מה שאני רואה זה ממשלה שמעבירה החלטות הזויות/חוקים שברור שבג"צ ייפסול על ימין ועל שמאל, בשליפות מהשרוול, ואז מייבבים שהיועמ"שית לעומתית כלפיהם. ומשהו שהוא כבר בגדר פרשנות שלי - הרבה מההחלטות/חוקים האלה בכוונת תחילת להשחיר את היועמ"שית כשהמטרה הסופית היא להדיח אותה. במקביל חברי הממשלה ומכונת הרעל שלהם תוקפים כבר חודשים את היועמ"שית על 180. אבל הנה, אני מכיר בכך שלא כל האמת והידע נמצאים אצלי אז אני נותן לך הזדמנות לשפוך את הטענות שלך.
אם מערכת המשפט תרשיע את פדלשטיין/נתניהו/קובי יעקובי/The list goes on, אז מבחינתו זו הוכחה שהיא מושחתת. אם מערכת המשפט תזכה אותם, אז מבחינתו זו גם הוכחה שהיא מושחתת. בקיצור לא משנה מה קורה, זה מחזק את הדעה שהוא אמר כל הזמן. היגיון צרוף.
אם ירשיעו אותו בחרטה כלשהי ברור שאטען שמדובר במערכת מושחתת(אחוזי הרשעות בארץ די מוכיחות זאת - אם המערכת מתלבשת עליך, אכלת אותה). מצאו פטנט חדש - "הדלפות". מה שמתאים להם להדליף במשך שנים זה בסדר אבל כשזה מקורב לאיזה פוליטיקאי שלא נמנה על ידי החונטה שלהם - פתאום נזכרים שזה פלילי. על מי אתם באים לעבוד?גם את נבלני "שפטו" על פשעים חרטה כלשהם. רק ששם יש נשיא מושחת ודיקטטור וכאן יש חונטה משפטית ששולטת בכל בשם ה"חוק". אם ירשיעו אותו במשהו אמיתי שמרשיעים בו גם במדינות נורמליות - דברו איתי.
תקרא את מה שנאמר היום בבית המשפט. פלדשטיין בכלל לא נתן לנתניהו את המסמך המדובר. הוא החזיק אותו חודשים, ולא נתן לנתניהו, עד שהוציא את זה לחו"ל. אני מניח שזה לא היה כותרת ברוטר. מישהו הפליץ את הטיעון ששב"כ מסתיר מסמכים מנתניהו ושפלדשטיין ודומים הם בסך הכל אנשים זכים וטהורים שרצו למסור לו מידע שאחרים הסתירו ממנו. סתם שטויות. ואתם קונים את זה.
מעולם לא זכורה לי ממשלה שמתנהלת בצורה כל כך דווקאית, ששמה זין על החוק ועל המינהל התקין ושגישתה היא שמה שהיא רוצה לעשות הוא תקין וחוקי כי היא רוצה לעשות אותו.
אם אתה מאמין לזה, משמע, אתה מאמין לביבי. לגבי היועמ"שית, אני לא מצפה ממנה להתבזות מול בג"ץ עם חוקים שאין להם סיכוי. אבל למה אצלה זה תמיד שערוריות מתוקשרות? לייעץ היא יודעת היועצת הזאת?
זה מה שמאחד אותם. חרדי משתמט, דתי אוכל מוות שרוצה לדחוף חפצים לרקטום של ערבי אחר או ערבי עם כיפה שעובד בשחור וגם לא רוצה שיתקשרו אליו כל פעם שהבן שלו אונס ילדה בת 14, לכולם שם יש אינטרס לפרק את המשפט הישראלי. בתוספת הגן המזרחי המקופח שנתקע להם כאילו הם עדיין חיים במערה של סבא בצפון אפריקה, כולם עם בוז עמוק לכל מה שמדינת ישראל מייצגת ולאלו שבנו אותה ונתנו להם לחיות ברווחה של מדינה מערבית. אז הם מפרקים את הצבא הישראלי, את התרבות הישראלית ואת החוק הישראלי.
האיש רחוק מלהיות צח כשלג, אבל במקרה הזה אני לא יודע אם יש לו מעורבות לפחות לפני פרסום המסמך. אין ראיות לכך שיש לו טביעות אצבע בעניין, אז אין מה להוסיף. עם זאת, העובדה שיש לו לשכה קרימינלית כזו, שמבצעת דברים כאלה נניח בלי ידיעתו, מדגישה איזה חומר אנושי מזוהם מקיף אותו עתה, אחרי שכל האנשים האיכותיים שהיו בסביבתו בעבר ברחו.
היועצת עושה בדיוק את מה שעשו כל היועצים המשפטיים בעבר: מייעצים ומעבירים חוות דעת. רק שכאן יש ממשלה של קרימינלים שחושבים שהם מעל החוק ומנסים להעביר כל מיני דברים מטורללים. אז כמות הפעמים שהיא נאלצת להעביר חוות דעת מנוגדות גדולה הרבה יותר מבעבר, ובכל פעם שזה קורה הם קמים וצועקים שהיא לעומתית ועושה דווקא. וכשיש חקירות נגד מקורבים לשרים, כמו במקרה של בן גביר, הם מזדעקים שהיא תופרת להם תיקים. לא, הבעיה היא לא היא. הבעיה זה הם.
https://x.com/chenmaanit7/status/1864017343602442532 חותם על כל מילה, כן גם לגבי רביעיית חסמבה. איסמן איבד את זה לגמרי. אגב עוד מינוי כושל גדעון סער. וואו הוא היה כזה שר משפטים מחורבן.
כל ההגנה של שופרי התקשורת על אלי פלדשטיין נובעת רק בגלל שעכשיו הציבור הימני והשקוף רוצה את אותו דין לארבעת האנרכיסטים. זה כל הסיפור. פעם חשבתי שחן מענית ונטעאל בנדל עוד אובייקטיבים אבל הם לא. כרגע רצון להציל את ארבעת המופלאים.
1. אתה די מחרטט כי סיפור פלדשטיין נחשף כמעט שלושה שבועות לפני זריקת זיקוקי התאורה, ומסע הפרופגנדה למענו התחיל כבר אז. 2.מדובר ב2 אירועים שונים לגמרי, אני באמת לא מצליח למצוא ביניהם שום קו דמיון. גם אם עושים וואטאבוטיזם לפחות שיהיה היגיון, זה ממש ניסיון גרוע. 3. ארבעת הנאשממים בירי הזיקוק קיבלו כתב אישום עם עבירות טרור (בעיניי זה מחמיר) + עדיין במעצר נכון לרגע זה. לא כל כך ברור לי על מה אתה בוכה פה.