונה על השכר יוצאים נגד השביתה ואומרים שמי ששובת לא יקבל שכר. לפי מתן חודורוב גם בית המשפט צפוי להוציא צו מניעה. בר דוד טיפס על עץ גבוה מדי. לדעתי מחר הוא יתקפל. בטח יגיד ש״הוא רצה לשבות אבל לא נתנו לו״ זה הכל יחסי ציבור, בדיוק כמו שהיה ברפורמה. ליצן.
אולי לזה מכוונים מארגני המחאות. בסוף חסימת כבישים עם השלטים "בחירות עכשיו" ועכשיו גם השביתה עשויות לגרום לתגובה אלימה.
https://rotter.net/forum/scoops1/865465.shtmlת אז אגד ודן לא שובתים, נתבג לא שובתים, רכבת ישראל לא שובתים, הנמלים לא שובתים. אמרתי לכם שלא יהיה כלום?
ארגון שמאלני. רוב גדול של הרופאים שמאלנים ועל חגי לוין כבר דיברתי פה מספיק. הם לא שובתים אלא במתכונת שבת בהתאם לחוק. בכל מקרה כמו שכתבתי לפני כמה הודעות הכל כאן זה פוליטיקה. השמאלנים ישבתו, הימנים לא ישבתו, אין לזה שום קשר לחטופים, בדיוק כמו שלפני שנה לא היה לזה שום קשר לעילת הסבירות.