זה אמור להפתיע? אולי לנאיביים שמאמנים לעלילת דם האנטישמית של טרור היהודי שנוצר על ידי המחלקה היהודית השב"כ הפוליטי שמנסה לייצר סימטריה מזויפת עם סיבות לא מוסברות שהם על גבול הבגידה. השאלה למה הוא לא עצור ונחקר? אולי כי הוא לקח אחריות. וכן מדובר על צמד התופרים. אולי המדינה תנסה לגייס את ראש המחלקה היהודית לתפור את ראש השב"כ או שזה לא פרקטיקה ראויה שזה לא קשור לנתניהו או אנשים שקשורים לימין.
מי שתופר את חיילי כוח 100 לא אכפת לו מאונס של חיילות. זה אפילו צ'ופר שמגיע למחבלי הנוחבה על השת"פ בתפירת חיילים. הגיע הזמן לזרוק לצינוק עם מחבלי את הנוחבה את חבריהם כמו הפצרית, היועמשית ושופטי בג"צ. נראה אם הם יעריכו את אהבתם ודאגתם. אפשר גם לצלם בלייב יהיה אחלה רייטינג.
https://www.israelhayom.co.il/news/local/article/17806361?amp=1 לא מפתיע. כבר כתבתי פה בעבר שמטה החטופים הרעיל את המח ללירי אלבג, אז מסתבר שהוא גם הרעיל את המח לשאר התצפיתניות. מספיק לראות מי הטינופות שמנהלים את מטה(רמז: אחת מהן מופיע בסרטון של אפרת רייטן) כמו שהם החריבו לפני שנתיים את טקסי יום הזכרון הם עסוקים בלהחריב את טקס המשואות. שנתייים ברצף. הם יפוררו את כל החברה עד ששלטון הימין יפול.
ומי שרוצה עוד רמז https://x.com/EmilieMoatti/status/1914706636385538357?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^tweet
זכותן המלאה. להחריב? יש מספיק אנשים אחרים שראויים ויקבלו. בנינו? אנשים שלא היו מקבלים ללא מי שסירב לקבל ככה שרווח נקי אולי אנשים יותר שקופים יקבלו את הכבוד המגיע להם. הגיע הזמן להתעסק בעיקר - במי שיקבל ולא במי שסירב.
אחי לך תבדוק מי עומד בראש המטה. אמילי מואטי, חגי לוין, גיל דיקמן. אגב נמצאת שם גם אשתו של המתחזה לכדורגלן שרן ייני (אבל @ChelseaPensioner ושאר הלא המופתחים מחולון קנו את התרמית, טוב נו פעם ראשונה שהם רואים אשכנזי, לא יתאהבו?)
1. זאת הקלטה. לא תמלול ולא דיווח. אתה איש מביש. 2. מה קשור נתניהו?זה שיש כאן ראש שב"כ שהוא לא רק כושל בתפקידו הוא גם פושע לא קשור לנתניהו. תוציא את הראש מהתחת של נתניהו ותגלה שיש עוד עולם בחוץ. 3. אתה איש מביש.
עדיין לא הבנת, כת. הכל קשור לנתניהו, מאז שבר הצטרף לכת יש לו חסינות ולא משנה מה האחריות של במחדל ה7.10 או חמור מכך עבירות כלפי אזרחי ישראל שלא בצד הנכון. על הזין נתניהו, רונן בר זה איש מסוכן שצריך לשבת בכלא במקרה הטוב. לא אכפת לי אם נתניהו יישב תא לידו זה בכלל לא מעניין אותי.
בגדול המטה מעניין לי את הביצה, ברור לי איזה גורמים שולטים בו וגם מניין מגיע רוב כספים התרומות. עקרונית - מי שלא רוצה להשיא משואה, לא מעניין. יש מספיק אנשים אחרים ראויים שישמחו. זה שאתה מתייחס לזה רק הופך את לסוגיה גדולה יותר, זה לא חובה אלא פרס על עשייה ופרסים לא צריך להתחנן לאנשים לקבל.
בני גנץ מפסיד בפער בתחרות פח האשפה של האופוזיציה. לפיד וגולן הגיעו לטקס ביד מרדכי ונאמו. גנץ שמתגורר בקיבוץ לא הצליח להשתבץ בין הנואמים וישב כל הטקס בקהל.
רונן בר קודם כל נאמן לקפלן והממנים שלהם מארהב, המחליף שלו יהיה שפוט, לפחות שיבחרו מישהו שימומן מהצד הרפובליקני.
אפשר לחשוב שאני מעריץ של רונן בר. הוא צריך ללכת בלי קשר, בגלל 7 באוקטובר, וזהו. רק שבוא נציין פרט חשוב - כל ההקלטות הללו נשלפות בגלל הסיפור של נתניהו, כדי להסיח את הדעת ולהשחיר את בר וכל מה שיוצא מפיו. אז לא, זה לא משנה. אפילו אם בר הוא אדם נוראי, זה לא אומר שמה שהוא טוען בנוגע לנתניהו איננו נכון. ואם זה נכון, נתניהו בוגד במדינת ישראל וצריך לעוף כמה שיותר מהר.
"בר בנאדם נוראי". בר במדינה נורמלית... שנינו יודעים מה קורה לו. זה כלום לעומת הסיגרים של הקריים מיניסטר.