אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. DRORIKO Member

2. DRORIKO Member

תקשיבו מה שקורה עכשיו זה מתקפת פתע על מלא. חמאס ציפה שאם ניכנס לרצועה זה יהיה בצורה ״מסודרת״ עם הודעות פינוי וכל הפרוטוקול, כלומר שלבכירים יהיה זמן להתחבא במנהרות. הם גם חשבו שזאת תהיה פעולה מוגבלת כי נפחד על החטופים, מה שהם קיבלו זה בליצקריג לפנים. אנחנו קצת אחרי 7:00 בבוקר ומספר ההרוגים חצה את ה-300. גם בשיא המלחמה בעזה מספר ההרוגים ליום הגיע הכי הרבה ל-200. אחלה סיפתח לאייל זמיר

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה קטע אתה יודע? כל פעם שאין לך מה לענות, אתה מתחיל לצרוח ממשללללתתתת השינוייייייי
    מה עם לפידדדדדדדדד
    אז פעם אחת אתייחס, אבל מעתה והלאה אם יקפוץ לך שוב אפנה אותך לכאן.
    1. ממשלת השינוי הייתה ממשלה חלשה עם כוח פוליטי עלוב ויכולת להוציא משהו לפועל כמו ההתקפה של יובנטוס הנוכחית.
    2. היא הייתה בשלטון דקה וחצי, לעומת פאקינג עשור וחצי של ביבי. ביבי הוא דמות היסטורית, מלבד בן גוריון, לא היה ראש ממשלה כל-כך דומיננטי ומשפיע בישראל, בעצם אפילו כולל בן גוריון.
    3. חמאס נבנה על ידי נתניהו במשך שנים ארוכות. והשאלה היא לא רק למה לא תקפו אותו, אלא למה בכלל אפשרו את הבניה הזו כל השנים
    כן - אני יודע שזה קשה, אבל גם אם לא תשתה את שהשתן של ביבי 3 פעמים ביום - אתה תחיה.
    מציע ללכת לסדנא לנשים מוכות, אתה והחבר׳ה פה מראים בדיוק את אותה פתולוגיה.

בנתיים עובדות:
    - אתה בעד מדינה סוציאליסטית
    - אתה תומך בחיזוק חמאס בכסף ישראלי
    - אתה תומך בסיכון אזרחים ישראלים בכל הגבולות רק כדי לשמר את המצב הנוכחי
    - אתה תומך במוות של חיילים כל עוד ביבי נשאר בכסא
    - אבל אתה שונא ערבים.

כלומר אתה אמור לרצות להצביע חד״ש אם לא היו שם ערבים.

בנוסף אתה מתנהג הגאונים שחושבים שכדור הארץ שטוח. אתה מתעלם מעובדות, מדבר על תחושת רדיפה וקורבנות של כל מי שאינו אתה לא משנה כמו הוא צודק במציאות. זה די דומה להיפים מפרדס חנה בעצם.

האם דרוריקו הוא למעשה שמאלן מפרדס חנה? האם אתה שותה מים מזוקקים, ניזון מהשמש, נזהר מאנשי הלטאה , לא מורח קרם הגנה ומפחד ליפול מקצה הכדור השטוח?

4. VAR Member

צדקתם באוסלו?

Roma ו-italiano אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

1.חלשה חלשה ועדיין יצאה למבצע בעזה. זה שהמבצע הזה היה מוגבל ורק נגד הגא״פ זה כי הממשלה הזאת היתה בקונספציה לא כי היא היתה חלשה
    2.שנה וחצי זה מספיק זמן כדי להחליט שיוצאים למלחמת שמר בחמאס. ממשלת השינוי לא עשתה את זה כי היא כאמור… היתה בקונספציה

