זה מעניין שלאף אחד מתומכי הממשלה פה לא אכפת שאנשים בסביבתו של רה"מ נחקרים בחשד לבגידה. אנחנו מכבי-הפועל, כי עכשיו מי שתומך בממשלה לא מתעניין בפרשיות בגידה. ו
כי אנחנו למודי ניסיון, זוכר פרשת הצוללות שטבעה? בלי הוכחות לא מאמנים. מערכת אכיפת החוק הרוויחה את זה ביושר עם לא מעט חקירות שמסריחות מפוליטיזציה ואכיפה בררנית (פלדשטיין והדלפת מסמכים שמותרים לצד א' ואסורים לב', אהמ אהמ רונן ברגמן היודנראט הראשי {המטיף הראשי יכול להירגע, אני עומד מאחורי הדברים}). כל לשעבר בנוסף לראשי מערכות הביטחון בפועל צריכים להיות מואשמים בקשר עם מדינת אויב כמו קטאר. מעניין שזה פחות מפריע... צר לי, אף אחד לא מטומטם יותר ובטח לא תמים וסומך בעיניים עצמות. וכל זה לא סותר שנתניהו צריך לעוף ברגע הראשון שיש בחירות. וזה שתחזור על מנטרה כמו מכבי הפועל עשרות פעמים לא יהפוך אותה לנכונה. רוב תומכי הממשלה בפורום בעד סיום עידן נתניהו, זה לא יהפוך אותם למצביעי מרכז שמאל. בדיוק כמו שאר בוחרי הגוש הלאומי (הציונות הדתית ועוצמה יהודית) דרך אגב, לא מעט מתנגדי מדיניות נתניהו אבל בסוף להיות פרגמטי ובבחירה בין נתניהו למנהיגי המרכז - שמאל בוחרים להמשיך עם נתניהו.
קודם כל, העובדה שיש חקירות בסביבת נתניהו לא אומר שהוא מעורב. זה גם יכול להיות. זה אפילו לא עליו הפעם. בעניין פרשת הצוללות יש וועדת חקירה. האם תאמין להמלצותיה? זה כן מכבי הפועל, כי אין שום התייחסות עניינית לשום דבר, הכל בפריזמה של ימין שמאל. ואם יהיו הוכחות, תאמין? זה חשוב אני מניח מי יציג את ההוכחות, נכון? אם יציג אותן שמאלן, תאמין? אם יציג אותן ימני, תאמין?
https://www.ynet.co.il/news/article/s1g24phnkx עד כמה השמאל מתגייס פתאום למען רונן בר? אפילו זאב דגני שבכלל מתנגד לכיבוש תומך בבר
אין שום פריזמה של ימין ושמאל, רק נתניהו לא נתניהו ובמפתיע זה מגיע מכת רל"ב באופן קבוע. הפסיכוטיים תמיד יאשימו אחרים במחלה שלהם. ואם יש הוכחות אז בוודאי שאאמין, אבל תחושות ושיקול דעת של שופט? לא. ממש לא. בשופטי בג"צ הפוליטיים אין לי שום אמונה (במיוחד אחרי הרפורמה שהוכיחו היטב את טענות הגוש הלאומי), שאר השופטים עדיין ניתן לדון לכף זכות ושנותרה בהם טיפת יושרה והיעדר זיקה פוליטית (עד שהם מחליטים שהם רוצים להתקדם במערכת). אפשר לצחוק עד מחר שזה תלוי בשופט, אבל זאת האמת. לא מאמין במקצועיות שלהם ובטח לא באובייקטיביות שלהם.
עוד פעם השקרים על הדמוקרטיה בסכנה. בפועל הם רוצים דיקטטורה, רק שהם יהיו בשלטון. מי שחושב שמבין ביב לרונן בר רק אחד צריך ללכת, לא מחפש צדק.
קודם כל זה מעליב, הם לא שמאל הם כת רל"ב. טוב לפחות הילדים הולכים להפגנות ולא להניח תפילין חס וחלילה... כל כך מוסרי. מזכיר לי נוער מתקופות אחרות, הרווחתם יום חופש לכו לים מזג האוויר פצצה. קצת מבאס שמנהל הבית ספר שלי לא היה פוליטי, אני בזבזתי חיסורים בשביל לנסוע לים לפחות הוא לא חייב אותי לטיול מאולץ לירושלים. ולמה בירושלים? חשבתי תל אביב שלכם וירושלים שלנו לפי תוכנית החלוקה שלכם... אוף. קפלן עכשיו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
https://x.com/arik3000/status/1901574773756285214 סוזי נבות: העובדה שהממשלה רשאית לפטר את ראש השב"כ אין פירושה שהיא יכולה לעשות את זה בפועל. הכל תלוי בנסיבות. *יש המשך לטמטום הזה, אבל חבל לבזבז את הזמן.
שאתה חולה אתה קודם כל חולה ואז שאר הדברים. הוא רל"ביסט לפני הכל. הוא יתמוך בכיבוש והתיישבות צפון הרצועה תמורת פרישה של נתניהו מהחיים הפוליטיים. חותם על זה. אין יותר שמאל במדינת ישראל. ביום שאחרי נתניהו אולי אנשים יתאפסו על עצמם.