פיספסת את הנקודה כמובן. כתבת איזה צבוע זונה של כסף הסבסטיאן הזה כאילו הוא הולך להעביר שיעורים פרטיים לטייסים בחצרים. כשבפועל ברור שהכוונה היא שעתודאים/תלפיונים נכנסים להרצאות שהוא גם ככה מעביר, כמו שבכל הרצאות בתארים מהסוג הזה יש אנשי צבא.
בתור אחד שלמד שם גם תחת סבסטיאן, יש הרצאות מיוחדות לטייסים ויש את ההרצאות הרגילות בהם יש סטודנטים רגילים עם עתודאים וכו'.
https://x.com/bokeralmog/status/1905627230039867475 אמנם הפוסט הזה קיבל אלף לייקים(וגאה להיות אחד מהם) אבל גם 200 תגובות שתמצתות את כל הגועל של מחנה השמאל. פלא שיאיר גולן מסית נגד הציבור הדתי? צריך הרי לרצות את הבייס.
יפה אמר בבית המשפט: "אני בן 72, שירתי את המדינה לאורך שנים רבות, גם במלחמה הזאת שירתי במילואים. אני עם בעיית פוסט טראומה לא פשוטה, והמעצר הזה הוא מאוד בעייתי עבורי. אני יודע שעשיתי טעויות וצריך לתת עליהן תשובות ואני אתן. אני מאוד מבקש מכבוד השופט לתת לי מעצר בית, אני אגיע לכל חקירה בזמינות מיידית". האמת כואב הלב, באמת אדם בן 72 צריך לבלות במעצר ובמדינת חוק תקופת קצרה בכלא רק בגלל שהוא בפסיכוזה אבל אין דרך אחרת.
אני מקווה שזה לא יגמר רק באחזקת נשק ושיחקרו מה הוא רצה לעשות עם הנשק והאם הוא חלק מארגון שהתכוון לעשות משהו
שמעתם על בעלים של חדר כושר מאוד מוכר במרכז הארץ שנעצר בחשד לאונס? שמועות שהנאנסת היא חטופה שחזרה מהשבי. מזעזע.
https://x.com/avishaigrinzaig/status/1906278829187793178 אין להם אפילו מראית עין של בושה. משתינים על הציבור בקשת.
משתינים בקשת על הציבור? מה קשור הציבור? מי, מי זה "הציבור"? אם יש לך בעיות עם השיטת משטר/ השיטה הפוליטית הנהוגה בישראל - א. יהיה רציני מצידך לנהוג ב קונסיסטנטיות ולהביע מורת רוח גם כשהצד השני נוקט בדרך כזו ו/או כשסחטנות שכזו משרתת מטרות שאתה דווקא מזדהה איתן. (ברור לך, שאחרת, אתה סתם צבוע). ב- תצביע למפלגה שדוגלת בשינויי שיטת המשטר. -מעבר לשיטה דו מפלגתית בלבד. למשל. או העלאת אחוז חסימה כך שדה פקטו יהיו רק 2 מפלגות. מעניין יהיה לראות איזה ''ציבור'' יהיה לך ולמפלגה שכזו.
יש לך דוגמה נגדית ל"צד השני" שעשה דבר כזה? כי אם לא אז הטיעון שלך לא שווה כלום. הלכתי ובדקתי, בממשלת השינוי היו 27 שרים ו-6 סגני שרים. בהחלט יותר מדי אבל כלום לעומת 36 (לפני ה2 החדשים) ו-6 סגני שרים בממשלה הנוכחית. וזה בזמן מלחמה כשהתקציב קשוח וצריך לקצץ הוצאות, להזכירך בממשלת בנט סיימנו עם עודף תקציבי. אין לאף אחד בממשלה הזו טיפת בושה כשהוא לוקח כספי ציבור. פשוט כלום. ואתה פה "הציבור". הם לוקחים כספי מיסים שלך ומבזבזים אותם בלי למצמץ על קומבינות פוליטיות. זה שאתה מקבל את זה בהבנה רק מעיד כמה המצב פה רקוב. ואז הם ידברו על DOGE. כמו שכבר אמרתי, מאסק ומיליי מעיפים פה את כולם לפח האשפה. אני בהחלט אשקול בחיוב לתמוך בהצעות לשינוי שיטת המשטר. חבל שזה לא על הפרק מצד שום מפלגה.
אז מסתבר שחוקרי מצ"ח שכנעו את מחבל הנוחבה להגיש תלונה כנגד חיילי כוח 100 וביחד בנו את האונס שלא קיים. הפצרית, גיא פלג, חוקרי מצ"ח שהיו מעורבים כולם בוגדים וגרועים לא פחות ממחבלי הנוחבה. אם קשה לכם לקרוא זאת? אז קחו וולטרן ודחפו לתחת. מי שמקריב את חיילי צה"ל על מזבח הטהרנות והומינזם מזויף בזמן מלחמה ולא שגרה הוא בוגד. לא רוצה לחיות עם אנשים מסוגם במדינה. אנשים הזויים שמגנים על המחבלים על חשבון הלוחמים שלנו. מי שתומך באויב ולא באנשיו הוא בוגד. זה עד כדי כך פשוט.
חחח אהבתי. אני זה הציבור. גם אתה זה הציבור. אז קח ניחוש. ניחוש פרוע. -למה בעצם אין אף מפלגה עם הצעה לשינויי שיטת משטר…? למה אין אף התארגנות כזו?
ממי זה יבוא? אין פה דיון ענייני על כלום כבר. רק ביבי לא ביבי. בשביל שחוק יעבור צריך תמיכת קואליציה. למה שקואליציה תתמוך בחוק שישנה את המבנה המשטרי שנתן לה את הכוח מלכתחילה? זה יכול לקרות רק עם שיתוף פעולה בין קואליציה לאופוזיציה שלא יקרה בזמן הקרוב.
איתם בנט רוצה להקים ממשלה יאיר לפיד במליאה: "חמישים שנה ההתנחלויות האלה גונבות את הכסף של הפריפריה והליכוד שותק!" - YouTube
בשביל שינוי שיטת משטר צריך רוב מיוחד אני מניח. לא חושב שאפשר להשיג רוב כזה שיש מתנגדים ברורים כמו המפלגות שמייצגות את הערבים, חרדים, ציונות דתית, שמאל קיצוני ואפילו מפלגות בנוניות מהשמאל מרכז. זה יישרת רק את הליכוד והמפלגה הגדולה בצד השני. לא צריך להעתיק באופן אוטומטי כל דבר מארה"ב. אני גם לא רואה איך זה ימנע את סחיטת הכספים.