נתניהו ביצע הרבה מנויים שבוטלו בסוף, עד שלא אראה את זה מתרחש בפועל זה לא קורה מבחינתי. בנוסף לגדל ביצים זה לא מול היועצת המשפטית, כן נתנו לה לבטל מהלכים, אלא מול בג"צ במידה ויפסול את המהלך. בפסיקה האחרונה למעשה הם קבעו שנתניהו לא יכול למנות את ראש השב"כ הבא כי הוא בניגוד עניינים.
לא יפה איך כל מי שהטיף על שמירה על שומרי סף תוקפים אחד כזה כמו זיני. אולי זה באמת לא קשור לתפקיד אלא למי מינה אותך? זיני תוכיח שאתה ראוי ואל תיכנע ללחצים ולחברים שיבגדו, הממשלה צריכה לעמוד על הרגליים האחוריות גם במשבר חוקתי על סטרואידים על המינוי הזה. מבחן משילות התחיל. יש מצב שזה השלב שגם הציבור הימני צריך להצטרף למערכה, אסור להפסיד גם בקרב הזה.
https://rotter.net/forum/scoops1/900154.shtml בן אדם שקורא למפלגה שלו הדמוקרטים תוקף פיזית אזרח שמעביר עליו ביקורת
מה הופך את זיני ל"מינוי מצוין"? מה הרקע שלו במודיעין ובעולם הערבי? כל מינוי של איש ימין היה מתקבל ככה. אין ערך בכלל בהתאמה מקצועית אמיתית לתפקיד. https://x.com/Riklin10/status/1925624793950273787?s=19 אם העובדות מעניינות מישהו, "הם" מינו את המרוקאית היחידה בעליון - גילה כנפי שטייניץ.
גם אחרי המשבר והפאשלה של רצח רבין הביאו מישהו מבחוץ. אז קל וחומר אחרי המשבר והפאשלה של רצח 1200 איש וחטיפה של עוד 250 נוספים. כל אמירה בשבחו או כל אמירה בגנותו של זיני - בנקודת הזמן הנוכחית לא שווה כלום. ומעידה רק על הדובר. והפוזיציה שלו. וחוסר היכולת שלו להתעלות מעל הפוזיציה הנ''ל. ציונים נותנים בסוף.
שמע. אם נתניהו היה חושב שרונן בר החריב את הארגון והוא רוצה להביא מישהו מבחוץ כדי להבריא אותו הייתי זורם איתך, אבל זה לא המקרה, נתניהו בעצמו אמר שההדחה של בר היא לא על רקע מקצועי אלא בגלל "יחסי אמון". עכשיו אותו דוד זיני מקורב לאיזה מיליארד שמקורב גם לנתניהוז, מריח טוב זה לא, בטח כשבאוויר מרחפת עננת קטארגייט. אין לי בעיה שתדיח את רונן בר אם אתה חושב שיש מישהו טוב יותר, יש לי בעיה כשמכניסים פוליטיקה נכלולית לתוך ארגון שאמור לשמור על הבטחון של כולנו.
רונן בר זה שהכניס פוליטיקה לארגון, על מה אתה מדבר? למעשה הוא המשיך את הקודמים ולא עצר זאת... התחלת שוב להאמין לטינופים של הכת? מפתיע שעדיין אין זיניגייט. אל תדאג, זה לא משפיע על החקירה שנחקרת על אנשים בשב"כ שממשיכים בתפקידים ויועמשית שמלווה את האירוע. הסר דאגתך מליבך כי גם התפירה הזאת לא תצליח. אין לי מושג איך זיני יתסדר במערכת כמו שב"כ, בצה"ל היה מצטיין ומעוטר. מיחידי האלופים שהגיעו לדרום ב7.10 ונלחם פנים אל פנים מול המחבלים וחיסל כמות יפה. בחירה ראויה, הצלחה שופטים בהמשך הדרך. מדגיש ראויה ולא טובה כי אין דבר כזה עד סיום הקדנציה. --- N12 - רונן בר בפגישה עם עידן אלכסנדר: "מתנצל ששוחררת בזכות... זאת ראש השב"כ הקודם שלך, פוליטקאי על מלא. שיעוף כבר לקפלן ולראיון בכייני עם התועמלנית אילנה דיין. סותר את האמריקאים אבל העיקר עוד קצת דמורליזציה. אם הסמרטוט הזה היה קצת מתעסק יותר בפלסטינאים ופחות בטרור היהודי אולי לא היינו מגיעים ל7.10 והוא ממשיך בתפקידו כראש שב"כ פוליטי.