ביבי נבחר פעם אחר פעם 15 שנה מכל מיני סיבות העיקרית שבהן שהוא פוליטקאי מוכשר הרבה יותר מהאחרים. זה לא קשור לביזור הכוח. לא היה ראש ממשלה בתולדות המדינה שחטף יותר ממנו והמשיך לנצח..ואם הרלביזם ימשך סיכוי טוב שינצח שוב. יש רשות אחרת שהכוח נמצא אצלה ומשתמשת בכח שלה לצרכים פוליטיין והיא לא עומדת לבחירות מאותרגת ונשמרת ע"י. הגופים הכי חזקים במדינה כמו שאנחנו רואים ממש עכשיו אם בליל ההודעות של גופים וארגונים אלו. גם בהם יש אנשים שאיבדו אמון , אבל בשונה מהממשלה אין לנו דרך להשפיע על המשך כהונתם.
זה נורא פשוט: כולם צריכים ללכת, לרבות הממשלה. או ליתר דיוק, הממשלה צריכה לחזור לעם ולבקש ממנו מנדט מחודש. ואם היא תיבחר, מחורבן ככל שזה יהיה, זה מה יש. ואז, כשתהיה ממשלה חדשה, היא יכולה למנות ראשי מערכת ביטחון. המצב שהממשלה שאחראית ל-7 באוקטובר היא גם זו שממנה ראשי מערכת ביטחון חדשים הוא מעוות. חוקי (בערך, נראה איך זה יתפתח), אבל מעוות.
איכשהו זה הפך להיות נורמלי שראש הממשלה רץ למיליון מערכות בחירות ללא שום כוונה להפסיק כשהוא נישא על השטחת הדיון (במכוון, מדובר במדיה מאסטר ששולט על סדר היום בצורה גאונית, הוא האכיל את כל כלי התקשורת כבר שנים.) אחרי בחירות 2015 הוא הבין שהביבי/לא ביבי טוב לו. שכקורבן וכנרדף הוא מעורר הזדהות, וכמובן הוא משתמש גם במטענים היסטורים.הוא תמיד מדבר ב-אנחנו ו-הם. או שאתה איתי או שאתה נגדי. אין אמצע. וכולנו נפלנו לפסיכוזה בלתי נגמרת. אם באמת היה חשוב לו ממדינת ישראל, הוא היה מנסה לטפח יורש בכל השנים האלה. לא במקרה אנחנו רואים שהרמה בליכוד הולכת ויורדת. לא סתם אנשים איכותיים פחות נכנסים לפוליטיקה. אין להם סיכוי נגדו, כי הוא פוליטית לא בוחל בשום אמצעי. ברדוגו בעצמו הודה שלנתניהו יש אכזריות פוליטית שאין לאחרים. וזה על אירוע מ-93 כן? (הקלטת הלוהטת).
"אם אשתך השופטת לא תקבל את ההחלטה שאנחנו רוצים, נפטר אותך". יש לך את זה ביותר מאפיה? יותר הוכחה שאתה רוצה מערכת משפטית שתקבל החלטה לפי מה שמתאים לך?
הו, אתם כן. ממשלה מקבלת החלטה בניגוד לחוות דעתה של היועצת המשפטית כי ראש הממשלה היסטרי לפטר מישהו, ואז הם בוכים כשבית המשפט מוציא צו ביניים, עם דגש על ביניים, עד לדיון נוסף שאין לדעת כרגע כיצד יסתיים.
מה זה השטויות האלה לגבי יורש? למה ביבי צריך למנות יורש? את זה יחליטו הליכודניקים פרס ורבין מינו יורש? לפיד? פרגוסון? תמיד היה הם ואנחנו תשאל את המשפחה מהצד של אמא וזה לא רק ענין עדתי יש הבדל הולך וגדל בין המחנות במבחינת הרגש הלאומי והקשר עם המדינה והארץ. פשוט מאוד פעם הם היו הרוב ןאנחנו המיעוט והיום זה הפוך
היא יכולה לקפוץ לי. היא טוענת שאי אפשר להדיח אותו בגלל קטארגייט. אבל הוא לא זה שמנהל את החקירה!! בית המשפט היה צריך לזרוק את העותרים מהמדרגות, אבל הצדק לא מעניין את הדיפ סטייט, זה מאפיה. אז את כנפי-שטייניץ אי אפשר להדיח, אבל בעל מדוכא שרצה להיות נשיא ובסוף נשאר גם בלי רפאל זה אחלה עונש.
חחח בניגוד לחוות הדעת של היועצת המשפטית. לאישה הזאת יש 0 ידע משפטי, כל "הטיעונים" שלה הם פוליטיים ולא קשורים בכלל למשפט . כרגיל אצל נתניהו הדחיין הפיטורים נעשו באיחור אבל טוב שנעשו. לא הייתה שום ברירה אלא לפטר את הקרימינל רונן ברזובסקי . אי אפשר לעבוד עם ראש שב"כ שמאיים על ראש הממשלה והשרים כמו מאפיונר. ברזובסקי עוד יצא בזול . אחרי מה שאנחנו יודעים על הלילה של לפני הטבח ב 7.10 כשברזובסקי קיבל את כל ההתראות ואת כל הסימנים לכך שהולכת להיות חדירה מסיבית ליישובי הדרום, ולא עשה כלום, כלומר לא העלה כוננות, לא עידכן את מארגני מסיבת הנובה, לא עידכן את המשטרה ואפילו לא העיר את ראש הממשלה , בקיצור לא עשה כלום כדי למנוע את הטבח , הוא היה צריך להיות מזמן בחקירה משטרתית על החלק שלו בטבח. ברזובסקי הוא האחראי הראשי לכך שהחמאס הצליח לרצוח כל כך הרבה אזרחים וחיילים. הבאה בתור חייבת להיות המחבלת המשפטית מיארה . שהשמאל האלים ימשיך לאיים בשפיכות דמים ומלחמת אזרחים . צריך פשוט לא לספור אותם ולא לפחד מהאיומים המאפיוזיים שלהם .
רוצה להיתקע בתודעה של אנחנו והם? רוצה לשמר ולהעצים מטעני עבר? תפאדל. מיציתי. מביא לי את לפיד כדוגמא כאילו לא בא לי לבעוט אותו מחוץ לכנסת בעצמי. ביבי מבסוט ממנו לאללה. האופוזיציה הכי נוחה שהייתה לו. גם תומכיו אובססיבים בשנאתם אליו, וגם הוא לא מהווה איום פוליטי רציני.
כמו שאמרתי לך קודם זו המציאות ואני מעדיף לראות אותה איך שהיא. כשצועקים בקפלן גנבו לנו את המדינה כולנו יודעים למה הם מתכוונים
לא זאת לא המציאות. זאת התודעה הכוזבת שלך. דוחף את קפלן ואחים לנשק וכל המסרים הקבועים ללא שום קשר לדיון כדי להרגיש צודק. הבנו.
ככל הידוע לי היועצת המשפטית קבעה שבדרך לפיטורים צריך לעבור בוועדת המינויים, ולא כפי שאתה טוען. ובכל מקרה, בוודאי ששב"כ מעורב בחקירה. מבחינתך, הצדק הוא לא לנהל דיון - אלא להחליט מראש שאין בו צורך. הבנתי. ובאשר לרעיון לפטר אדם כי בגלל החלטות שיפוטיות של אשתו, אני אתן לך כמה שעות להבין למה מדינה לא יכולה להתנהל כך, כשייגמר הטנטרום הילדותי הדו-שבועי שלך.