יש מצב שקפצת מיליון קילומטר קדימה בקטע של להכריז על טענות שמא נתניהו הוא "עושה דברה של קטאר" רק כדי שתוכל לומר שברור שהוא לא עושה דברה של קטאר ולכן כל השאר בסדר? יש שם בעיה. אני מניח שנתניהו לא קיבל כסף לכיס מקטאר ומניח שהוא עצמו לא קיבל הוראות מקטאר או משהו כזה. אבל בעיה יש, גם אם היא נוגעת במסכת הקשרים של סביבתו המקצועית הקרובה עם הקטארים (ושוב, איך הדבר המשפיע עליו - לא ישירות - אף אחד לא יכול לדעת, גם לא הוא). אתה באמת חושב שזה לא בסדר להזמין אותו למתן עדות? דגש על המילה עדות?
כי החקירה מתנהלת כבר זמן מה ועלתה מדרגה עם המעצר של אוריך ופלדשטיין? כמו כן, ואני אומר את זה סתם כאופציה, אולי זה מתן עדות שיכולה להתפתח לחקירה באזהרה או משהו, בהתאם למה שייאמר שם, ולכן הבהילות (על אף שמי שרוצה לתאם דברים כבר קיבל כמה שבועות לעשות את זה). כך או אחרת, הגיוני לקדם את העניין ולא לדחות דברים.
אם היה לך מעט שכל מאחורי הפרצוף המכוער שלך אולי היית מבין למה התכוונתי. עכשיו בוא נפתור את עניין הבדואים. להבנתי יש 2 אפשרויות: 1. השלכה. מכיר?אם לּא, תקרא בגוגל. 2. משיכה נסתרת לבדואים. יודע שאתה חובב בולבולים פלסטינים אבל אם חשקה נפשך לנסות בדואי דבר איתי, אני מוכן לחפש עבורך בכל רחבי רהט והפזורה. אני בטוח שמישהו יסכים. דבר איתי. אני תמיד שמח לעזור לאדם במצוקה.
רגע רגע רגע משטרעת בנגביר!@#₪% חוקרת?מוזר. חשבתי שהמשטרה נפלה. טוב, נקווה שנתניהו לא יפטר את המפכ"ל והשר הממונה.
לחקור את גנץ!!!!!!!!! המימד החמישי!!!!!! הקטע הזה של להטיח חרא בכל כיוון בתקווה שמשהו יידבק די מגוחך.