לכבוד הוא לי שאתה עוסק בי כל כך הרבה. אני משתין עליך ועל עוד אלף כמוך. אני לא מסתתר ברשתות ולא פה. דעותיי ידועות לכולם מזמן.
אל תשכח להתלונן עליי גם בעבודה. https://he.m.wikipedia.org/wiki/פאווליק_מורוזוב תזהר רק לא לסיים כמוהו. לא כל האנשים שאתה עסוק בהם נחמדים כמוני.
?????? ????? ???? ???? ???? ?? ???? ????? ???. ??? ??????? ??????. - ????? ???? ושתבינו שזה במקום הכי רל"ביסטי שיש. אפילו שם שמים זין על השביתה.
אפרופו עבורה, עובדת איתי קפלניסטית חמודה בגילך שלא מצאה אהבה עדיין (מפתיע שאין זמן לאהבה שחיים באובססיה לביבי). רוצה נעשה קישור? אוננות יתר לא תעזור לך.
אז תפתח עליה חקירה גם. כנראה אתה לא עובד קשה בעבודה. כנראה שהטובה הכי גדולה שחמאס יכולים לעשות עבור החברה הישראלית זה לדאוג שהמשפחה שלך תהפוך לשכולה אחרי המילואים הבאים שלך. יוריד מאיתנו הרבה כאב ראש מהחקירות שלך. צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים.
זה המשטרה צריכה לעשות. אני רק אספק את הסיבה. נ.ב. היא עדיין לא מאיימת ברצח ראש הממשלה בכל הודעה השנייה. נ.ב. 2 אם אתה מתבייש שלח לי הודעה בפרטי.
אין לי מה לשלוח לך שום דבר בפרטי. אתה יכול להלשין עליי לכל מי שאתה רוצה. אתה יכול גם להוסיף שייחלתי למוות שלך במילואים. יותר מזה גם המנהלים פה יכולים לחסום אותי. אין לי עם זה שום בעיה. זה לא ישנה כלום מאומה לגבי דעותיי.
אני לא גיבור. אני אומר מה שאני חושב. לא נוח לך, זו בעיה שלך. אתה בטח גם לא גיבור. אתה עבד בזוי. זה שאתה פראייר שעושה מילואים עבור הנאשם לא עושה עליי רושם. אם כבר חמאס הורג עדיף שיהרוג אנשים כמוך. ינקה קצת את המדינה. בכלל מבחינת הרוגים בעזה במצבע יש התפלגות לא רעה של קופים.