כי אז הכל היה חם וכל הפרוגרסיבים נכנסו לחורים. לאט לאט הם יצאו מהחורים. בכל אופן המגמה בצה"ל די ברורה. בעוד עשור הגיבורים של המלחמה הנוכחית יובילו את הצבא. מאמין שיהיה שינוי משמעותי(וזה עוד בלי הכניסה של החרדים לצבא). ירצו או לא.
אין מקום לפוליטיקה אבל רוב הקצונה הבכירה היא שמאלנית ובעלת צבע עור בהיר וברור שהיא תעדיף דם\חופש של חייל שלנו מאשר דם של פילייסטיני. אני יכול לתת לך עשרות דוגמאות. (***היה פעם רמטכ"ל שאלוהים היכה בו פעמיים בסרטן - ובצדק רב. רב השמאלנים הןא היה... ימח שמו וזכרו שם רשעים ירקב.) מדובר בצבא של קוקסינלים ועדיין אתה תראה המון ביקורת של אזרחים על חיילים. ולא רק החלאות השמאלניות בפורום פה. אני חושב שאתה אופטימי מידי עוד עשור זה יהיה בדיוק כמו בעשור הקודם וזה שלפניו וזה שלפניו. אותו צבא חולה בשמאלנות קשה מנשוא.
מה משעמם לך כבר להטריל את התרסיס אז באת עם אמירות מפגרות חסרות קשר למציאות. הרגת מעל 50 אלף עזתים אנד קאונטינג, אז להגיד שמעדיפים דם של חייל שלנו על פלסטיני? זה נראה שאתה כל הזמן מנסה בכוח בכל דיון אפשרי להוכיח שאתה מפגר. אני רוצה לבשר לך שהצלחת כבר מזמן.
אתה באמת בן זו... מטומטם ,אתה באמת בזבוז זרע ברמה שעוד לא ראיתי אולי רק סטארידג מתעלה עלית. מצטער שי היקר אם אתה קורא את זה. אבל באמת הפיגור השכלי של אנשים פה כבר עבר כל גבול.
יש הרבה פעולות שהצבא נוקט כדי לא לפגוע ב"אזרחים חפים מפשע" ולפעמים בסיכון משמעותי של לוחמי צה"ל. אני אומנם לא במילואים כבר מזמן אבל בקשר רציף עם חברים ביחידה. אולי בחודשים הראשונים של המלחמה. אז ניכר גם כמויות מתים גבוה בהרבה אצל האויב. לאט לאט חזרו לנורמות פסולות. היום אנחנו לגמרי ב6.10.
אני רואה השתלטות חזקה של הציונות הדתית והפריפריה על עמדות מפתח בצבא. עדיין מנסים לסכל אותם בדרך לקצונה הבכירה אבל בסוף זה לא יעזור והם יגיעו לשם בהמוניהם. אני סה"כ בן 34 והשתחררתי לפני עשור. זה לא היה בתקופתי. אפילו לא קרוב. לכן אני אופטימי שבעוד עשור נהיה במקום אחר לגמרי בצה"ל. גם המלחמה הזאת תעשה את שלה ותצמיח מפקדים וקצינים מנצחים ולא פחדנים.
https://x.com/KnessetT/status/1916398749196099883 משפט שמסגיר היטב מאיזה מחנה פוליטי בהרב מיארה. אם היא לא היתה בתפקיד היא היתה פוקדת כל שבוע את כיכר החרטא ורושמת בפייסבוק ״ביבי מפקיר את החטופים!!!! סמוטריץ׳ בוגד בערכים היהודים!!!״ תראו איך כל חברי האופוזיציה מריעים לה שהיא אמרה את זה. אולי שגם תלך לשבת לידם הבת שרמוטה הזאת
חברי האופוזיציה הנוכחית היו מריעים גם להיטלר אם היה עומד מול נתניהו. אל תדאג היא תצטרף למחאות מספר שבועות אחרי שתפוטר(ותשבור שתיקה בתוכנית עובדה, כמובן), במהרה בימינו.
אם צה"ל נלחם בעזה בפינצטה זה בגלל שזה מה שהממשלה הורתה לו לעשות. זה לא שכל קצין או כל לוחם יכול לעשות מה שבא לו.
בת שרמוטה, כי היא מתעקשת להישאר לשמור את משפחות החטופים. כי לתמוך בשחרור החטופים ולתמוך בהם זה עניין פוליטי. אתה כזה עלוב, בן שרמוטה.
עקפה בלבן רצוף - והתנגשה: תיעוד האסון שבו נהרגו שחף ואליאב, לפני חתונתם זוכרים את התאונה המחרידה הזאת? אז הנהגת הרוצחת רשאית לחזור לכבישים(טכנית, כי היא במעצר בית). עוד הצלחה מסחררת של מערכת המשפט.
Italiano זה פשוט מזעזע. כוס אמא של הבורה הכפרית העלובה הזו שהנהיגה שלה גרמה למוות של 2 צעירים תמימים. בושה וחרפה. אני מאחל לשרמוטה הזו מוות איטי וכואב. גם לילדים שלה אני מאחל אותו דבר ,למה מה בטח יצא לה מהכוס ? עוד חלאות אדם כמוה שיעשו אותו דבר בעתיד כי השרמוטה הזו מחנכת אותם. בטח מזדיינת עם ערבים גם. לנשים אסור לנהוג בכלל. רק דבר אחד הן יודעות לעשות טוב וגם בזה הן הפסיקו להיות טובות. אלא אם כן אתה משלם ימבה של כסף.
קודם כל אני הרבה פחות פעיל פוליטית ממה שאתה חושב. אף אחד מהרשימה לא שרף את המדינה? כנראה שנהנית ב7.10? זה הרי מה שרצית בתור מצביע ביבי? ראש הקואליציה מימן את הטבח, אפשר את הגדילה של חמאס, הוא היה המים והשמש של התעצמות חמאס. יותר מכל אחד אחר. החרדים כבר אמרו שהמדינה תשרף העיקר שלא יתגייסו. לא אמרת שאתה נגד סרבנות? מרוב איקסים על הנשק אתה לא מצליח לראות את המציאות.