פה יש בינינו מחלוקת. מה שאנחנו קוראים לו רל"ביסטים זה בעצם שמאלנים בתחפושת. זה לא שיש להם משהו אישי נגד ביבי, הם שונאים אותו כי הוא המנהיג של הימין.
וזאת היתה המשפטנית של קפלן. כל פעם שהתקילו קפלניסט בשאלות שלא היתה לו תשובה עליהן הוא היה עונה "סוזי נבות אמרה"
הארגונים קראו למחאה נרחבת, ההסתדרות לא מצטרפת - וואלה כסף מישהו מתרגש מזה? כבר הפעלתם את האיום הזה בעבר. תמצאו דברים חדשים.
בינתיים במציאות: ועדת החקירה בפרשת הצוללות: "נתניהו סיכן את ביטחון ישראל ופגע באינטרסים הכלכליים" https://www.calcalist.co.il/local_news/article/s111cis8ic אבל מה זה משנה, הרי הפלסטיני שורה אחר כך אומר שהוא לא יאמין לכלום עד שתצא התוצאה שהוא רוצה. מצרים וקטאר זה אחלה, הבעיה שלנו זה האנשים שלא רוצים להרוג עוד יהודים. נמשיך להצביע לקטארי ועוזריו שיביאו את הטבח הבא. @שי מה עם הניהול?
״לא ימהר לשחרר את הכדורים הבודדים שנשארו לו״ לא נשאר לו שום כדור, לא היה לו מלכתחילה ״ההסתדרות מלקקת את הפצעים מהשביתה שנקטעה על ידי בית הדין״ ועל ידי זה שאף עובד הסתדרות לא הצטרף אליה ״הדחת שומרי הסף עלולה לפגוע בציבור העובדים״ אין שום קשר בין הדחת ראש השב״כ לציבור העובדים מדהים איך כל זנזונת יכולה להיות פרשנית בכירה. אני לא אשאל איזה דרך היא עשתה כדי להגיע לשם.
לא רואה שום בעיה עם הפיטורים. לגיטימי לגמרי לפטר ראש שבכ שלא מסתדרים איתו. נקודה. הדבר היחיד שמסריח זה התזמון. ראיתי שסמוטריץ אמר שבר היה צריך לעוף בשמיני. מסכים.
????: ???? ?????????? ????? ??? ???? ??? ?????? ??? ???? - ????? ???? הוא כזה איש בלתי נסבל. זה הרי ברור שיהיו עתירות לבג"צ, לא באמת צריך את לפיד, אבל הוא גם מגיש עתירה "כדי להראות שאני אופוזיציה לוחמת!!"
אגב מסתבר שרונן בר הוא בכלל לא זה שמנהל את החקירה של קאטרגייט, ככה שאפילו הטיעון שמפטרים אותו כדי לסכל את החקירה לא רלבנטי. זה נטו צביעות פוליטית.
תסיימו כבר, קשקשנים. תסיימו. הלכתם כעיוורים אחרי סיסמת הניצחון המוחלט, אחרי כך הבטיחו שאנחנו כפסע מניצחון, עכשיו כבר שבועות מבטיחים את פתיחת שערי הגיהינום. בינתיים הביבי שלכם מתעסק בתקציב, בלנסות להעיף אנשים ששומרים על שלטון החוק, בלנסות למנוע חקירות בלשכתו, בהישרדות אישית ופוליטית.
7 באוקטובר לא יהיה. הצבא ערוך היטב להגנה. כיום יש בעזה 3 אוגדות. אבל חמאס בהחלט יכול להפתיע עם תקיפה של חיילים. יגידו לך כל בוגרי לבנון מה קורה כשהצבא סטטי מדי. למרבה האירוניה עיקר ההתחמשות של חמאס היא מנפלים של חיל אוויר. אני גם מניח שעדיין יש שם מחרטות נשק שעוד לא הגענו אליהם.