אני חוזר כל הזמן לממשלת השינוי כי אלה האנשים שמתמודדים מול נתניהו בבחירות, אם אתה רוצה להעיף את ביבי הם אלה שאמורים להחליף אותו, זאת אומרת שאתה תומך בהם למעשה. עכשיו תראה, כולם היו בקונספציה, אותי לא מעניין מי היה בקונספציה אלא מי יצא ממנה. מבין כל המועמדים לראשות הממשלה נתניהו הוא היחיד שעונה על ההגדרה. אני אזכיר את זה בפעם המיליון. גנץ, איזנקוט, לפיד, גולן. כולם קראו להפסקת אש כוללת לפני שנה. זאת אומרת שאם הם היו בשלטון לא היה ביפרים, לא היה חיסול נסראללה, לא היה נפילת אסד, לא היה חיסול סינוואר. כלומר היינו במצב אסטרטגי גרוע לאין שיעור מאשר היום. למעשה היינו חוזרים לשישי באוקטובר רק הפעם עם סכנה להתקפה משולבת של חמאס וחיזבאללה ביחד. אז כן אם האפסים האלה הם האלטרנטיבה אז אני תומך בביבי.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מפטרים את ראש השב"כ כי לביבי יש משהו אישי נגדו או כי הוא עמד בראש ארגון שקרס לחלוטין ב 7.10 והרבה קודם שלא זיהה את זה?
    כי אם זה נטו הסיבה השנייה, איך חושבים למנות במקומו את מ' שהוא הסגן שלו בשב"כ?
    אם זאת הסיבה הראשונה והוא לא סומך עליו, אז זה גם לגיטימי, אבל מן הסתם שזה ייראה לא טוב כשאותו ראש שב"כ מנהל חקירה נגד מי שרוצה לפטר אותו. מאוד יכול להיות שלא ייצא מזה כלום, אבל איך אפשר להיות מופתע כשמוציאים על זה חוות דעת שזה מריח לא טוב התזמון?

בלי קשר, שכל הזמן ביבי אומר "כשתגמר המלחמה אנחנו נתחיל לחקור גם את עצמינו בוועדה כזאת או אחרת אבל לא בזמן מלחמה".
    אז בזמן מלחמה אין בעיה להעיף את שר הביטחון, ראש אמן, הרמטכ"ל וראש השב"כ?

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

צדקתם בעגל הזהב כשמשה היה על ההר? מה עם מרד בר-כוכבא? מה דעתך על הארוע המאוד אקטואלי הזה?

זה מה שבא לי לכתוב לשאלה המצחיקה שלך.
    אבל אוסיף גם התייחסות רצינית.
    1. מי זה אתם? השם משפחה שלי זה לא רבין, פרס ומעולם לא הצבעתי עבודה. לא הייתי מעולם בקמפ דיוויד ולא פגשתי את ביל ואפילו לא את מוניקה.
    2. הסכמי אוסלו אכן היו טעות.
    3. עברו מאז פאקינג 30 שנה, מה מנע מכל ממשלות הימין מאז לשנות את המצב? כולל זה ששולט פה במחצית מהזמן שעבר מאז?

מה עם דורטמונד? אתה חושב שבגלל שהיצפלד הלך אחרי העונה הגדולה דורטמונד לא הצליחה להתחרות בבאיירן?
    מה עם הפעם ההיא בגיל 3 שנפלת וקיבלת מכה בברך, בגלל זה לא שיחקת בריאל?

שנמשיך במשחק הזה?

Lebron, LFC-Gerrard1 ו-SerieA אוהבים את זה.
  8. DRORIKO Member

כבר היה מקרה אחד של סגן ראש שב״כ שעשה עבודה טוב יותר מראש השב״כ שהוא החליף. אני מדבר על יובל דיסקין שהחליף את אבי דיכטר. האם זאת הסיבה להדחה של בר? אין לי מושג, אבל תחושה שלי שזה יותר יחסים אישיים מאשר תפקוד מקצועי. גם אי אפשר באמת לנתק את ה-7 באוקטובר. בר לא רק שלא העיר את נתניהו באותו לילה אלא גם פעל באופן רשלני ובגללו הטבח רשום על השם של נתניהו. מבחינת ביבי הוא דפק אותו.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי פלילים?

