אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. italiano Member

במקום לבלבל את המוח בהפגנות שתלך לאיזה טיפול יופי, משהו...

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואז נשפך הגועל.

4. DRORIKO Member

5. Roma מנהלים

עתידות: אחרי שראש המחלקה היהודית בשב"כ הפליל את עצמו צפו בקרוב לפרשיות על המתיישבים בשביל לנסות להצדיק ולהציל את הפושע המתועב הזה.

דרך אגב, המחלקה היהודית לא חוקרת גם קפלניסטים או שהם מוגבלים ספציפית ליהודה ושומרון? אולי נתניהו צריך לשקול לעבור לשם.

6. DRORIKO Member

אגב יש טיעון אצל הרלביסטים שנפוץ גם פה בפורום שביבי הוא פירומן שרוצה להחריב את כל מוסדות השלטון ממניעים פוליטים. איך אתם מסבירים את זה שהוא לא ניסה ״להחריב״ את המוסד? שלא היה לו אפילו עימות אחד עם דדי ברנע? אני אגיד לכם למה, כי המוסד עסוק בלעשות את העבודה שלו במקום בלהתקוטט עם ראש הממשלה כדי לקבל תשואות בקפלן ובתקשורת. בזמן שרונן בר שולח מכתבים דדי ברנע מפוצץ ביפרים.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, ביבי רוצה להחריב את כל מוסדות השלטון ממניעים אישיים - ההסתבכות המשפטית שלו. הפוליטיקה היא האמצעי ולכן גם קריטי לו להישאר בשלטון.

כשזה היה ברמת החקירות, המשטרה סומנה כיעד. כשזה עלה לרמת הפרקליטות, היועץ המשפטי ובתי המשפט - הם הפכו למטרה. עכשיו כשזה הגיע לקטארגייט, זה המשיך לשב"כ.

המוסד לא קשור לזה כרגע כי הוא לא עשה כלום שקשור לנתניהו ועתידו הפוליטי והאישי.

8. DRORIKO Member

כשביבי רצה להעיף את הרצי הלוי זה גם היה בגלל ההסתבכות המשפטית שלו? כשהוא העיף את גלנט זה גם היה בגלל ההסתבכות המשפטית שלו?

יש קו מחבר בין הרצי, גלנט ובר. שלושתם נלחמו בביבי בשביל הון פוליטי, בשביל נקודות זכות בקפלן ובערוץ 12, וביבי לא אוהב חתרנים שלא יודעים את מקומם. דדי ברנע הוא איש מקצועי ונטול אגו שעסוק נטו בעבודה שלו. אני אתן לך דוגמא. לפני חודשיים ביבי הזיז את רונן בר ודדי ברנע מצוות המשא ומתן בשביל רון דרמר. בעוד ברנע הבין שזה בגלל היחסים של דרמר עם הממשל וקיבל את זה בהבנה בר הפעיל עיתונאים בשביל לטנף על ביבי. כי הוא חתיכת חרא מגלומן.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההסתבכות המשפטית שלו היא המקור לכל הבלגן שקורה במדינה בשנים האחרונות. נתניהו רוצה לשרוד בשלטון ולשם כך הוא צריך להראות שהוא לא אחראי ל-7 באוקטובר, אז הוא דואג לסמן ולהעיף את ראשי כל המערכות - לרבות הרמטכ"ל, שר הביטחון וראש שב"כ.

זה הרצי, וזם גלנט, וזה בר, וזה כל ראשי שב"כ בעשורים האחרונים, וגם ראשי מוסד. כולם פנו נגד ביבי, וזה ממש לא בגללו. הם הבעיה.

אין לי בעיה עם ברנע, אבל כמובן שהתפיסה שלי בנוגע לתגובה של בר שונה מאוד: הוא לא עושה את זה כי הוא חרא מגלומן, והוא לא מחפש הון פוליטי, אלא הוא ראה מספיק כדי להבין שנתניהו פועל למען האינטרסים של עצמו ולא של המדינה.

אבל אני לא מצפה חלילה מביביסט שיזהה איזשהו פגם בפעולתיו של האליל.

10. DRORIKO Member

עובדה שהוא לא פיטר אף אחד מראשי השב״כ שהיו תחתיו, ואף אחד מהם לא חשב אפילו לשניה להתפטר. כלומר היחסים היו תקינים. עם בר יש לו יחסים רעים מאד מה-7 באוקטובר ויש שיגידו שעוד מלפני. הרצי הלוי לפחות היה מספיק גבר בשביל לשים את המפתחות, בר נאחז בכסא שלו כאילו הוא קיבל אותו מאלוהים, ועוד מטנף על ביבי יום אחרי יום, כאילו שהוא לא זה שממונה עליו.

מה בדיוק הוא ״ראה מספיק״. בהתחלה הוא אמר שביבי רצה לפטר אותו בגלל קטארגייט ואחר כך הוא שינה את זה לזה שביבי רוצה לפטר אותו בגלל שהוא לא הסכים לפעול נגד אזרחים ישראלים(מקפלן, כי מול אזרחים ישראלים מאיו״ש אין לו בעיה לפעול כמו שראינו)

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

@dror לא התייחסתי לדברים של ראשי שב"כ פעילים אלא לאשעברים. בזה אחר זה הם יצאו נגדו. עכשיו זה גם קורה עם אחד שבתפקיד. מבחינתך הבעיה היא בהם ולא בו, כבר הבנתי את זה.

ומה בדיוק בר ראה מספיק? את הכל, לרבות הניסיון של ביבי להשתמש בשב"כ כדי שלא יצטרך להעיד (דבר שפורסם כבר לפני חודשים).

ואני אוהב את זה שאתה רואה טינופים, שקרים וגרסאות סותרות, אבל רק מצד אחד.

12. DRORIKO Member

אין לי שום בעיה שראש שב״כ לשעבר יעביר ביקורת על ראש ממשלה(כל עוד זה לא איומים ספק פלילים) יש לי בעיה שהוא עושה את זה בזמן כהונתו, אם דרך האולפנים ואם דרך מכתבים. ורונן בר עשה את זה עוד הרבה לפני קטארגייט(שאני רוצה לקוות שנפתח משיקולי בטחון המדינה)

תעבור על כל ראשי השב״כ שעבדו תחת נתניהו, כולל אפילו נדב ארגמן, לא תמצא אפילו תקרית אחת, כל אחת מהכהונות האלה עברה חלק.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 3)

1. טל.
  2. DRORIKO
  3. YYY