אגב גם באולפן הכי עויין שבן גביר היה בו אי פעם(אירוני כשמדובר בערוץ 14) הוא הצליח לצאת טוב ולהעביר לבייס שלו את המסר שהוא איש עקרונות שילחם גם בחבריו למחנה על הדברים שנראים לו חשובים. בן גביר אשף תקשורתי שלא נופל מנתניהו, וכבר כתבתי על זה פה. באיזשהוא קטע ב״ראיון״ מגל מאשים אותו שהוא מניפולטור, הוא כמובן צודק, רק שהוא לא שם לב שהוא למד את המניפולציות האלה מהאיש שמגל מגן עליו.
אולי אני ציניקן מסריח שחי בבית הקלפים, אבל לי הכל נראה כמו תסריט מוכן מראש. בסוף: - החוק עבר והקואליציה נצחה - ביבי בא מהבית חולים יצא גבר בעייני חברי הכת - בן גביר עשה רעש וקיבל את ה׳מנדטים׳ שלו על הלוחמנות. למעשה מלבד סמוטריץ, שגם ככה די גמור, נראה שכולם מרוצים. סערה בכוס תה, האופוזיציה קיוותה להשיג נצחון והתרסקה. מהלך קלאסי מהספר של משפחת אנדרווד. ובנושא אחר, סמוטריץ הוא גנב בן גנב. https://www.ynet.co.il/news/article/bkf7xcwuyg
זה שאתה ציניקן לא אומר שמה שכתבת לא נכון. הפוליטיקה הישראלית היא כל כך צינית שרק ציניקנים ידעו לאבחן אותה כולם פה נוכלים. בן גביר מהסיבה שציינת. ביבי שלא יכל לתת את עדות כי הוא מרותק למיטת החולים, אבל בשביל לחלק כסף לחרדים הוא יקפוץ מהמיטה כמו דופלנטיס.
כל הסיפור פה זה סמוטריץ'. אוכל אותו שבן גביר שותה לו את כל המנדטים אז הוא מחפש כל הזמן לשים לו מקלות בגלגלים. אני מזכיר לכם את מתקן המעצר שבן גביר רצה להקים והממשלה אישרה להקים אותו ופתאום בא סמוטריץ' ותקע את זה מכל מיני תירוצים. יש דם רע מאד בין השניים האלה ונתניהו יצטרך לפתור את זה.
בן גביר יצא מוקיון ילדותי ומופקר, למה לטרוח בכלל להגן עליו? להביא את נתניהו בן ה75 מהתאוששות לאחר ניתוח ואת ביסמוט מהשבעה על אימו רק בגלל הגחמות הפרטיות שלו, חצוף ואני מקווה שזה לא ישכח ועוד יחזור אליו, הגיע הזמן להתאפס.
עינב צנגאוקר הורחקה מהכנסת כי זרקה בקבוק זכוכית על מישהו ואיימה לדקור אותו. איפה המשטרה שתשים סוף לדבר הזה?יש עשרות משפחות חטופים ואף אחד לא מתנהג בצורה אלימה כל כך.
https://x.com/yairlapid/status/1874366448287789186 החלול כמובן מגן על צנגאוקר מבלי בכלל לדעת מה הלך שם, למה שידע? זה הרי לא שהוא מגיע לכנסת
צודק, היא נפלה לקקות האלה כמו פרי בשל. היא עושה בשבילם את העבודה השחורה. הם רק עומדים מהצד ומתמוגגים ועוד מוסיפים שמן למדורה.
@DRORIKO סמוטריץ חרץ את גורלו ברגע שקיבל את תיק ׳הפוליטיקאי שביבי הולך לגרום לו להכשל׳ הידוע גם בשם משרד האוצר. יכולים לספר לגרנדמייזר לפיד וכחלון שמי שלוקח את התיק הזה גורלו כבר כתוב. כרגיל כולם משחקים דמקה וביבי שחמט. בן גביר נאלץ להיות מסומן על ידי הקואליציה וחברי הכת כ׳בוגד׳ אבל הרוויח קולות בציבור הימני על חשבון בצלאל ישירות. בצלאל פשוט מקבל כאפות מכולם ומהמציאות, לא מפריע לו לגנוב אותנו בעוד כסף - אבל פה אף אחד לא מדבר על זה כי זה לא מעניין. וביבי? יושב בכסא ומרוויח מכל הכיוונים. ׳הילדים הרעים׳ התפרקו, הוא יכול לקרב את בן גביר אליו כשירצה, אך יכול גם להתרחק ממנו ולהסתייג אם ירצה , מקסימום רווח עם 0 הפסד. בחיי שפרנק אנדרווד ילד לידו. במאמר רחב יותר, ביבי כבר מבין שהקולות של הימין החילוני והימין הציוני דתי הן אלו שהוא צריך להלחם עליהם. כל עוד בנט זה רק שמועה, כל ריב כזה מקרב לו קולות גם מפה וגם מפה. אם יעשה בשכל ישריין בבחירות מקום ברשימה לאיזה קצין ציוני דתי משוחרר ככוכב עולה כזה.
מה הקשר לביבי? סמוטריץ’ רצה לקצץ משהו בממשלה המופקרת והמנופחת בתולדות המדינה כדי להקל על הגזירות לאזרחים וביבי עצר אותו? הכריח אותו להמשיך לגנוב כסף עבור החרדים בעוד המעמד שעובד ותורם קורס? סמוטריץ’ שר האוצר הכושל ביותר שהיה פה בזכות עצמו בלבד, פוליטיקאי סקטוריאלי שגם שנתיים אחרי ספק אם מבין מושגים בסיסיים בתפקיד או את גודלו.
זה לא סותר את השיטתיות של נתניהו לתת את תיק האוצר כדי לשרוף אנשים פוליטית. מקרי העבר מראים את זה בבירור. הרי אם נתניהו היה רוצה שסמוטריץ יתקפל וישב עם בן גביר - הוא היה כופה את זה עליהם. הוא נתן למופע הזה לקרות וישב עם פופקורן בביהח אתה מדבר על זה שסומטריץ גרוע - אני מסכים אני מדבר על המשחק הפוליטי. שכבה שעומדת בפני עצמה