נתניהו לא רוצה ועדת חקירה כי לא בא לו שיראו לכולם שהוא לא "קשור" ל-7 באוקטובר, הוא האסטרטג הכושל והאחראי הראשי.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

המטרה היא להרוג אנשים מסוימים או סתם להרוג המון בני אדם?

מלחמת ההישרדות של נתניהו, על מלא.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

למצוא את הסתירות בדברים של נתניהו - בשנה וחצי האחרונות או בשני העשורים האחרונים - נהיה די מיותר. הרי אין לו בושה, ונאמניו לעולם לא ידרשו ממנו איזושהי accountability.

12. italiano Member

אני לא חושב שאנשים שטענו שבנט פשיסט ואז המליכו אותו לראשות ממשלה כי הוא לא ביבי יכולים לדבר.
    עוד לא הגענו לעליבות כזאת.

סקר מעניין לבוקר טוב שכזה.
    מי כועס יותר על מתקפת הפתע של ישראל:
    א. חמאס
    ב. העזתים
    ג. התקשורת הישראלית
    ד. הקפלניסטים
    ה. תשובות ג' ו-ד' נכונות

Roma אוהב/ת את זה.
  13. DRORIKO Member

להרוג הרבה מחבלים, כולל בכירים מאד, כדוגמת ראש הממשלה שלהם, הרמטכ״ל וראש המשטרה. מדובר בחתיכת אסים שאם ישראל לא היתה תוקפת בהפתעה הם היו בורחים למנהרות. כדי להכות את האוייב חזק רצוי לעשות את זה בהפתעה, כמו בששת הימים, כמו בלבנון השניה והשלישית ולצערי כמו שהחמאס עשה לנו בשביעי באוקטובר. כמובן שהמתקפה הזאת לבדה זה לא מספיק, יש עוד לא מעט צעדים משלימים, והממשלה בעצמה אומרת שזה רק ההתחלה. אני מאד מקווה שהסוף יהיה סיפוח צפון הרצועה לפחות. אנחנו חייבים לנצל את הממשל החמים בארה״ב ולשנות מציאות, מה שלא השכלנו לעשות בסיבוב הקודם של טראמפ.

14. italiano Member

המטרה היא להרוג את האויב בעזה. כולם. אין שם חפים מפשע.
    לגמרי אפשר להסתפק בלגרש משם את כולם. פתרון לא רע.

נלחמים - נתניהו לא רוצה עסקת חטופים.
    הפסקת אש ועסקת חטופים - נתניהו לא רוצה להכריע את החמאס.
    לא חוזרים להילחם בסוף עסקת חטופים - חחח איזה אפס נתניהו חחח קטרגייט חחחח.
    חוזרים ללחימה במתקפת פתע - מלחמת הישרדות של נתניעווווווו.

15. VAR Member

אתם = תומכי האנשים שמצדדים בהסכם הזה.
    מעולה, אז אחרי שדירגת את נתניהו במקום השלישי ברשימת צוררי היהודים לדורותיהם מכיוון שמימן את חמאס, מה שהוביל ל1200 הרוגים לא כולל חללי צה"ל ב7.10 - איזה מקום תעניק לאדריכלי אוסלו שהביאו ארצה וחימשו(!!) את מחבלי הפת"ח שרצחו מעל ל1000 אזרחים ישראלים (שוב לא כולל חללי צה"ל) רק במהלך האינתיפאדה השניה, וכל זה בשביל איזה פרס נובל לשלום בצוותא עם האדם שבאמת מדורג שלישי ברשימת צוררי היהודים?
    אז אני מבין נכון שהבעיה של ביבי הוא שהוא לא ימני מספיק עבורך? אם ככה מעולה, אין ביננו מחלוקת. רק שאלה קטנה: מי כן? כי מלבד סמוטריץ׳ ובן גביר אני לא מכיר דמות בפוליטיקה הישראלית הנוכחית שתומכת בביטול הסכמי אוסלו.
    זאת אחת הסיבות, כמובן.

Roma ו-italiano אוהבים את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 14)

1. טל.
  2. הרצליה