לא הלכתי מעולם לשום הפגנה. אני לא מונע שום דבר מהממשלה. אני מביע את דעתי. אין לי אמון בממשלה והעומד בראשה ובהחלטותיה. מעולם לא הסתרתי זאת. אבל גם לא עליתי על בריקדות. אם חוסר אמון בממשלה הופך אותי מבחינתך לרלביסט משוגע שמתחפש למתון, זה מעיד בעיקר עליך, לא עליי. מחנאות עד הסוף - סחטיין עליך.
חוסר מודעות שלכם זה תופעה נדירה. מתנשאים בזים ומנמיכים את הציבור הגדול במדינה ואז בוכים על סטיגמות . אתה טוען הממשלה לא יכולה לפטר את ראש השבכ מצטער להגיד לך אבל זה משוגע וקיצוני
אני לא טענתי מה הממשלה יכולה או לא יכולה לעשות. אולי תנסה לקרוא את מה שאני אומר, לדבר איתי במקומי ה"מחנה" הזה שאתה מדבר איתו ולהתייחס למה שאני אומר ולא למה שאתה חושב שאני חושב. איזה ציבור גדול אני מבזה מתנשא ומנמיך בדיוק? המשפחה המרוקאית המסורתית של אמא שלי כולה מורכבת ממצביעי ליכוד וש"ס (אמא שלי בעצמה בוחרת ש"ס). אז אני מבזה? ממה בדיוק נעלבת ממני בשם אותו ציבור גדול ומתי בכלל עלבתי בציבור גדול? יש פה אנשים שכותבים בהכללה נגד "הצד השני" דברים הכי בוטים שיש מ"המחנה האמוני". אבל משום מה אתה מחליט להעליל על אנשים אחרים דברים. מאיפה רגשי הנחיתות האלה? אני מביע התנגדות לממשלה (בפורום נידח כן? אפילו לא בציוצים בטוויטר), לא אליך ולא לאף ציבור גדול. חוסר אמון בממשלה משולה לבוז לציבור גדול מבחינתך? אני חושב שבן אדם שנמצא המון זמן בתפקיד ושעצם הנוכחות שלו (והפעולות שלו ושל מתנגדיו) מזיקה לחברה שנמצאת בפסיכוזת שנאה ופלגנות שרק הולכת בגלל האמוציות שדמותו מעוררת. אני כבר לא בטוח שזה הפיך, אגב. מפה ועד מה שיחסת לי המרחק גדול.
רשאית כן, אבל אסור לאף אחד לעמוד בניגוד עניינים. שנה וחצי רונן בר לא הפריע לאף אחד. מעניין למה מפריע עכשיו?
התחלת לשחק אותה ראש קטן.. אתה יכול לחשוב מה שאת רוצה בדיוק כמו שאני יכול לחשוב מה אני רוצה.. יכול להיות שאמרת שרונן בר צריך ללכת הביתה רק כדי לצאת ידי חובה? לא התכוונת לזה באמת? ואם כן התכוונת למה זה מפריע לך כל כך? צא מהסרט שאתה חי בו היום הרוב (בעיקר הדור שנולד בארץ) לא חש רגשי נחיתות, אז הטיעון הזה כדי להקטין לא תופס. כמו תמיד אצלך והמתונים האחרים אתם רואים רק מה שנוח לכם. אני חושב זה טוב שהחרא צף והכל יוצא החוצה כל המערכות המסואבות שהאזרח הממוצע לא נחשף אליהן סוף סוף מקבל תמונה. אתה יכול להירגע לא תהיה מלחמת אזרחים או משהו כזה כי אם נגיע למצב של שריפת המדינה הימין יוריד את הראש ויוותר
שוב פעם אתה אומר לי מה אני חושב? שוב פעם משייך אותי לקבוצה? ועוד מדבר על התנשאות, בוז והנמכה. אז אחרי שהעללת עליי שביזיתי ציבור גדול אתה ממשיך לייחס לי מחשבות, דעות ומחנות. ועוד מדבר על חוסר מודעות של אחרים.
חחחח וואו, באמת.. וואו. בזה עוד לא נתקלתי. אני מתחיל לחשוב שיש לך קולות בראש. אחרת איך הסבר איך הגעת למצב שבו אתה פשוט ממציא ומשקר אמירות ומחשבות של מישהו שאתה לא מכיר ומעולם לא פגשת. זה כבר באמת פסיכי.
פסיכי זה להמשיך לעצום עיניים ולסתום את האוזניים. אתה כותב פה מספיק כדי שאדע מה הדעות שלך באופן כללי. לא צריך להכיר אותך בשביל זה. חוץ מזה שאני לא אוהב בסביבה שלי אנשים חמוצים.
יפה שאתה משתמש בקאצ' פרייז של ביבי, ככה שאם דעתך עליו שלילית אתה חייב להיות חמוץ. תודה על זה, ממש מעורר עיניים. נשמע שגם ממש כיף איתך במסיבות עם החמוצים detector.
זה היה כל כך צפוי שתענה ככה. Bigger elsewhere קלאסי משתמש נגדי בקאצ' פרייז של נתניהו שמכליל את כלל מתנגדיו ואז מיתמם. רונן על בר על הזין שלי. אני לא אצא בשבילו לשום הפגנה. ולא מפריע לי שהוא יפוטר. הדבר היחידי שאמרתי, זה, שאני, אישית הקטן, חושב שאם הוא ימנה איש אמון לראש השב"כ הבא (בין אם כמ"מ, או קבוע), אני חושב על סמך היכרותי עם פועלו של האיש והרצון להמשיך לכהן עד יום מותו, שהוא ישתמש בזה בכוח הזה לדאוג לשימור שלטונו, בנוסף לכוח הרב שיש לו כראש ממשלה מכהן וכמותג, וכראש מערך תעמולה. לי אין אמון בו. אין לי גם אמון בשאר מוסדות המדינה, אבל מי שנמצא פה הכי הרבה זמן זה ראש הממשלה, והוא בעצמו עסק בלערער את האמון בכל מוסדות המדינה והכניס את המדינה הזאת לפסיכוזה, בעזרתה האדיבה של אותן מערכות רקובות שהוא כל הזמן תוקף, אז הגענו למצב שלרבים אין אמון במוסדות המדינה, ולרבים אין אמון בממשלה ובעומד בראשה. נראה שזה הולך אחלה סך הכל? תיאטרון הבובות נמשך.
אז מי אמור למנות את ראש השבכ? בגצ? קפלן? אחים לנשק? ע"פ החוק הממשלה ממנה את ראש השבכ והוא כפוף לה אין לך אמון הממשלה? תצביע לאלטרנטיבה בעוד שנה וחצי או לפני במידה והממשלה תיפול
שוב, הבנת הנקרא. אני לא אמרתי שאסור לו. אמרתי שאין לי אמון בו, ואני משוכנע שאם יתאפשר לו למנות איש אמון הוא ישתמש בכוח של השב"כ לצרכים פוליטים, שפשוט ימסמרו את שלטונו. מהבחינה הזאת, זה נטו מאבק כוח. השב"כ הוא המפתח שלו בדרך לריכוז הכוח. בחירות? אני רואה שבמקרה בכל המדינות שבהן הכוח רוכז בידי הרשות המבצעת, אותו מנהיג נבחר פעם אחר פעם. משנה את החוקים איך שבא לו, כולל את אלו של הבחירות. במצב כזה, בספק אם הפעולה הפוליטית האקטיבית היחידה שאני עושה, תהיה בעלת משמעות.