https://news.walla.co.il/item/3740688 רק מראה כמה ראש ממשלה זה תפקיד כפוי טובה. אתה משחרר חטופים ובמקום להודות לך הם מתגייסים לקמפיין הרעל של קפלן. מה זה משנה שביבי שחרר 147 חטופים חיים, מבחינתם 22 חטופים זה כמו 240. אז נניח שישראל תלך לעסקה ותחזיר 8 או 11 חטופים, ביבי יחטוף משני הכיוונים. גם יאשימו אותו שעדיין יש חטופים בעזה בגללו וגם שהוא נתן לחמאס הפסקת אש בשביל להשתקם. מה שהוא לא יעשה לא יהיה בסדר.
אגב שימו לב לטקסטים של אבא שלה ״תראו במה הם מתעסקים״ ״אתה לא יכול לשסע כל הזמן״ ״אתה לא ראש ממשלה של חצי עם״ איך זה קשור לעסקת החטופים אני לא יודע אבל זה בהחלט מסגיר למי הוא הצביע בבחירות האחרונות. אני יכול לשער שהוא גם השתתף בהפגנות נגד הרפורמה. שיהיה בריא
אהמ, אהמ. העניין הוא לא כמות הזמן שהחטופים היו שם, אלא עצם העובדה שהם נחטפו מלכתחילה. באחריות האיש שעמל על חיזוקו של חמאס. אבל ככה זה כשאתה מביט על הכל מהזווית של נתניהו: איך הם מעזים להתלונן שחטפו אותם? שיגידו תודה שהחזירו אותם! כמה עלוב להיות ביביסט. כמה פתטי.
להיות אוהד יונייטד זה יותר עלוב. אתה עדיין בתודעה של אלוף אירופה ומוצא את עצמך מפסיד לקבוצות בארים לירי אלבג יורה שם רעל של מטה החטופים, כאילו אמילי מואטי הכתיבה לה באוזניה מה להגיד. אם נתניהו אשם בחטיפה שלה אז מה עם רונן בר? הוא לא אשם? הראיון הזה מסריח מפוליטיקה, אבל לירי לפחות נצמדה לנושא החטופים, אבא שלה מתחיל לזיין לי את המח על שיסוי וחצי עם, מה הפאקינג קשר לחטופים??
אז שתדבר לעניין, בדיוק כמו שהיא דיברה בהפגנה. בשביל מה התוספות האלה, בשביל מה כל הרעל. ומאבא שלה משום מה התעלמת
יש עוד משהו שאתה רוצה להכתיב לה? טוב, אני מניח שב-500 ימים בידי חמאס לא אמרו לה מספיק מה לעשות. אבא שלה לא מעניין אותי, אבל גם זכותו לומר מה שהוא רוצה. גם הוא היה צד נפגע לאללה מהרשלנות של נתניהו.
קורע, פעם שנייה שאתה שואל את אותה שאלה, כי אתה רדוף. למה אתה לא שואל בנוגע לרמטכ"ל? חלק ניכר מהעיסוק של אלבג לא נוגע בעצמה אלא בהחזרת שאר החטופים. וזה לא בידי ראש שב"כ.
כמו שאמרתי, אין לי שום בעיה שתקרא להחזיר את שאר החטופים, אבל להשמיץ את מי שגם שחרר אותך וגם אמור להחזיר את אותם חטופים זה לא חכם וחסר טעם.