אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Sturridge Member

יאללה כולה גנב מסמכים מסווגים, זה לא שהוא לא שידר משחק של יובנטוס.

המכונה בפאניקה והמסרים כבר התחילו, הכל כמובן מגיע ישירות מהבוגד (האם זה עדיין טהרני לא לרצות לשבת בממשלה עם אדם כזה? @SerieA)
    https://x.com/poison_14/status/1853340806993649837?s=46
    https://x.com/poison_14/status/1853143134714130541?s=46

נשאלת שוב השאלה איך אפשר להצביע לאנשים האלה ולא לרצות להתאבד.

אמיר ע ו-alexshw אוהבים את זה.
  2. DRORIKO Member

ובכירי צבא שמדליפים לניו יורק טיימס הם סתם בן אדם?

3. SerieA Il Capitano

אני לא רוצה לשבת איתו בממשלה, אני אצפה שישבו איתו בממשלה כדי שלא יהיה גרוע יותר.

אתה מעדיף שלא נשב איתו בממשלה ושיהיה האסון הנוכחי?

4. SerieA Il Capitano

אותו טיפול.

5. DRORIKO Member

יפה אז ברגע שבאחד אתה מטפל ובשני לא קוראים לזה אכיפת בררנית

6. SerieA Il Capitano

נכון.
    אבל ברגע שכל דבר גרוע שיוצא מהלשכה הזו אנשים משווים למשהו אחר, ואז מנרמלים את זה, קוראים לזה וואטאבוטיזם או במילים אחרות ״אבל השמאל״.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  7. Sturridge Member

בדיון הקודם כתבת שלפיד היה צריך להיכנס בלי תנאים (להוציא את בן גביר), לא ברור לי איך אתה ממשיך לטעון את זה כשקיבלת עם גנץ דוגמה חיה לכמה חסר השפעה אתה בתוך בליל הזבל שם וכל עוד אתה לא האצבע ה- 61.

האמת, כנראה שאפילו להוציא את בן גביר לא היה עוזר כי בפיצוץ הראשון נתניהו היה מחזיר אותו א-ללה 2015 ואפילו זורק לו יותר סמכויות כפיצוי.

לנתניהו יש אינטרס אחד בשנים האחרונות וזה בריחה ממשפט.
    היינו (ועודנו) בפירוק התקשורת, פירוק הרשות השופטת, מינוי שפוטים וחדלי אישים עד כדי פירוק כל משרד ממשלתי, והיום זה מושג בעזרת הארכת המלחמה עד המוות (שלו או שלנו, בינתיים איזה 2000-0 לו).

ברגע הראשון שמישהו ידרוך לנתניהו על האינטרס הזה, הוא יעשה הכל כדי להיפטר ממנו. גם אם צריך למכור עוד חלק מהמדינה למישהו אחר.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  8. SerieA Il Capitano

אז אתה מציע להשקיף מהאופוזיציה וזהו?

כי זה מה שעשו הפוליטיקאים עד עכשיו עם הרל״ב הזה.

חלקם הקטן השקיף מהקואליציה (גנץ).

9. DRORIKO Member

ווטאבאוטיזם מדבר על דיונים בין שני אנשים, כאן זה לא דיון, זה גורם אכיפת חוק שעושה איפה ואיפה, שמנסה לתפור תיק לראש ממשלה כי הוא לא עשה את מה שהוא דרש(עסקת חטופים) זה פאשיזם הכי אפל שיש ואתה מדבר איתי על ווטאוטיזם?

10. italiano Member

חחחחחחח די נו

חוץ מאלכס וסטארידג' אין שום סיבה שהשאר ישחקו אותה אהבלים. אפילו לא ביאנקונרי.

השב"כ חוקר הדלפות זה גדול. השב"כ ומערכת הביטחון הם המדליפים הגדולים ביותר מאז ה7.10.
    כל פעם שהם רוצים לתדרך לגבי משהו הם רצים לצבא העיתונאים שלהם. גם דברים מסווגים, כן.

על הזין שלי הדובר הזה וגם נתניהו, פשוט מפריע לי המאפיה שהתגבשה כאן.
    הם כבר מזמן נותנים פייט למאפיה שנקראת בית המשפט.
    כל שומרי הדמוקרטיה כאן דמוקרטים רק כשזה נוח להם. כשיש אכיפה בררנית כמו במשטר האיראני(רק פה זה נגד נבחרי העם, ולא האופוזיציה) אבל זה משרת את האינטרסים שלהם אז סותמים את האף.

SaSa ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  11. alexshw Member

להיות בקואליציה זה לא חזות הכל.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר דוגמאות להדלפת מסמכים מודיעיניים מסווגים שנעשתה מצד השב"כ ומערכת הביטחון, כמו שאתה טוען?
    וגם באופן שמסלף את התוכן של המסמכים המודיעניים (למשל כמו שבמקרה הנ"ל, מכרו לבילד שהמסמכים נכתבו על סינוואר כשזה לא נכון).

וגם כשההדלפה נועדה כדי לכבות הפגנות נגד הממשלה, ולהכתים ולהשתיק משפחות חטופים בזמן שבני המשפחה שלהם נמצאים בעזה (טוב החלק הזה אולי לא הופך את האירוע ליותר פלילי, אבל בהחלט להרבה יותר מגעיל מאשר עוד איזה הדלפה שגרתית מישיבת קבינט).

LFC-Gerrard1 ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  13. italiano Member

מה אכפת לי מה האינטרס של ההדלפה?

כל הדלפה אם היא בעניין בטחוני או מחקירה כלשהי היא פלילית. אני מצפה שיטפלו בכולם ולא רק במי שלא מתאים למערכת.

רוצה דוגמא?אז פרשת ה"אונס" בשדה תימן. עד עכשיו צה"ל ממסמס את החקירה בעניין ההדלפה.
    ובמשך שנים הדליפו פרטי חקירה מתיקי ראש הממשלה. אף אחד לא חקר ולא בדק ולא הזדעזע.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כתבתי, האינטרס של ההדלפה במקרה הזה לא הופך אותה ליותר פלילי, רק ליותר דוחה ולא מוסרי.

איזה מסמך מודיעיני מסווג יש סביב פרשת שדה תימן שהודלף?
    חקירות ראש הממשלה כוללות מסמכים מודיעיניים רגישים? מה הקשר בכלל של מערכת הביטחון והשב"כ לחקירות ראש הממשלה?

כתבת שהשב"כ ומערכת הביטחון המדליפים הכי גדולים כדי להראות שיש אכיפה בררנית. אז ביקשתי בקשה מאוד פשוטה - מקרים בהם הם הדליפו מסמכים מודיעיניים מסווגים, כמו בפרשה הזאת. וגם סילפו את התוכן של המסמכים האלה במכוון, כמו בפרשה הזאת.

לתת לי דוגמאות להדלפות בכללי (שיש כאלה כמעט כל יום, גם מצד "גורם מדיני בכיר" AKA ראש הממשלה, או למשל השר בן גביר שמודר במהלך המלחמה מדיונים בגלל שהדליף כל הזמן) או להדלפות שהן בכלל לא מצד הגורמים שהאשמת (ובטח לא קשורות לנושאים מודיעניים), זה לא עונה לשאלה שלי.

LFC-Gerrard1 ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

ההדלפה לניו יורק טיימס שהאשימה את נתניהו בהפלת המשא ומתן. ההדלפה לניר דבורי שהאשימה את איתמר בן גביר בשביעי באוקטובר.