אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיספסת את הנקודה כמובן.

כתבת איזה צבוע זונה של כסף הסבסטיאן הזה כאילו הוא הולך להעביר שיעורים פרטיים לטייסים בחצרים. כשבפועל ברור שהכוונה היא שעתודאים/תלפיונים נכנסים להרצאות שהוא גם ככה מעביר, כמו שבכל הרצאות בתארים מהסוג הזה יש אנשי צבא.

2. Scouser Member

בתור אחד שלמד שם גם תחת סבסטיאן, יש הרצאות מיוחדות לטייסים ויש את ההרצאות הרגילות בהם יש סטודנטים רגילים עם עתודאים וכו'.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. DRORIKO Member

https://x.com/bokeralmog/status/1905627230039867475

אמנם הפוסט הזה קיבל אלף לייקים(וגאה להיות אחד מהם) אבל גם 200 תגובות שתמצתות את כל הגועל של מחנה השמאל. פלא שיאיר גולן מסית נגד הציבור הדתי? צריך הרי לרצות את הבייס.

5. Roma מנהלים

יפה אמר בבית המשפט: "אני בן 72, שירתי את המדינה לאורך שנים רבות, גם במלחמה הזאת שירתי במילואים. אני עם בעיית פוסט טראומה לא פשוטה, והמעצר הזה הוא מאוד בעייתי עבורי. אני יודע שעשיתי טעויות וצריך לתת עליהן תשובות ואני אתן. אני מאוד מבקש מכבוד השופט לתת לי מעצר בית, אני אגיע לכל חקירה בזמינות מיידית".

האמת כואב הלב, באמת אדם בן 72 צריך לבלות במעצר ובמדינת חוק תקופת קצרה בכלא רק בגלל שהוא בפסיכוזה אבל אין דרך אחרת.

6. DRORIKO Member

אני מקווה שזה לא יגמר רק באחזקת נשק ושיחקרו מה הוא רצה לעשות עם הנשק והאם הוא חלק מארגון שהתכוון לעשות משהו

7. italiano Member

שמעתם על בעלים של חדר כושר מאוד מוכר במרכז הארץ שנעצר בחשד לאונס?
    שמועות שהנאנסת היא חטופה שחזרה מהשבי. מזעזע.

8. Scouser Member

9. טל. Member

משתינים בקשת על הציבור? מה קשור הציבור?
    מי, מי זה "הציבור"?

אם יש לך בעיות עם השיטת משטר/ השיטה הפוליטית הנהוגה בישראל -
    א. יהיה רציני מצידך לנהוג ב קונסיסטנטיות ולהביע מורת רוח גם כשהצד השני נוקט בדרך כזו ו/או כשסחטנות שכזו משרתת מטרות שאתה דווקא מזדהה איתן. (ברור לך, שאחרת, אתה סתם צבוע).

ב- תצביע למפלגה שדוגלת בשינויי שיטת המשטר. -מעבר לשיטה דו מפלגתית בלבד. למשל. או העלאת אחוז חסימה כך שדה פקטו יהיו רק 2 מפלגות.
    מעניין יהיה לראות איזה ''ציבור'' יהיה לך ולמפלגה שכזו.

10. Scouser Member

יש לך דוגמה נגדית ל"צד השני" שעשה דבר כזה? כי אם לא אז הטיעון שלך לא שווה כלום.
    הלכתי ובדקתי, בממשלת השינוי היו 27 שרים ו-6 סגני שרים. בהחלט יותר מדי אבל כלום לעומת 36 (לפני ה2 החדשים) ו-6 סגני שרים בממשלה הנוכחית. וזה בזמן מלחמה כשהתקציב קשוח וצריך לקצץ הוצאות, להזכירך בממשלת בנט סיימנו עם עודף תקציבי.
    אין לאף אחד בממשלה הזו טיפת בושה כשהוא לוקח כספי ציבור. פשוט כלום. ואתה פה "הציבור". הם לוקחים כספי מיסים שלך ומבזבזים אותם בלי למצמץ על קומבינות פוליטיות. זה שאתה מקבל את זה בהבנה רק מעיד כמה המצב פה רקוב.

ואז הם ידברו על DOGE. כמו שכבר אמרתי, מאסק ומיליי מעיפים פה את כולם לפח האשפה.

אני בהחלט אשקול בחיוב לתמוך בהצעות לשינוי שיטת המשטר. חבל שזה לא על הפרק מצד שום מפלגה.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  11. Roma מנהלים

אז מסתבר שחוקרי מצ"ח שכנעו את מחבל הנוחבה להגיש תלונה כנגד חיילי כוח 100 וביחד בנו את האונס שלא קיים.
    הפצרית, גיא פלג, חוקרי מצ"ח שהיו מעורבים כולם בוגדים וגרועים לא פחות ממחבלי הנוחבה. אם קשה לכם לקרוא זאת? אז קחו וולטרן ודחפו לתחת.

מי שמקריב את חיילי צה"ל על מזבח הטהרנות והומינזם מזויף בזמן מלחמה ולא שגרה הוא בוגד.

לא רוצה לחיות עם אנשים מסוגם במדינה. אנשים הזויים שמגנים על המחבלים על חשבון הלוחמים שלנו. מי שתומך באויב ולא באנשיו הוא בוגד. זה עד כדי כך פשוט.

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/25 ב- 20:05
    zivmay, SaSa, italiano ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  12. טל. Member

חחח אהבתי. אני זה הציבור. גם אתה זה הציבור.

אז קח ניחוש. ניחוש פרוע. -למה בעצם אין אף מפלגה עם הצעה לשינויי שיטת משטר…? למה אין אף התארגנות כזו?

13. Scouser Member

ממי זה יבוא? אין פה דיון ענייני על כלום כבר. רק ביבי לא ביבי.
    בשביל שחוק יעבור צריך תמיכת קואליציה. למה שקואליציה תתמוך בחוק שישנה את המבנה המשטרי שנתן לה את הכוח מלכתחילה? זה יכול לקרות רק עם שיתוף פעולה בין קואליציה לאופוזיציה שלא יקרה בזמן הקרוב.

14. DRORIKO Member

15. Roma מנהלים

בשביל שינוי שיטת משטר צריך רוב מיוחד אני מניח. לא חושב שאפשר להשיג רוב כזה שיש מתנגדים ברורים כמו המפלגות שמייצגות את הערבים, חרדים, ציונות דתית, שמאל קיצוני ואפילו מפלגות בנוניות מהשמאל מרכז.
    זה יישרת רק את הליכוד והמפלגה הגדולה בצד השני.

לא צריך להעתיק באופן אוטומטי כל דבר מארה"ב. אני גם לא רואה איך זה ימנע את סחיטת הכספים.