מי שהכניס את משאיות הסיוע זה לא חמאס, אלא ממשלת ישראל. הפגנה טובה חשובה אבל שוב, נגד פעולות של הממשלה ולא של חמאס.
לא סותר, אפשר להפגין נגד שניהם ביחד, ואני אגלה לך משהו, הפגנה כזאת תקבל הרבה יותר תמיכה ציבורית מאשר הפגנה סקטוריאלית בקפלן.
לא הפגנה שמטרתה למצוא סיסמאות דביליות נגד סינוואר כמו שיש בקפלן נגד BB ובנגביר, אני חושב שפעולות המחאה הישראליות או שתקרא לזה ציפוף השורות הישראלי צריכות להיות מכוונות כלפי העולם המערבי שיפעיל את הלחץ הבינלאומי על סינוואר וחמאס שחטף קשישים, נשים, ילדים ותינוקות יחד עם אזרחי עזה הלא חפים מפשע. אפילו ביקורים של הצלב האדום אצל החטופים לא הצלחנו להשיג עכשיו ואני חושב שזה קשור לכך שמהרגע הראשון גורמים מסוימים ניצלו את הסיטואציה לצרכים פוליטיים. עכשיו אני לא יודע אם זה יעזור לשחרור שלהם(לפחות לא היה מזיק) אבל אני כן חושב שאנחנו די נרמלנו תופעה חדשה ומסוכנת שבה אזרחים ישראלים הם מטרה נוחה לחטיפות עבור האויב וזה יפגוש אותנו שוב בעתיד לצערי אם הריאקציה המיידית שלנו לחטיפת המוני אזרחים ישראלים ע"י ארגוני טרור היא פניה לממשלה "תיכנעו ותחזירו אותם בכל מחיר" כלומר אין דרישה לגבות מהם את המחיר הנדרש לפשע מלחמה שכזה.
למה זה צריך להועיל? אסור לו סתם ללכת? אני לא סובל את הבן אדם, אבל זכותו ללכת שם ומי שזרקה עליו חול אכן הייתה צריכה להיעצר. קצת מוזר לי שהיא תבלה סופ״ש במעצר, כנראה היה אפשר לשחרר אותה לפני.
סופ"ש? נעצרה בשישי ותשוחרר במוצ"ש לכל המאוחר לא? פעם הבאה שתפעיל את המוח הקטן שלה, עדיף לזרוק בראשון ואז זה לא יהיה "סופ"ש" במעצר. וכן כבר רצים הדיווחים שהיא גם משבשת חקירה וגם לא משתפת פעולה עם החוקרים אז ככה שגם השארתה במעצר מוצדק וכמובן ששופט אישר זאת.
לא זכור לי שאי פעם הלכתי לים לבוש ככה. לגביה, אין לי בעיה עם המעצר - אם היא אכן עשתה זאת. להחזיק אותה בסוף השבוע זו ביריונות. אנשים שוכחים שמעצר איננו עונש או חלופת עןנש.
לדעתי זה לא רלוונטי, אנחנו לא משטרת האופנה של גיא זין הרכילאי. זכותו להסתובב בחוף גם סתם בשביל סיבוב, בדיוק כמו כל אזרח אחר בישראל. שוב אחזור לגביה, אם היא לא משתפת פעולה עם החוקרים ומשבשת הליכי חקירה אז בהחלט היא צריכה להישאר במעצר, להזכיר שופט(!!!!!!!!!!!) אישר זאת. איך אמרה מירבוש, לא נעים? לא נורא. ואם ייאימו שזה יקרה גם לי? לאנשי ימין זה קורה ואין אפילו סערה ברשת אז אני חי עם זה בשלום. במיוחד שאני יודע שאני לא אתקוף אנשים שאני לא מסכים אתם פוליטית ללא סיבה.
אז עכשיו הופרכה גם התבהלה שהמשטרה ״מסכנת את חייה של חולת אפילפסיה״ כשגם נעמה לזימי מודה שנועה נבדקה על ידי רופא הכלא ושמצבה טוב https://x.com/naamalazimi/status/1832180595134484561